Sada je: 29 kol 2026, 23:02.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Hajdi je napisao/la:Ne šminkam se uopće. Ne mislim da mi to nije potrebno nego mi se jednostavno ne da i nemam tih par minuta ujutro koje bih mogla provesti šminkajući se. Nosim leće i svaka stvar na očima mi strahovito smeta, a usnice su mi isto osjetljive i ne podnosim ništa na njima. A tek koliko novaca uštedim jer ne kupujem šminku![]()
U srednjoj školi i na faksu sam se šminkala dosta redovno, lakirala nokte itd. Ne razumijem žene koje ne razumiju kako mogu hodati svijetom nenašminkana i nenalakiranih noktiju i po tome me prosuđuju
Svaka Cast..
) Meni je malo bolesno..Da zena/ Cura ne moze izaci iz kuce ne nasminkana. -.-

indijanka je napisao/la:Godinama, oduvijek, uvijek i obavezno...na porodiljnom, godišnjem, moru i sl.
Ne želim nikoga uvrijediti ali apsolutno ne razumijem žene koje se ne šminkaju i nemaju uređenu frizuru i nokte. Ne moram izgledati kao sa naslovnice ali nastojim da se vidi da sam se potrudila, nokti su mi takvi kakvi jesu ali uvijek su nalakirani.
Uvijek cijeli make up, tekući puder, puder u kamenu, korektor, sjenila, olovke, maskare, rumenilo i svašta nešto... iznimka more jer mi nije potreban npr. tekući puder.
Šminka je uvijek tu ali diskretna.

...Ali stvarno to mislim
.
Kika.5 je napisao/la:indijanka je napisao/la:Godinama, oduvijek, uvijek i obavezno...na porodiljnom, godišnjem, moru i sl.
Ne želim nikoga uvrijediti ali apsolutno ne razumijem žene koje se ne šminkaju
Dio posta je editiran zbog vrijeđanja sugovornika. Moderatorica.

Rimaithor je napisao/la:Ne razumijem potrebu cura koje se ne šminkaju uopće za raspravom na ovom topicu. Uvijek možete otvoriti topic no make up.

Ovo mi je jako zanimljiva tema.Ja se šminkam oduvijek i jako uživam u tome.Imam 44 god. i uz laganu šminku pomažem majci prirodi da prvenstveno sebi budem lijepa a i radim takav posao da nije lijepo da izgledam neuredno.No to je isto individualno pa želim reći da svatko ima svoje veselje i ukus.
Svima i našminkanima i onima drugima. 

jednostavno mi se ne da.

Tj. puder (tecni, pa u kamenu), olovcica, rumenilo, maskara, olovka za obrve, karmin ili sjaj... Na noktice stavljam gel i uvijek su sredjeni, nikad ne moram da razmisljam na sta lice, jednom mjesecno uradim i mirna sam.

Moram reći da ima žena koje su ljepše nenašminkane ali ja nisam ta sretnica.Bez šminke sam kako kažu kao da sam pobjegla grobaru pred lopatom.I da ne prepadam ljude oko sebe nabacim fasadu i sve OK. 

Rimaithor je napisao/la:Ne razumijem potrebu cura koje se ne šminkaju uopće za raspravom na ovom topicu. Uvijek možete otvoriti topic no make up.

Kika.5 je napisao/la:Indijankaa...Šminkanje uopce ne znaci da drzis do sebe.. Ja znam cure koje se sminkaju a ne drze do sebe.. Nema higijene kakvu bi trebala imati ni nista.. I ja ne razumijem vas zene koje mislite da je sminka sve... Citiram: Jedino ne volim one koje se ne smikaju i pri tome to objasnjavaju sa "ne treba mi, lijepa sam i bez toga". To mi dode kao da mi koje se sminkamo to radimo jer smo inace ruzne. - Onda mi objasni zaasto se sminkate ako se ne sminkate da budete lijepe ? Koji je razlog sto se sminkate onda ?
Editirana još jedna uvreda. Moderatorica.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.