Ajme suosjećam
Ja san ovu zimu prebolila tri upale sinusa (maxillarnih - pa sam prvo bila u uvjerenju da me boli zub i trčala zubaru), i sve šta mogu reći je ajme majko!
Koji bolovi, koja začepljenost...
Popila san tri ture antibiotika po 10 dana, pa se na to još nadovezale i moje standardne alergije, pa dobila gripu i nakon nje sad evo opet sinusi
Ujutro ću izvaditi krv da vidimo jel bakterija opet, al nekako mi ipak više vuče ovaj put na alergiju jer nema fibre i oči me jako svrbe... uzimam Claritine od subote i Avamys sprej (njega po naputku dokice moran stavljati svako jutro do lita).
Malo je reći da san luda više od svega
Nego, čula san od orl dokice i od dosta ljudi koji se pate sa sinusima da su odlične kapsule Gelomytrol (na bazi eteričnih ulja), da zbilja pomažu, ali ja ih naravno ne mogu uzimati jer imam sa želucem još većih problema nego sa sinusima
pa ih ne trpim.
Inače, ne znan kako vama, ali meni se pari najveći problem kod mene to šta uz sve antibiotike i inhalacije i kapanja (bolje reći naljevanja) fiziološke ja ne uspjevam ništa izvući van... kad jako, jako ispuhujem nos naiđe malo u tragovima zelenkaste sluzi, ali nikako to omekšati i izbaciti van
E da, i meni najviše pomažu one starinske inhalacije - uzeti veliku teću kipuće vode, staviti par kapi Sinusana, šugaman priko glave i udiši na nos, izdiši na usta... i naravno, dok je voda prevruća samo njuškan iz daljine, kad postane ugodna pokrijen se šugamanom i parim jedno 20tak minuta...
I dodad san znala patiti se sa sinusima, ali to bi bilo otprilike jednom godišnje, a sad evo već četvrti put ovu zimu... triban li spominjati koliko su mi svi ti silni antibiotici srušili imunitet?