Sada je: 25 kol 2026, 05:08.

vaginalete i menga????

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

vaginalete i menga????

PostPostao/la suncica77 » 15 kol 2010, 09:41

pozdrav
ja imam jedno pitanje , ustvari vise njih, malo se brinem sto jos nisam procurila tj. sto nisam dobila mengu a test negativan znaci nisam te srece da sam trudna :/ .....ovako imala sam gljivice nedavno i stavljala sam vaginalete canesten, na svoju ruku , tik pred mengu jer mi nikad nije prosao 25-26 dc daje nisam dobila.....danas je 29 dc ja jos nisam procurila kako treba ma nista nema, kazem kako treba jer je kao juce bila roza krv malkice taman za dnevni ulozak :/ i ja kontam aj juce 1dc ali nije , nema nista, i zasto roza bila , ma nista mi nije jasno,
sad pitanje dali je moguce da menga kasni zbog vaginaleta ili?

kako sam ja bila na stimulaciji za ivf u 6mj i imam visok fsh , odmah ja pomislim na najgore moguce , a to je da sam u predmenopauzi da mengu necu vise ni dobiti :shock .....mozda vam je i smijesno ali mene je strah i zelim da dođe ,ako je vec test negativan, koji sam napravila 27dc....

molim vase misljenje
mama dva anđela ...slikaslika
suncica77
Asimilirana
Asimilirana

Re: vaginalete i menga????

PostPostao/la Beppa Joseph » 15 kol 2010, 10:08

Možeš biti bez brige, vaginalete canesten nikako ne mogu utjecati na menstruaciju.
Možda ti je ovulacija bila koji dan kasnije pa će i menstruacija doći kasnije, ni kod mene ljeti nikad nije po rasporedu.
:luv Post 21,6
Beppa Joseph
normalna mama

Re: vaginalete i menga????

PostPostao/la suncica77 » 15 kol 2010, 10:11

e pa to me i brine ako nisu vaginalete utjecale sto je onda....meni nikad ,ali nikad, u zivotu menga nije presla 27-28dc ciklusa , pa cak sam i na utrogestanima znala procurit
mama dva anđela ...slikaslika
suncica77
Asimilirana
Asimilirana

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.