“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Re: koliko plaćate frizerske usluge?

12 stu 2009, 10:21

bubidea na trnju sam ;)

12 stu 2009, 21:20

bila sam danas,šišanje i frizura 90 kn!
prezadovoljna!

12 stu 2009, 23:09

dok sam se farbala i šišala u frizerskom salonu nerijetko je cifra sezala i do 500kn.
sad se samo šišam jer mi je:
1) puno para
2) furam neku olfo prirodnu boju jer sam shvatila da iz godine u godinu imam sve više sijedih i da su mi ovo zadnji trzaji da imam prirodnu boju kose, koja je totalno neloša
3) dobijem hemeroide od 5osatnog sjedenja u salonu. ne mogu ja to koliko god dobri rezultati bili

samo šišanje plaćam oko 200tinjak kn. nema, ponavljam nema tih para za koje bi mijenjala svog frizera maria. vjerna sam mu punih 7 godina. šiša i mm.
osjećaj kad sjednem na stolac, dam smjernice ako ih imam ili ga pustim da radi što želi - nemaju cijenu.
kad se ponovno odlučim na neku boju ponovno ću upregnuti mm. dosad je to sasvim dobro odrađivao :dada

13 stu 2009, 02:06

kruna je napisao/la:bubidea na trnju sam ;)

to joj daleko :dunno

13 stu 2009, 10:33

silki je napisao/la:2) furam neku olfo prirodnu boju jer sam shvatila da iz godine u godinu imam sve više sijedih i da su mi ovo zadnji trzaji da imam prirodnu boju kose, koja je totalno neloša

o, da! tako sam ja od 2005. do prošle godine nosila prirodnu boju jer mi je već sve bilo dosadilo, imala sam par centimetara kratku kosu i odlučila pustit svoju boju jer sam se iznenadila kak je - lijepa! ono baš mi je kosa izgledala k'o farbana.
onda sam se počela farbati u tu istu boju, tamno tamnosmeđu - ok, sad sam crna - jer sam umislila da imam dovoljno sijedih da se farbam zbog njih. nemam ih zapravo puno, međutim debele su i stvarno se vide jer mi je kosa ful tamna. plus - ja sam mala i svi mi kosu gledaju odozgo pa ih vide :mrgreen:

kad sam sa setsrom jednom bila na šišanju frizerka nije mogla doć k sebi, nije se mogla sjetit kad je zadnji put imala jednu ženu s prirodnom bojom kose, a kamoli dvije!

osjećaj kad sjednem na stolac, dam smjernice ako ih imam ili ga pustim da radi što želi - nemaju cijenu.

o, da!
šmrc. ja sam ostala bez jedne takve frizerke :(

13 stu 2009, 13:52

eto, moja frizerka se nagledala mene s prirodnom bojom dugo, dugo...al sam i ja pokleknula ove godine, isto zbog sijedih :(

13 stu 2009, 16:09

Bubidea je napisao/la:
kruna je napisao/la:bubidea na trnju sam ;)

to joj daleko :dunno

šteta :(

07 srp 2010, 10:45

e
Zadnja izmjena: jopic2; 29 stu 2011, 16:06; ukupno mijenjano 1 put/a.

14 srp 2010, 15:52

ja plaćam feniranje na srednju dužinu kose 50kn i baš sam zadovoljna u jednom salonu a u drugom salonu idem na šišanje i bojanje kose i to plaćam 170kn, nisam uopće zahtjevna po tom pitanju ali još nisam nikada bila kompletno zadovoljna samo u jednom salonu, već duže vrijeme imam ovakve kombinacije

14 srp 2010, 22:16

Evo ja frisko ispod skara ;), platila sisanje poluduge kose, farbanje, pranje, ampulu i feniranje ravno 220 kn.
I sjedila sam 3 sata :shock

16 srp 2010, 09:52

Sisanje na kratku ljetnu frizuru i pramenovi 350 kn.

Ali ja toliko zadovoljna frizerkom da mi nije zao.

16 srp 2010, 11:14

opaka cijena! al bitno da si zadovoljna :5

17 srp 2010, 21:15

šišanje i bojanje-180kn

17 srp 2010, 22:01

šišanje, skroz na kratko, ono ful kratko, ali nožicama, ništa na mašinicu,
bojanje
masaža+ampule za njegu-200kn

18 srp 2010, 21:03

pramenovi cila glava-300 kn i jos kad se sisam -80...mislim da je to ok cijena :)

21 srp 2010, 08:53

sisanje i feniranje 60 kn. dodamo li i pramenove ili farbanje na to dobivamo ukupno 120 kn.

