Nakon konzultiranja liječnika mogu se izvoditi statičke vježbe.
Bitno je slušati svoje tijelo, ozljeda ne smije biti bolna ili da se na nju vrši pritisak. Ukoliko se prilikom vježbanja osjeti bol il pritisak ODMAH prestati s vježbanjem
Na you tube se može naći dosta videa, što kraćih što dužih.
Ja sam tražila pod "hurt foot"
Neki su mi bili posve neprihvatljivi jer su zahtjevali plankove i slično (osoba koje je vježbala je npr imala nogu u gipsu i to njoj nije bio problem a meni je), neke sam morala minimalno modificarti a neki su mi posve odgovarali
Evo nekolicine treninga, uz moje osobne primjedbe.
Hurt foot workout 1 - jedna vježba na kraju zahtjeva plank pa sam je preskočila. Dosta klasični trening, na podu.
Hurt foot workout 2 - duži i bolji je drugi dio ali je ipak prvi dio 100 put bolji, dinamičniji i zanimljiviji
hurt foot workout 3- Najbolji od 3 dijela
Tople preporuke:
Seated workout - odličan i zanimljiv trening
5 min Abs i arms su na podu - kratko i slatko, osjetiš sve.
20 min seated cardio - Treba osim stolice na kojoj se sjedi elastična traka i ručnik. Ja sam sve odradila s trakom. može se raditi 2 kruga.
cardio on chair je ok. Sjediš jelte. nije bilo ništa opterećenja na nogama, ništa nije trebalo modificirati.
Ako želite nekog tko će objasniti formu vježbanja ovo je za vas!
seated abs on chair - 9 minuta, lijepo objašnjeno ali dosadno.
Seated upper toning- 12 minuta, Ok trening. Vježbe lijepo objasni- kako disati, kako sve raditi. Vježbe nisu radili u drugim treninzima.
Kad se osjetite dovoljno spremno probajte ove treninge, zahtjevaju pokretnost cijelog tijela:
seated cardio on chair - 10 min a 120 kcal. Hiit sistem. Treba modificirati malo izbacivanje noge- može za uganuće ali nije za tetive jer se isteže noga.
Full body on chair- genijalno! trebaju utezi. ima čučanj u sklopu vježbi.
Zadnji video je test da li ste spremni vratiti se klasičnom vježbanju
40 min seated cardio and strenght
Jedini video koji koristi cijelo tijelo. Čak i noge. No posve je low impact.
Za cardio dio treba stolica i ručnik. Ja sam koristila elastičnu traku umjesto toga.
Za strenght dio trebaju utezi i ručnik.
Koristi se hiit sistem - spori pa brži ritam.

vidi se da ne mislim svojom glavom, izvlačim se na trudnoću