Sada je: 29 kol 2026, 23:02.

šminkate li se svaki dan?

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Re: šminkate li se svaki dan?

PostPostao/la danni » 12 svi 2010, 14:45

upravo tako bravoooo :zivili
danni
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Kika.5 » 12 pro 2010, 15:31

Indijankaa...Šminkanje uopce ne znaci da drzis do sebe.. Ja znam cure koje se sminkaju a ne drze do sebe.. Nema higijene kakvu bi trebala imati ni nista.. I ja ne razumijem vas zene koje mislite da je sminka sve... Citiram: Jedino ne volim one koje se ne smikaju i pri tome to objasnjavaju sa "ne treba mi, lijepa sam i bez toga". To mi dode kao da mi koje se sminkamo to radimo jer smo inace ruzne. - Onda mi objasni zaasto se sminkate ako se ne sminkate da budete lijepe ? Koji je razlog sto se sminkate onda ?

Editirana još jedna uvreda. Moderatorica.
Zadnja izmjena: Kika.5; 12 pro 2010, 15:43; ukupno mijenjano 1 put/a.
Kika.5
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Kika.5 » 12 pro 2010, 15:36

Hajdi je napisao/la:Ne šminkam se uopće. Ne mislim da mi to nije potrebno nego mi se jednostavno ne da i nemam tih par minuta ujutro koje bih mogla provesti šminkajući se. Nosim leće i svaka stvar na očima mi strahovito smeta, a usnice su mi isto osjetljive i ne podnosim ništa na njima. A tek koliko novaca uštedim jer ne kupujem šminku ;)

U srednjoj školi i na faksu sam se šminkala dosta redovno, lakirala nokte itd. Ne razumijem žene koje ne razumiju kako mogu hodati svijetom nenašminkana i nenalakiranih noktiju i po tome me prosuđuju :dunno

:yess Svaka Cast.. ;)) Meni je malo bolesno..Da zena/ Cura ne moze izaci iz kuce ne nasminkana. -.-
Kika.5
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la ANA CASH » 12 pro 2010, 15:39

ja kad nekamo idem stavim malo pudera, jer imam KOMA podočnjake i maskaru.
a ako idem baš nekamo posebno onda stavim i sjenilo .
a inače vožnja malog u vrtić iz vrtića, trgovina... svi imaju priliku vidjeti me sa mojim okromnim kolutima ispod očiju
ANA CASH
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Kika.5 » 12 pro 2010, 15:39

indijanka je napisao/la:Godinama, oduvijek, uvijek i obavezno...na porodiljnom, godišnjem, moru i sl.
Ne želim nikoga uvrijediti ali apsolutno ne razumijem žene koje se ne šminkaju i nemaju uređenu frizuru i nokte. Ne moram izgledati kao sa naslovnice ali nastojim da se vidi da sam se potrudila, nokti su mi takvi kakvi jesu ali uvijek su nalakirani.
Uvijek cijeli make up, tekući puder, puder u kamenu, korektor, sjenila, olovke, maskare, rumenilo i svašta nešto... iznimka more jer mi nije potreban npr. tekući puder.
Šminka je uvijek tu ali diskretna.

Šminkanje uopce ne znaci da drzis do sebe.. Ja znam cure koje se sminkaju a ne drze do sebe.. Nema higijene kakvu bi trebala imati ni nista.. I ja ne razumijem vas zene koje mislite da je sminka sve...

Dio posta je editiran zbog vrijeđanja sugovornika. Moderatorica.
Kika.5
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Mica » 12 pro 2010, 17:13

Ponekad se našminkam...Ali mislim da sam lijepa i bez šminke :mrgreen :belji ...Ali stvarno to mislim :plavusa .
Duboko u srcu vjeruj da nešto divno treba da se desi...
Ja-ok,on-astenoterato
Desilo se:))...
Jedno oko 2009
Drugo oko 2012
Mica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mare10 » 13 pro 2010, 14:56

Kika.5 je napisao/la:
indijanka je napisao/la:Godinama, oduvijek, uvijek i obavezno...na porodiljnom, godišnjem, moru i sl.
Ne želim nikoga uvrijediti ali apsolutno ne razumijem žene koje se ne šminkaju

Dio posta je editiran zbog vrijeđanja sugovornika. Moderatorica.

