“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
06 srp 2012, 22:37
imam 18 godina stari braunov silk epil. koristim ga samo ljeti kad mi nema kozmeticarke u blizini. s njim ne mogu rijesiti bikini zonu a za jednu nogu mi treba oko 20 min iako nemam strasno puno dlaka.
Jesu li novi modeli doista ucinkovitiji, i koji preporucate? s obzirom da ga planiram koristiti sljedecih x god, bitnija mi je kvaliteta od cijene.
08 srp 2012, 16:04
Prodruzujem e pitanju. Trebao bi imati sto vise tih iglica kojima odjednom zahvaca.
09 srp 2012, 10:11
i da moze cupati i tanke dlacice.
09 srp 2012, 10:50
i ja se pridružujem pitanju, epilator zaista koristim puno i tijekom cijele godine...
nedavno sam uzela Remingtonov s 42 pincete, računajući da mora biti učinkovitiji od ovih starijih modela sa dvadesetak pinceta.... teško razočaranje i bačen novac! u životu nisam imala neučinkovitiji epilator!
09 srp 2012, 13:09
ako je silkepil star 18 godina, onda stvarno nije čudo da ti toliko treba za epilaciju. meni su i dalje najbolji. kad je ovaj počeo slaviti dvocifrene rođendane, kupila sam opet silkepil.
09 srp 2012, 13:15
Ja vec 6 godina imam Philipsov epilator koji ima i zamjensku glavu za brijanje. Bio je na pauzi vise od 2 godine,jer sam bila trudna i nekako me preekstra boljelo, pa sam odustala.
Sad ne cekam vise od tjedan dana da se depiliram. Odlicno zahvaca male dlake,a onda me i manje boli.
Platila sam ga onda 500-tinjak kn.
A onda sam vidjela jedan za koji sam zaboravila kako se zove,kostao je preko 800 kn,a taj navodno hladi odma nakon depilacije.
Al mi to bilo too much novaca.
09 srp 2012, 13:28
mene depilacija silkepilom (ovim starim

) nije nikad boljela. malo sam citala po forumima, cure se tuze da ih boli i cupanje kod kozmeticarke, meni je jedino bed bikini zona i taj dio, ostalo skoro nista ne osjetim

bilo voskom bilo epilatorom.
09 srp 2012, 13:31
i moj je silkepil vec tinejdzer, i isto razmisljam opet o istoj marki. lena, koji ti imas noviji?
09 srp 2012, 13:38
moram pogledati. znam da je svijetlozeleni.

ali ono, vulgaris i radi ko zmaj.
09 srp 2012, 13:39
Ja sam kupila Philipsov prije tri godine, imala sam doma prastari. Platila 150 kn i depiliram s njim noge, ruke i prepone. Skroz zadovoljna.
09 srp 2012, 13:43
ovakav?
ima 40 pinceta, vau. kosta oko 100 eura
09 srp 2012, 13:59
ne, više ovakav (ali stariji model):

20 pinceta.
09 srp 2012, 14:10
Kupila nedavno Panasonic ES-WD72, wet/dry. Nagovorila me teta u dućanu. Prije toga sam imala neki philipsov vulgaris, koji ništa nije čupao, uglavnom je dlake kidao pa su za dva dana gotovo sve bile van

. Ovaj mi je pak sjajan.
09 srp 2012, 17:05
kurtizana, koliko ti treba za depilaciju i izmedju depilacija?
Lena - sad sam gledala, ima x vrsta tih silkepila sad, na sto paziti kad se kupuje? Bilo je ful jednostavno kad je postojao samo jedan model

