Sada je: 30 tra 2026, 02:36.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

.

možda i sreća što neda mada kad bi se to pošteno očistilo vjerujem da bi bilo bolje.

svako vece redovito, ako ne prode doci k njoj. Ali samo na t zonu, pa sam kupila sebium biodermu.
ima alverde u dm (istina, ne u svakom) odlične deziće, bez parabena, mirisa....i svega ostalog kaj ne treba.

Ja imam ZRELU masnu kožu a ova krema mi je u dva dana tak osuši da izgleda kao lišajevi. Koja je to dermatoligica?
Sigurno je agent Bioderme vrlo šarmantan i darežljiv. 

vidit cu dan dva pa cu kupit drugu ak nebu ok.ionak ide samo na to zahvaceno podrucje. Hm il da odma uzmem ovaj efeklar duo mozda
a ovu sebi ostavim.

khm, uz hormonalni dizbalans koji pubertetlije imaju u tijelu, vrlo teškoDobri andjeo je napisao/la:Nije rjesenje pristic po pristic smirivat vec kozu umirit da ni ne izlaze.

Dobri andjeo je napisao/la:Uglavnom veliko ne kozmetici iz dm-a, bolje su puno medicinske kreme iz ljekarni.

dakle još sam u pubertetu).palunkica je napisao/la:A meni pak dermatologica u Klaićevoj rekla ništa ne stavljati, ničim ne čistiti, ničim ne mazati, osim po zimi kad je jako suha koža.
Za moj 11 godišnjaka.

sreća što njega to ne dira previše.. (13 g)
citam po netu da treeba povremeno koristit dok se upali . Nama je dodatni problem sto se koza zna zacrveniti i osuti pak od ad po licu. 
i meni kao teutoniji tesko se suzdrzati. Ali, ona isto ne da dirati. Sve u svemu, jamimam gorih problema s aknama nego ona

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.