Switch to full style
“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Vježbanje 2019.

25 sij 2019, 10:08

Topik za vježbanje
Bilo kod kuće, bilo u teretani

Ja sam evo od 2015.u vježbanju
Ide sve ali stvarno treba više nego sam mislila za doći u formu koju sam željela

Od 10/2018 sam s trenericom. Cura je mlada i friško s faxa. Trudi se ali ne još ne iskusna.
Stavljati ću što radimo.
Idem u teretanu 5 do 6x tjedno.

Imam ideal, koji nije ljudima nešto ali meni je vrh
slika
Te druga
slika

Re: Vježbanje 2019.

25 sij 2019, 10:21

Vježbam dvaput tjedno. Pilates imamo na poslu, vodi nas ova cura ovdje http://nivesoresnik.com/. Bivša miss :dada
Taj pilates je onako dosta lagan ali je dobar za kičmu.

Petkom idem na mamice žabice ;) vodi nas jedna mlada cura sportašica, malo je podigla nivo zahtjevnosti.

Doma nema šanse da vježbam kao što sam po ljeti, jedino da se dignem u pet ujutro što mi je stvarno teško :ajme
Problem je da kile idu gore a ne dolje :(

Divim ti se Neve za 5-6 puta tjedno :shock

25 sij 2019, 11:07

vjezbam redovno. pilates (to i vodim, 2xtjedno po 2 sata), GFM (ground force method) pomalo uvodim u rutinu, ponekad zamahnem girjom. Ponekad HIIT, nekad i yoga. jos kad bi mi prehrana bila u skladu sa teninzima, bilo bi super. ovako opci dojam i nije neki, skrivam lijepe misice ispod celulita i speka :).

25 sij 2019, 11:26

Neve, ti si moj idol, sve stignes :klanja
Ja 2x tjedno kruzni trening, subotom ujutro Joga/pilates, ali trenerica je neka mlada mama, pa cesto izostaje, tako da nakon kraja ovog turnusa necu vise.
Htjela sam se natjerati da malo vise doma radim, ali jok nista, nulla, niente :roll

25 sij 2019, 11:48

Pozdrav svima, opet :)
Vježbam od sredine 2016. Radim 4-5 puta sedmično, i dalje kod kuće, i dalje uglavnom uz Autumn. Cardio i ostala skakutanja sam izbacila, ne želim novu povredu. Zadovoljna sam, ne jurim više neki ideal, osjećam se super, izgledam sebi dobro (i a drugima ;)). Ima mjesta za još malo skidanja sala, ali nigdje ne žurim, svakako ide na bolje u kontinuitetu, malo po malo.
U zadnjih par mjeseci sam počela da pijem spirulinu, pa mi se čini da ona malo ubrzava stvari, tako da ću i nju nastaviti da pijem.
Trenutni BMI=23.5 (na početku bio oko 29).
Sve u svemu, jako sam zadovoljna i srećna s ovakvim načinom života, prija mi i fizički i psihički.

25 sij 2019, 13:11

pulse BMI je odličan
moj je 35 :znoj

Mala Bornica je napisao/la:skrivam lijepe misice ispod celulita i speka
ma sigurno se vide, nemoj biti stroga prema sebi

Hajdi je napisao/la:Taj pilates je onako dosta lagan ali je dobar za kičmu.
meni je pilates težak, vjerovala ili ne :zub

25 sij 2019, 14:16

Evo da se i ja javim, otprilike 3 puta tjedno utezi, fokus na noge, i dalje mrsave :roll , ali je tonus ok. Vjezbe slazem sama, malo youtube.
Nastojim kad stignem ubaciti moj najdrazi pilates, ali to mi vise onako za istezanje i psihicko zdravlje :)
Vjezbam doma, imam vise manje sve, radim u smjenama pa ne mogu bas u terminima koji bi meni pasali.

25 sij 2019, 15:28

da pitam redovne vjezbacice: kako stojite s upalama misica?

25 sij 2019, 18:56

Mala Bornica je napisao/la:da pitam redovne vjezbacice: kako stojite s upalama misica?

Uglavnom ih nema, ako se dobro istegnem. Ako ima, odem na par km trčanja pa poslije istezanje, onda fakat nema

Treniram cca 4 puta tjedno, sad zimi manje trčanje a više pilates i vježbe snage razne. Na posao idem biciklom ili pješice, nastojim u danima kad ne idem na trening skupiti barem deset km hodanja.
Ovisna sam, zapravo. Al obožavam tu ovisnost

28 sij 2019, 09:22

Vec godinu dana hodam, gotovo svaki dan. Ali brzo, slusalice i tempo, i najvise volim kad sam sama. Sad zimi u prosjeku 8-9 km dnevno ljeti preko 10. Vikendom više nego u tjednu.
Kile su mi ok. BMI je 21
No gornji dio tijela mi je slabasan i jadan pa sam krenula i u teratanu to malo istesati. Trenutno imam upalu misica od struka nagore :basnecu
Odgovori