Možda možeš razumijeti da nekom šminka smeta ! Reagiram tako da mi oči pocrvene, pa se ljušti koža :ajme

Znači ne šminkam se, a držim do sebe :hahaha
''Za odgojiti dijete, treba cijelo selo.''
mare10
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Rimaithor » 13 pro 2010, 15:02

Ne razumijem potrebu cura koje se ne šminkaju uopće za raspravom na ovom topicu. Uvijek možete otvoriti topic no make up.
Vanity is my favourite sin.
slika
Rimaithor
Ljupka Heidi

PostPostao/la mare10 » 13 pro 2010, 15:09

Rimaithor je napisao/la:Ne razumijem potrebu cura koje se ne šminkaju uopće za raspravom na ovom topicu. Uvijek možete otvoriti topic no make up.

Žena rekla da ne razumi, pa joj pokušavam dočarati da razumi :)
''Za odgojiti dijete, treba cijelo selo.''
mare10
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la SunčicaVŽ » 13 pro 2010, 16:16

Ne svaki dan...lijena sam po tom pitanju :roll
Ali trudim se čim češće na oči stavit olovku ili tuš i maskaru...promijeni mi izgled totalka na pozitivu :mrgreen
A 01.03.2000. - Filozof
B 17.10.2003. - Mudirca
L 28.01.2009. - Princeza
SunčicaVŽ
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la danni » 13 pro 2010, 19:04

šminkam se svaki dan, da.... :mah :kisichagic
danni
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la gabica-žabica » 16 pro 2010, 14:26

:srca Ovo mi je jako zanimljiva tema.Ja se šminkam oduvijek i jako uživam u tome.Imam 44 god. i uz laganu šminku pomažem majci prirodi da prvenstveno sebi budem lijepa a i radim takav posao da nije lijepo da izgledam neuredno.No to je isto individualno pa želim reći da svatko ima svoje veselje i ukus. :kiss Svima i našminkanima i onima drugima. :mah
gabica-žabica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la kruna » 16 pro 2010, 14:42

ne. vikendom najčešće ne, a radnim danom obavezno. s tim da moram naglasiti da mi je trebalo nekoliko godina da se prisilim šminkati svaki dan :dunno jednostavno mi se ne da.

nokte skoro nikad ne lakiram.
a puder niti nemam. "najjača" šminka je tonirana krema od nivee :dunno
kruna
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la skarabej29 » 23 pro 2010, 16:42

kad radim obavezno: krema za lice, puder, rumenilo ili ruz, i karmin. nevolim senke za posao
ali sada posto sam doma na trudnickom retko imam vremena da se u ogledalo vidim'
kad izlazim sa decom van obavezno se malo osvezim
slika slika
skarabej29
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la fancy » 04 sij 2011, 19:34

Obavezno maskara, sjaj za usne i labelo...To mi je cim izlazim iz kuce. Ako je neki vecernji izlazak, ili neka vazna prigoda, onda sve sto stignem nabacam na lice :lol Tj. puder (tecni, pa u kamenu), olovcica, rumenilo, maskara, olovka za obrve, karmin ili sjaj... Na noktice stavljam gel i uvijek su sredjeni, nikad ne moram da razmisljam na sta lice, jednom mjesecno uradim i mirna sam.
Otkad sam se porodila, i imala bas buran period u zivotu, prepun stresa i kojekakvih ruznih stvari sam se dosta ulijenila, pa sad maskara dodje kao nesto sto se stavlja samo za izlaske (ja sad bacanje smeca nazivam izlaskom) :hahaha
Sama sam sa djetetom, pa imam puno manje volje i vremena da drzim do sebe, ali se vracam polako u formu :yess
I won't put my hands up and surrender...
There will be no white flag above my door...
fancy
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la gabica-žabica » 05 sij 2011, 15:25

:plavusa Moram reći da ima žena koje su ljepše nenašminkane ali ja nisam ta sretnica.Bez šminke sam kako kažu kao da sam pobjegla grobaru pred lopatom.I da ne prepadam ljude oko sebe nabacim fasadu i sve OK. :srca
gabica-žabica
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la pomikaki » 05 sij 2011, 16:05

Rimaithor je napisao/la:Ne razumijem potrebu cura koje se ne šminkaju uopće za raspravom na ovom topicu. Uvijek možete otvoriti topic no make up.