Urastanje dlacica?
09 srp 2012, 18:22
Ja se depiliram recimo jednom tjedno, jerbo dlačice rastu različitom brzinom. Ali to je ionako individualno tako da pretpostavljam da bi nekom drugom moglo i duže potrajati. Dlačice ne urastaju. Za noge, bikini i pazuhe cca pol sata.
09 srp 2012, 22:25
trini, meni je silkepil jednostavno silkepil. ne preopterecujem je s opcijama jer je ovo drugi medju skromnjijim modelima koji me izvrsno sluzi.
09 srp 2012, 23:09
Razlika između starih i novih modela je nebo i zemlja.
Prije 2 godine crko mi je prastari Silkepil, ne znam koji sam točno model uzela, bio je cca 800 kn.
Puno bolje čupa, i sasvim male dlačice, ima jako svjetlo ugrađeno pa vidiš sve ko na dlanu.
Ja sam vjerna Braunu, čine mi se najpouzdaniji.
10 srp 2012, 10:46
ok, znaci kupujem silk epil ponovno. tnx cure!
10 srp 2012, 22:56
Urtizana koliko love ? Imas sliku ?
11 srp 2012, 09:24
ivana7997 je napisao/la:ima 40 pinceta, vau. kosta oko 100 eura
slika
ovakav imam ja, koštao je 700kn, s njim sam dobila nekakvu ionizirajuću četku za kosu za poklon
kurtizana je napisao/la:Ja se depiliram recimo jednom tjedno, jerbo dlačice rastu različitom brzinom
x
ista situacija i kod mene, s tim da meni i s ovim dlačice tu i tamo urastaju
ali sam ipak zadovoljna ovim epilatorom
prije toga sam nekoliko godina imala isto braunov silkepil, stariji model
odlično je radio, ali s 2 adaptera jer je bio kupljen u usa, pa je jednog dana pregorio
s ovim mi treba 10ak minuta za noge, samo potkoljenice(nisam baš dlakava)
ne boli, a ima i lampicu da se vide apsolutno sve dlačice
ima ih nekoliko različitih modela, s nekoliko nastavaka, ja imam br. 3(čini mi se)
11 srp 2012, 15:40
Kupila sam Silk-epil danas prije posla, sokirala me razlika cijeni, ima ih od 450 do 1200! Onda sam tamo na licu mjesta proucavala i odlucila se za jedan koji je kostao cca 600 kn. Ima 40 pinceta, lampu i nesto za odizanje dlacica, i nikakva dodatna cudesa koje imaju ovi skupi (masaza i svasta nesto) jer mi to ne treba, ako sam prezivjela dinosaurski model onda cu (valjda) i ovaj

.
11 srp 2012, 20:25
Šta se tiče urastanja, meni urstaju i to jako...
Kad sam se depilirala s Veet kremom, nikad, al od kad sam epilator opet aktivirala, koma...
Do sad sam koristila kremu od Balee poslije depilacije, al od prošlog tjedna sam nabasala na jednu i stvarno mi odlična, nemam više crvenila po nogama
12 srp 2012, 13:23
koju zwerka?
12 srp 2012, 21:22
folne je napisao/la:koju zwerka?
Od Oriflame-a Silk Beauty protiv urastanja dlacica
12 srp 2012, 22:32
Trini i kakav je ?
19 srp 2012, 17:45
duplo brzi od starog

i uspjela sam srediti i dio ispod pazuha s njim, stari nije mogao u ta podrucja. prednosti pred starim su mu jos lampa i periva glava.
doduse, sad sam sama sebi potvrdila, epilatori su mi nuzno zlo, kad ne mogu do svoje kozmeticarke.
19 srp 2012, 18:46
Imam Braun Silk Epil 7 (kombinacija epilatora i britvice - one sitne dlačice koje ne uspije iščupati te obrije), i nije loš. Prednosti su mu šta brzo s njim obavim posa, noge budu super glatke, a mana mu je šta ipak bude malo uraslih dlačica.
Sve u svemu - solidan je!
20 srp 2012, 08:15
I ja bih svoj trebala već zamijeniti - 13 godina me vjerno služio, mislim da mu je vrijeme za mirovinu.
Tko je ono spomenuo broj pinceta, samo to mi je važno, ne treba nikakva hlađenja i slično

sada imam silk epil s dvije brzine
20 srp 2012, 09:56
Meni npr broj pinceta nije bitan, ali mi je jako bitno da mogu s njim u kadu, a da mi je to bitno nisam znala dok nisam probala

. Ono kao marketinška fora, može u vodu, a sada mi je nezamislivo epilirati se na suho
20 srp 2012, 12:58
ma ustvari mi je važno da može i bežično