21 srp 2010, 10:29

šišanje, skroz na kratko, ono ful kratko, ali nožicama, ništa na mašinicu,
bojanje
masaža+ampule za njegu-200kn

jel mene onda pljačkaju?

21 srp 2010, 10:31

Trebalo bi pisati barem u kojem gradu je frizer, a za Zagreb bome i u kojem kvartu jer je razlika u cijenama ogromna. :shock

13 kol 2010, 10:55

Pomagajte cure, nedavno je bio otvoren topić s preporukama za frizera (okolica vrbana, jarun...ako se ne varam).
Kako je MM danas dobio slobodan dan ja bi mogla konačno frizeru, al eto kuda?
Ako netko ima link s tom temom bila bih zahvalna :buket
Hitno mi je :mrgreen

13 kol 2010, 11:41

Nitko? :(

13 kol 2010, 13:42

e
Zadnja izmjena: jopic2; 29 stu 2011, 16:05; ukupno mijenjano 1 put/a.

13 kol 2010, 13:46

Mama Mia28 je napisao/la:Nitko? :(

zgart team su ti na vrbanima al' kod njih se naručuje.
http://zgat.hr/
možeš pitat ima li kakva rupa da te ubace.
cijene su paprene.

13 kol 2010, 15:31

jopic hvala ti, ali malo mi je daleko, mislila sam nešto tu bliže meni da mogu pješke skoknut na šišanje ;)

silki zvala sam, cijene su zbilja :shock tak da nisam ni pitala za termin.

16 kol 2010, 15:08

kratka kosa 180 kn, kad se farbam 270!

16 kol 2010, 15:35

Šišanje i farbanje, kratka kosa, 210 kn - Dubrava ali nisam zadovoljna, mislim ok, ali kad nije to to.........ma nisam picajzlasta, al imam neukrotivu ali kvalitetnu kosu koju treba ZNATI OŠIŠATI..........

Jel zna netko na tom području ili Maksimir, kakvu dobru frizerku, ono sjedneš i ne moraš objašnjavati
da ona ima i svoje ideje, pa kakve god da bile....... :mrgreen da točno zna što radi a ne ono
a kaj bi vi htjeli, ja velim ne znam a vidiš u njezinim očima a kaj sad ???

Ili kad velim što želim, tj. dam sliku a ono ni približno tome, niti uz objašnjenje možda to ne ide uz moju kosu :dunno
Ili mi se smije kad donesem sliku neke celebrity frizure, aaaa vi bi ko ona izgledali........... :conf

18 kol 2010, 16:10

ZacKa je napisao/la:Šišanje i farbanje, kratka kosa, 210 kn - Dubrava ali nisam zadovoljna, mislim ok, ali kad nije to to.........ma nisam picajzlasta, al imam neukrotivu ali kvalitetnu kosu koju treba ZNATI OŠIŠATI..........

Jel zna netko na tom području ili Maksimir, kakvu dobru frizerku, ono sjedneš i ne moraš objašnjavati
da ona ima i svoje ideje, pa kakve god da bile....... :mrgreen da točno zna što radi a ne ono
a kaj bi vi htjeli, ja velim ne znam a vidiš u njezinim očima a kaj sad ???

Ili kad velim što želim, tj. dam sliku a ono ni približno tome, niti uz objašnjenje možda to ne ide uz moju kosu :dunno
Ili mi se smije kad donesem sliku neke celebrity frizure, aaaa vi bi ko ona izgledali........... :conf

Jedna na potezu Dubrava-Maksimir trenutno je u iščekivanju prinove,pa ti je ne mogu preporučiti,ali ti zato uvijek mogu preporučiti Maria iz salona Kefa u Bauerovoj ;-)
To je to što tražiš ;)

20 kol 2010, 11:41

Maria iz salona Kefa u Bauerovoj ;-)

Meni je on radio frizuru za vjenčanje(moje) :up

20 kol 2010, 11:48

A koje su cijene otprilike kod Maria ? Ono šišanje, frizura, farbanje ?

Hvala ! :mah

24 kol 2010, 15:45

Sisanje i feniranje- 80 kuna. Pramenovi su 160, farbanje 100. A ja mislila da je to skupo. Al kad vidim koliko vi cure placate ja sam extra zadovoljna. :dada

24 kol 2010, 17:39

Mama Mia28 je napisao/la:
Maria iz salona Kefa u Bauerovoj ;-)

Meni je on radio frizuru za vjenčanje(moje) :up

Ja sam naručila svog Filipa tamo. Idemo sljedeći tjedan.

Pročitala sam na forumima sve same pohvale za njega i da je super sposoban i nagrađivan i da zna s frčkavom kosom (F. ima dosta gustu i frčkavu). Uglavnom uz sve to još je i povoljan. Javim kak je bilo.
Odgovori