Liv i neve, zelena salata je POVRĆE
, dakle u tu skupinu lisnatog povrća ubraja se: puterica, endivija, kristalka, zimska...Liv je neprihvatljivo da ja jedem (uz proteine i prirodnu masnoću) tu vrstu povrća jer je smatra salatom
.I nitko ne brani da si na grill staviš papriku i tikvicu i na brzo piletinu i zelenu salatu u zdjeli, ali to nije nužno (samo zato što ovo lisnato povrće ima u sebi naziv "salata"
), ali meni je cesto sasvim dovoljno da uzmem samo piletinu i zelenu salatu (u njoj mi je, ionako, prirodna masnoća - maslinovo ulje).E, sad, to što moram uopće davati pojašnjenja ovog tipa mi je presmiješno.
I ja sam teški ovisnik o slatkom, a nemam višak kilograma
. I imam poriv za slatkim, još uvijek. Vjerojatno ću ga imati cijeli život.Moj napredak je što ne pojedem vrećicu bombona ili tablu čokolade u 5min, nego završim na kockici tamne čokolade (iako bih rado još kockicu). Eto, nismo svi isti.
Link za zelenu kuru sam već stavila, ne može biti jednostavnije i razumljivije napisano, po meni.
edit:dodala zadnji dio, ispravila tipfelere

. Obzirom da sam cijelo vrijeme na zk, mislim da cu se poslije Uskrsa malo vise potruditi oko jelovnika...
) loše namjere u Livinom postu.
imam prvu teglicu več ohoho. ne pijem ga ukavi, stavim ga u neke recepte gdje ide i to je rijetko
ali moji izlasci su tako rijetki da ne mogu i tada apstinirati