uh ne znam koja je to cura, daj okači sličicu ako ti je zgodno

Sada je: 30 kol 2026, 00:42.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Vicky & Mama je napisao/la: ja ne vježbam, rodila sam, imam 30, mlohava sam i trbušasta!

Rimaithor je napisao/la:Vicky & Mama je napisao/la: ja ne vježbam, rodila sam, imam 30, mlohava sam i trbušasta!
![]()
ne znam što bi ti htjela
(visoka sam samo 1,68m)

) i sad me je jednostavno strah jer kažu da kad je netko sklon ingvinalnim/femoralnim hernijama da mu se često vraćaju
Jer ni prije ove druge op. nisam se fizički ništa posebno forsirala

VIPmama je napisao/la:uh...![]()
I da stvarno, što se izgleda tiče, što bi ti htjela??!!
, fali mi samo malo tonusa, al ok.

pa baš patim na malo bojice
)

Gloria's Mum je napisao/la:vicky ti si komad!

i super izgledaš

) tako da sam ziherašica 
.
i sad me strah ikakvih vježbica, a baš se osjećam mlohavo, pudingasto jelte 
, super izgledas!!! Trebala bi ja pokazati svoju mlohavost, i to sada kad sam koliko toliko zadovoljna kako to sve skupa izgleda
.

Stvarno nisam, nego se na sličici ne vidi da sam malo atrofirana
i bilo bi mi drago kad bi mogla na tome poraditi, a strah me... eto, samo to, inače sam zadovoljna 

lastavica je napisao/la:ja samo mogu reći kad vidim svoje slike od prije 10 godina pomislim da mi je imati takvo tijelo, a tada nisam uopće tako mislila

. Jel mi može netko preporučiti kakve vježbe za taj dio ?
se jelte najteze uradi zbog toga sto se oko pupka najteze skida masnoca.

Vicky & Mama je napisao/la:Sad kad sam se dokopala kompa evo par riječi (iako mi se čini da smo otišle u off topic)...
Dakle, za Anistonku sam tvrdila i tvrdim da nije moj tip šta ne znači da nema super tijelo za svoje godine.
meni se jednostavno više sviđa drugi tip ženskog tijela: tanji, sitniji, vretenastiji kako god, a opet da je ženstven.
Ova cura koju sam stavila nije neki moj uzor (dapače, mislim da uzore po tom pitanju prerastemo skupa sa srednjom školom), slučajno sam naišla na njenu sliku kad sam išla naći neki primjer šta bi za mene bilo lipo, zgodno...
I po meni je mrvicu premršava, (iako ja uvik radije biram mršavost nego buci buci ako mogu) ali stavila sam je jer je ona za mene primjer skladno i nježno,a opet i ženstveno građene cure (na stranu photoshop i eventualne korekcije).
i naravno, kao i većina ode smatram da je najbitnije da se dobro osjećamo u svom tijelu, da prihvatimo i volimo sebe, da smo zdrave i njegovane![]()
Eto, I rest my case kako bi rekli Ameri, a sad slijedi ono šta sam obećala![]()
Slika mog netoniranog, trbušastog i bljedolikog struka za koji nitko neće nažalost tvrditi da je izašao iz photoshopaal da je uzak je i uz malo vježbe i tena zablistao bi sigurno (tješim se), a di neće onda biti super strukić u jednog profi modela za liniju donjeg rublja
![]()
To se ja referiram na Vipku koja je tvrdila da je sve to photoshop![]()
ps. ja bi jako volila vježbati, ali nakon dvi operacije kile u 5 godina strah od kirurškog stola je daleko veći od želje za vježbanjem!
uh,je sam razdužila![]()
I imajte milosti prema hrabroj mlohavici sad kad okačim sliju![]()

Rimaithor je napisao/la:danni, mene je tak iznenadila sopekica

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.