“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

ZUMBA

18 sij 2011, 16:11

previše cura oko mene je s tim oduševljeno, pa sam se i ja zainteresirala.
Da li znate gdje se to može plesati/trenirati?

Re: ZUMBA

18 sij 2011, 16:14

ima tamo gdje ja idem, al mislim da ti je to predaleko (cvjetno naselje)

18 sij 2011, 16:16

Maloprije mi reklo da ima u Jumpu :dunno .

18 sij 2011, 16:20

ja idem na zumbu u veslačku :proljece

18 sij 2011, 17:10

i pošto kuna?

21 sij 2011, 11:45

Evo moze i kod nas. Al ti je malo predaleko. :lol
Jos od lani je zumba postala jako aktuelna. Posto iznad mene je fitness centar mozete misliti kako je veselo kad pocne ZUMBA.

21 sij 2011, 11:48

nadice, idemo zajedno? meni je veslacka blizu, samo ne znam koja je dob cura koje vjezbaju, pa da ih ne sokiram :mrgreen

21 sij 2011, 11:54

Trini, sarolika je ekipa u grupi. Ima nas 20-ak ( kako kada ), nekoliko mršavih balavica koje dobro vrte dupetom :mrgreen , nekoliko starijih gospodja i vecina nas od 30-40 god.

nadica, cijene su na web stranici.

jedino, u veslačkoj su termini zumbe malo nezgodni. utorkom i cetvrtkom u 17:00 h.
meni pase, idem direkt iz ureda.

21 sij 2011, 11:57

saptacice, ides u jump?
jos uvijek :da? ak sam dobro zapamtila :da?

21 sij 2011, 12:06

Ne idem nikam :hahaha , a kamoli na zumbu. Tu se neki oko mene spremaju tamo u teretanu, pa su baš onaj dan spomenuli i zumbu.

21 sij 2011, 12:06

nadicab je napisao/la:i pošto kuna?

pitaj u svojoj firmi ;)

21 sij 2011, 14:48

eh, firma stavila ključ u bravu, još od 12. mjeseca lani. Tako sam ostala bez medical yoge :/

21 sij 2011, 14:52

nisam to znala
nigdje više nemate ili?

21 sij 2011, 15:11

šapto, oš sa mnom u teretanu?

Meni ta zumba izgleda super za nekoga od 50 kila i 25 godina :p

21 sij 2011, 16:25

po onome sto ja vidim na treninzima.... najbolje ide onim starijim pofutranijim ;) gospodjama.
ne kuzim zasto.

21 sij 2011, 16:27

bolji zamašni moment.

21 sij 2011, 16:30

JiA je napisao/la:po onome sto ja vidim na treninzima.... najbolje ide onim starijim pofutranijim ;) gospodjama.
ne kuzim zasto.

Ja bi onda briljirala ovdje. Ako mi ne bi prije srce otkazalo :p

21 sij 2011, 16:32

folne je napisao/la:bolji zamašni moment.

vjerojatno.
najbolje mi je kad trenerica vristi: treeeeeeeesi...
a sta da tresem, matere ti?! :roll

21 sij 2011, 16:33

:lol :lol :lol

I ja bi imala kaj za tresti :lol

21 sij 2011, 16:34

JiA je napisao/la:a sta da tresem, matere ti?!

Baš mi te žao :lol ;)

21 sij 2011, 16:40

trenerica tkdj. nije mrsava. dapace. pozamasna guza, trbuscic i cice aman taman.
al divno izgleda dok vjezba, ja bih ju samo gledala :oops: .

21 sij 2011, 16:53

da, J&A, čovjek se skroz sažali nad tobom. :ne

:lol :lol

21 sij 2011, 16:54

:basnecu

nda, jesam li vas nagovorila ili jok?

21 sij 2011, 17:00

Mene nisi :ajme

Aj mi reci da li ti prirodnije izgleda ovo

http://www.youtube.com/watch?v=DMSOuDPE5vY

ili ovo

http://www.youtube.com/watch?v=qwVdBH4vjLU&feature=related

21 sij 2011, 17:07

e, jebi ga sad, pal!
vecina zena u grupi ne izgleda ni ovako ni onako.

21 sij 2011, 17:32

Meni se sviđa i kad odradim teretanu, i još neke sitnice zdravstvene, rado bi se upisala. :dada
Sviđa mi se što je to u stvari ples, a kad već ne hodam nikamo na plesanje da barem sa plesanjem skidam kile ;)

22 sij 2011, 10:47

J&A ja sam vidjela te starije punašne žene koje izlaze sa zumbe, te su ti svaki dan redovno na vježbanju jer ih viđam i sa mnom u grupi, možda je tajna u tome što imaju ohoho konde - možda i ja dođem probat jednom, kad nagovorim frendice ;)
Al da sam se sad nasmijala na tvoje komentare, jesam :lol

22 sij 2011, 12:45

ja sam mislila da izgledas kao sa drugog palunkicinog linka ako svaki dan vjezbas?! :conf
mada, ajmo iskreno... nisam se nigdje stesala kao u teretani vulgaris. sve ovo hopa cupa je samo nabijanje kondicije.
od godina aerobika dobila sam samo misicave noge.

22 sij 2011, 14:49

a čuj, ko zna kako su izgledale prije nego su krenule
a drugo, ti si super i ovako, pa ne vidiš toliko na sebi razliku, ja sam odmah nakon par mjeseci vidjela na sebi

22 sij 2011, 20:55

Pisala sam već, kad sam prije dvije godine krenula na aerobic izgubila sam vjeru da svakodnevno vježbanje može nešto posebno učiniti kad je tjelesna građa u pitanju.:dunno

Mijenjale su nam se tri trenerice - prva mlada i slatka ali punija, imala je i bočne leđne jastučiće, i malo špeka na trbuhu, i guzu. Bila je ona sva čvrsta ali bilo je nje.
Druga - visoka i baš jaka, pomalo muškobanjasta.
Treća, e treća je bila baš zgodna, vitka, vretenastih mišića, kao balerina. No par šlaufića oko trbuha, kaže da su joj ostali od poroda. Pa ako ih ona ne može skinuti a posao joj je da vježba par sati dnevno svaki dan, čemu onda mi da se nadamo. :bidan

Sad ne vježbam već pola godine sigurno (ne zbog razočaranja :lol već zbog nemogućnosti organiziranja) i užasno mi fali, osjećam se loše i zakržljalo, jedva čekam opet krenuti ali ne gajim iluzije o drastičnom rezultatu.
Odgovori