Zašto ne, pitanje iz naslova podrazumijeva i jedne i druge :D
Ja se šminkam rijetko, kad poželim promjenu. U pravilu ne.
pomikaki
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la fancy » 06 sij 2011, 13:10

Gabice, i ovdje te sretoh:)))) Popravis mi dan :kisichagic
Trenutno sam se malo vratila u zivot, jedan period sam bila bas ispijena i nikakva, sa podocnjacima do poda, pa nisam ni na sta licila, a bas u tom periodu se nisam ni sminkala, pa je bilo strasno gledati me :dunno
Sad sam dobra, i jos se namalterisem, i super sve :yess
I won't put my hands up and surrender...
There will be no white flag above my door...
fancy
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Mak » 06 sij 2011, 14:08

Kika.5 je napisao/la:Indijankaa...Šminkanje uopce ne znaci da drzis do sebe.. Ja znam cure koje se sminkaju a ne drze do sebe.. Nema higijene kakvu bi trebala imati ni nista.. I ja ne razumijem vas zene koje mislite da je sminka sve... Citiram: Jedino ne volim one koje se ne smikaju i pri tome to objasnjavaju sa "ne treba mi, lijepa sam i bez toga". To mi dode kao da mi koje se sminkamo to radimo jer smo inace ruzne. - Onda mi objasni zaasto se sminkate ako se ne sminkate da budete lijepe ? Koji je razlog sto se sminkate onda ?

Editirana još jedna uvreda. Moderatorica.

A sto ne istaknes citat, da vidim da me citiras. Inace je rizik ogroman da sacuvajmeboze ostanes bez odgovora, tj objasnjenja kojeg u ovom slucaju trazis. (Ako koga zanima, KikaPet je mene citirala, zato ja)
Sminka ne mijenja izgled. Za to postoji photoshop. (Ja o obicnoj sminki a ne o teater-sminki)
Sminka naglasi, pokrije, prikrije, malo popravi, zivne, otvori, pokvari, uveca-smanji, ali je lijep i dalje lijep a ruzan i dalje ruzan. I daj molim te ko Boga te molim, procitaj moj post jos jednom, slovo po slovo, i reci mi gdje si iscitala da je meni sminka sve, da odmah to ispravim. Jer, xbes me coravu, ja ne vidim gdje sam to napisala.

I jos da se osvrnem na one koje na pitanje o sminkanju odgovaraju sa "najvaznija je kosa", meni je vazno da co'ek ima ciste gace na sebi. Vazna mi je u zivotu kava i muzika i da se avion kojim letim ne srusi. Ali to nije pitanje. Pa tako ni frizura. Nego sminka.
Mak
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la penny » 06 sij 2011, 20:53

sminkam se...kad mi se hoce:ne radim,ne izlazim previse u javnost-recimo samo u svoju zgradu...tzv otok,pa sam si tu ko i doma,mogu i u pidjami i papucama do poste
tako da se tu vrlo rijetko sminkam...
umjesto obicnog koristim alverde stick za usta u bronze boji,pa to dođe ko svojevrsni make up,svakodnevni
ali kad se negdje ide,skoro pa obavezno,osim kad ne stignem
al da volim,volim...volim zacrnit oci,prikrit nedostatke puderom i korektorom al sve u svemu navaznije mi je da se dobro osjecam i da
ko što mak rece-imam ciste gace :p
...always look on the bright side of life...

slika slika
penny
teta mačka, teta kučka

Prethodna

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.