Sada je: 31 kol 2026, 14:24.

KONTRACEPCIJA

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Re: KONTRACEPCIJA

PostPostao/la lataru » 04 vel 2011, 16:02

E ovako je islo moje iskustvo.
Prvo smo pazili i tako sam slucajno dobila dvoje djece.
Poslije sam stavila Mirenu i bila prezadovoljna, pocetno duze krvarenje ali nakon toga super... Kad smo pozeljeli trece izvadila sam Mirenu i zatrudnila isti taj mjesec. S tom trudnocom sam imala dosta problema i preuranjeni porod ali ne znam je li zbog Mirene ili ne.

Sad samo cekam nalaze pa da je vratim i stvarno sam bez brige, rjesila je cak i moje problematicne cikluse.

Kako god sretno, svakom je nesto drugo odlicno, to je vrlo osobna stvar...
L 17.08.1998.
T 17.08.2004.
R 08.03.2009. 28+2, 1150 g.
lataru
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la magdalenaa » 15 srp 2011, 16:24

lipe moje da vas pitam-da li je netko probao piti pilule CERAZETTE,meni ih je moj ginekolog preporučio ,smiju se piti i dok dojiš,ne sadrži estrogen,čitala sam puno o njima i ima dosta negativnih komentara,pa me zanima dal ih je :conf ovdje netko pio dok je dojio??jer ja sam dosta skeptična po tom pitanju jer ipak što ja pijem,to dobije moja beba preko mlijeka,
što ćeš brže -to ćeš sporijeeeeeeeeeee
magdalenaa
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la dtmb » 13 sij 2012, 00:13

tri mjeseca nakon poroda stavila sam spiralu "običnu" jer mi gin rekao da hormonske stavlja ženama koje obilno krvare a kod mene nije taj slučaj.nakon mjesec dana išla sam na ultrazvuk da vidi da li je dobro sjela..-navodno je! ali ja se uopće ne osjećam sigurno+ čitajući koliko žena je s njom zatrudnjelo brrr. i sad ja planiram dok prestanem dojiti nju izvaditi i vratiti se tabletama koje sam pila i 5 god prije trudnoće.No gin. mi je rekao da ne stavljam spiralu ako ju ne mislim imati minimalno,ali minimalno 3 god i sad to meni odzvanja u glavi! zašto da ju ne vadim prije 3 god?ima li tko iskustva,da ju je vadio tako brzo?
Brzic 2011
dtmb
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Prethodna

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.