Switch to full style
“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

zastita tokom odnosa

20 lip 2016, 11:17

ja cu pod vruce teme staviti,jer ja ovih dana pregorih od ove teme :nata

sta koristite za zastitu prilikom odnosa?

kondom? pilule? spiralu? prekinuti snosaj? nesto peto?

meni trenutno kasni 10 dana,molim Boga da nisam trudna (bez kritika,molim!) i sad vec ozbiljno razmisljam sta i kako. inace koristimo rikverc metodu,al ocito zbog svog mira morat cu nesto konkretnije. najbolje da se podvezem ili mm :hahaha

radila sam test za trudnocu,negativan je,cekat cu pregled koji je 29.6 a do tad da uz vasa iskustva odlucim sta koristiti.

inace od prije imam dg CIN 2,koji rijesimo terapijom,pa svakih 6 mjeseci se kontroliram i drzimo pod kontrolom.

najvise me ta Mirena interesuje u biti,al nekako na svaki pozitivni,procitam i pojedan negativni komentar,a u vecine zena je prisutan opet strah od trudnoce i s njom.

Re: zastita tokom odnosa

20 lip 2016, 11:30

Mogu razumijeti da se može i pregorjeti od ove teme, ali ipak ne spada na naše VT, tako da ću temu premjestiti :mah

20 lip 2016, 12:09

pa uz CIN 2 ne znam koliko ti je MIrena dobar izbor.

20 lip 2016, 12:31

to je ono sto mene i zbunjuje,jer je 2 ginica preporucuju i pored CINa. zato i trazim iskustva.

20 lip 2016, 16:40

Svojedobno smo imali ogroman topic o Mireni. Potrazi preko trazilice, valjda nije nestao u tsunamiju kakvom.
Odgovori