Koliko sam te ovako priko neta skužila ti i jesi dinamična, energična žena i tebi ova (iako velika) tetovaža stoji. To baš triba znati nositi
Baš mora ići uz karakter!
Na meni bi vrištala

Sada je: 27 kol 2026, 12:30.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

IvaV je napisao/la:ja nemam niti jednu. nisam ju nikad zeljela, do prosle godine. od onda si zelim ovu
na lopatici. nisam ju napravila i najvjerojatnije necu. al bitno da ju ja zelim![]()

Mamazd je napisao/la:ne znam staviti sliku, kako to ide

Jednu sam istetovirala sa 28,a drugu prije par mjeseci 33
-nije mladenački hir i na mjestima je koja se neće razvući.

) ...... zelim staviti na lijevu ruku tamo gdje ti ocitavaju puls simbolican crtez svoja dva momka - giricu i mm..... a na list noge i zlatnu ribicu i brod... to mi je vezano uz tatu.... al uglavnom moram i nacrtat..... a nikako sjest za komp.....

Oduvijek sam znala da ću biti istetovirana, smatram to svojim pravom koje žestoko branim i ne dozvoljavam da me se degradira zbog nečijeg negativnog (i krivog) doživljaja istih. To je valjda jednostavno način života 

stavila sam ga za 20.rođendan, bilo je to nabolje ljeto u mom životu, tako da mi je ovo prekrasna uspomena na njega...

nevenera je napisao/la:IvaV je napisao/la:ja nemam niti jednu. nisam ju nikad zeljela, do prosle godine. od onda si zelim ovu
na lopatici. nisam ju napravila i najvjerojatnije necu. al bitno da ju ja zelim![]()
ako nećeš ti, mogu ja
ovako se čini slatka, ali u onoj boji tetovažastoj grozno izgleda.Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.