“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Dlake na rukama

20 vel 2013, 11:13

Dakle, nikad ih ničim nisam tretirala...
jer nije da ih nemam, ali nisu preguste, i ljeti skroz pobijele pa se niti ne vide.
ali recimo sada često nosim capri rukave, i nekako me počinju nervirat :gaah
razmišljam da ih nečim uklanjam.
ali ne bi ihs ad brijala ili depilirala, nešto čime bi se morala često zahebavat :roll
možda ipl?
radite li višto s njima'?

Re: Dlake na rukama

20 vel 2013, 11:16

skidam voskom godinama (prije sam apraticima kao sto je epilady i neki drugi braunovi), a od prije par dan pocela sam i sa fotoepilacijom.
nemam ih uopce puno, ali koza mi je bijela a dlakice nisu (osim nakon sucanja), pa me to nerivira.

20 vel 2013, 11:35

Ja sam ih samo jednom sklonila depil kremom i to sad oko NG.

Inače sama čupam obrve i depiliram prepone (pincetom - imam par virećih dlaka), noge (samo do kolena epilady-jem, iznad kolena nisam nikad jer nema potrebe) i nausnice (trakicama) pa nisam nikad išla na depilaciju u neki salon. Ipak, otvorio se jedan baš blizu mene i tu sam radila nokte pa ozbiljno razmišljam da počnem da idem tamo na depilaciju ruku i nogu, čisto jer me fakat mrzi da to radim sama :roll

20 vel 2013, 11:47

depiliram odavno, nakon sto sam ih kao klinka obrijala britvicom :ajme

voskom kod kozmeticarke ili aparaticem sama.

tanke su i nevidljive, ali ih ne volim. no depilacija je cas posla zato, a rezultat dugo traje.

20 vel 2013, 12:12

budući da nemam problema sa dlakama općenito,
pa nemojte zamjerit na glupom pitanju :mrgreen :
depilaciju podrazumijevate onim epilatorom, aparatićem?
i koliko traje rezultat glatke kože?

20 vel 2013, 13:14

Pobrijem, čas posla kod tuširanja. Ljeti svaka 3 dana recimo, zimi jednom tjedno.

20 vel 2013, 13:16

br, pa onda pikaju!

da, depilacija aparaticem je uklanjanje dlaka aparaticem s pinceticama koje cupaju dlake.

20 vel 2013, 14:58

Ja sam po prirodi dlakava i na rukama sam imala dosta duge dlake. Ljeti bi bile potpone svijetle ali zimi ne. Jednom mi je puknuo film pa sam ih izdepilirala aparatićem i preporodila se. Sad ih jednom u par tjedana izdepiliram, i kad najjače narastu nisu onakve kakve su nekad stalno bile.
Jednostavno.

20 vel 2013, 15:59

A ja pak izdepiliram voskom. Svako toliko, tri-četiri mjeseca sigurno. Super

20 vel 2013, 16:00

- i ja sam ih počela depilirat prije cca godinu dana, aparatićem, jer su me počele živcirat iako su svijetle

20 vel 2013, 16:08

sad sam se ulovila da si proucavam dlake na rukama :lol
zakljucujem da jos necu nis dirati :lol

kakvi su to capri rukavi, riknula sam danni :hahaha

20 vel 2013, 16:09

trifrtalj rukavi Rima :lol

20 vel 2013, 16:20

palunkica je napisao/la:A ja pak izdepiliram voskom. Svako toliko, tri-četiri mjeseca sigurno. Super

XXX ili sama ili kod kozmeticarke. za razliku od nogu koje bih mogla svaka 3 tjedna :ajme

24 vel 2013, 19:08

ovako ko cure, aparatićem. ružno mi je vidjet te dlake, iako ni moje nisu nešto alarmantno crne i guste

25 vel 2013, 08:40

voskom kod kozmeticarke ili aparaticem sama.

X

25 vel 2013, 08:51

Moje nisu toliko guste i crne da se vidi kad pikaju, pogotovo ljeti kad dobijem bojicu, 3-4 dana od brijanja su još totalno nevidljive. No ak ih zapustim narastu u duljinu :shock :ajme ,to je i bio razlog da sam ih se riješila.

25 vel 2013, 19:42

Iskreno nisam ih nikad ni primjetila :gace
Sad sam pogledala nema ih,mozda malkice.Ten mi je tamniji pa se ne vidi bas toliko.Inace sam dlakava ali se vec dugo depiliram u salonu pa ne obracam paznju.
Mene brkovi idu na nerve :gaah
Sta ce zenama brkovi?Ili sam ja trebala biti musko :lebdi

25 tra 2013, 07:10

Imam toliko drugih dlaka da mi se stvarno s ovima ne da natezati :lol
Ima ih i vide se i u nekim periodima sam ih znala izbijeljivati, nije ni to lose.

Teutonija, super dlake imas ;) tako je jedna kolegica pricala, obrije dlake ispod pazuha i za tjedan dana se tek pocnu pomaljati...ja dok sam brijala morala sam svaki ibogi dan i jos su se pocele siriti na sve strane, uzas.
Zato te uskljucivo cupam, kao i noge i bikini. Ili sama ili kozmeticarka.

Radim to vec sigurno 15 godina tako da ih na nekim mjestima vise uopce nema, ko da imam šugu :lol , ali generalno ih imam puno samo sad to radim s lakocom a ko klinka sam znala plakati, korijen je bio kao stijena, uzas.
Odgovori