znam da se može kupiti online, ali nisam to još nikad prakticirala, izgleda da ću morat.
Sada je: 30 tra 2026, 02:36.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

a u parfumerijama mi kažu da ga više ne proizvode.
Zvijezdica

imam jednu bocicu doma, jednu na poslu i dezic.

prateći topic odlučila se " pronjuškati" Bvlgari i u petak sam se počastila s Bvlgari omnia crystalline
, zatim Chanel Chance i Mademoiselle.

hoću reć, došla si na moje, jel? to valjda dođe s godinama

morala sam se naviknuti.

Barbi je napisao/la:prateći topic odlučila se " pronjuškati" Bvlgari i u petak sam se počastila s Bvlgari omnia crystalline
Joj, ja ga imam i ne volim ga nikako.
Ja sam se navukla zadnje vrijeme na Chanelove parfeme, imam sad Chanel 5 eau premiere i taj mi je, zatim Chanel Chance i Mademoiselle.
Dobila sam nekidan Bulgari plavi, taj mi nije nešto. I Armani Code, muški mi je mrak mrak, ženski bzvz.

kimama1 je napisao/la:ajmo dalje s prijedlozima. ovi novi koje ste predlagale, sve sam pošnjofala i niš mi se nije svidjelo. osim lolite, ali ni ona mi nije tako uaaaaau.
šta još ima?

Jesi probala Narciso Rodriguez parfeme

Zvijezdica

ja čekam da uđem u pedesete, jer si nekak zamišljam da je to pravo vrijeme da prijeđem na peticu i No19
ta sam, i koristim upravo ta dva. nekad sam koristila allure i Mademoiselle, iako mi se ovaj zadnji upravo zgadio jer sam taman ostala trudna (u trudnoci nikako nisma podnosila parfeme)
sad sam se presaltala na gospodjaste
ali paloma picasso mi je i dalje 

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.