“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Re: Umjetni nokti

05 stu 2012, 10:16

lara, imas li ti slucajno tekucinu za skidanje tog cuda?

05 stu 2012, 11:49

Imam. Naručivala sam set pa je i to došlo.
Nađemo se pod pauzom koji dan pa ti dofuram.

05 stu 2012, 11:54

jaaaooo, super! :kiss

05 stu 2012, 12:02

Čuj, ja s tim nisam skidala, al se nadam da će ti biti ok.

05 stu 2012, 12:04

a kako si ti skidala? moja sogi koja se malo u to kuzi kaze da mogu samo zguliti ili izraspati, ali pokusala sam, ne ide. a pocelo se guliti samo :ajme

05 stu 2012, 12:11

Meni su svi otpali, sami od sebe :roll

10 stu 2012, 21:37

Mene isto jako zanima ova tema koja se tiče umjetnih noktiju i geliranja noktiju, koliko god gledala po netu što je sve novo na ovu tematiku, uvijek nailazim na nedorečenosti, tako da bi mi bilo drago kada bi se u topic uključio netko tko je stvarno stručan u ovoj temi :p

10 stu 2012, 22:26

e, ja nisam strucna, ali sam sigurna da to na moje nokte vise nikad nece

ako ikad ode s njih :ajme :ajme

11 stu 2012, 19:16

Ivana, je l' otišlo s onim sredstvom što sam ti dala?

11 stu 2012, 19:25

webita je napisao/la:Mene isto jako zanima ova tema koja se tiče umjetnih noktiju i geliranja noktiju, koliko god gledala po netu što je sve novo na ovu tematiku, uvijek nailazim na nedorečenosti, tako da bi mi bilo drago kada bi se u topic uključio netko tko je stvarno stručan u ovoj temi :p

Oni koji su stručni,a vjerujem da pod time misliš na kozmetičarke koje to rade
će ti sigurno sve to nahvaliti.
Bitno je valjda kako su potrošači zadovolji, ne?!

Ja sam gelom bila zadovoljna, bio je čvrst, dobro napravljen, cura je radila za 10 i trajao je 5, 6 tjedana ..ali
sada nemam vremena za sjedenje sat i po na manikuri, preskup mi je za sadašnje uvjete jer ipak imam prečih stvari, a i ona kojoj bih to povjerila živi 30 km od mene.
Uz sve to, kada ga prestaneš koristiti nokti su doslovno prepolovljeni što se njihove debljine tiče i izgledaju odvratno...a treba vremena da izrastu.
Dakle, tu ne pričam samo o svom iskustvu.

A soak off ne mogu hvaliti jer moja iskustva nisu dobra, no kao što sam i napisala, to je možda jer sam ga stavljala dok su mi nokti bili loši, listali su se itd...

11 stu 2012, 22:14

lara.b je napisao/la:Ivana, je l' otišlo s onim sredstvom što sam ti dala?

s tim sam jedino i pokusala. po uputi, jos sam i na youtubeu nasla filmic kako to ide s folijom itd. natankala, zamotala u foliju, i cekala. na filmicu kad skines foliju nokat prakticki sam ispadne, lijepo se odvoji i eventualno moras malo postrugati.

kod mene - jok :ajme

strugala sam ih jadne i raspala i svasta. izgrizla prste tom otopinom, ma kakvi.

na kraju sam sastrugala s vecine noktiju, na dva-tri je ostalo malo uz rubove, ali kako mi siroti nokti izgledaju tako izmuceni :ne :nepitaj

12 stu 2012, 09:35

Jao jao :ajme :ne

12 stu 2012, 10:01

Ajoj Ivana, da mi je ikad i palo na pamet da si ih stavim, bome nakon tvog iskustva nema šanse.

12 stu 2012, 10:04

folne, mozda ti ne bi bila tako blesava kao ja - nisam trebala ici u tako bezvezni salon, ili kad sam vec dosla i vidjela kako zena radi, mozda sam trebala odustati.

ili nakon svega otici k njoj da mi to skine.

ali zamjerila mi se fest pa to nisam htjela.

sto je, tu je. steta noktica, ali oporavit ce se.

12 stu 2012, 10:08

Vidjela sam ih ja neki da i nije to izgledalo strašno al njoj su se bome zalijepili ko ludi :/
A meni otpadali ko klimavi zubi.

12 stu 2012, 10:11

ivana7997 je napisao/la:ili nakon svega otici k njoj da mi to skine.

ali zamjerila mi se fest pa to nisam htjela.

E da, trebala si joj baš otić pokazat...ono, reklamacija..pa nek skine kak spada.
Al kužim te.. :znoj
:hug
oporavit će se.

Kad već hoćeš french, pusti mrkvu svoje nokte pa odi nekoj provjerenoj na manikuru.

24 stu 2012, 20:08

tek sam danas skinula sve ostatke te strahote :ajme

sogi mi je, strpljivo, njeznom raspicom i jos nekim cudima sve sredila, a poslije onim nekim kamenom usjajila, divota jedna.

ne mogu vjerovati da imam opet svoje noktice. necu ih vise tako maltretirati :ne

25 stu 2012, 11:58

proučavala sam soak off i koliko sam shvatila ima isto raznih kvaliteta. na kraju sam se odlučila naručiti provjerenu marku. uzela sam od istog proizvođača bazni, boju i top coat i sad čekam da stignu. živo me zanima. ja ne dam gel na nokte jer su mi moji nokti ok (i što se izgleda i što se kvalitete tiče) i nisam za akril lakove jer se rašpaju. sad ću vidjeti kako će se ovo ponašati.

29 stu 2012, 13:37

Lena, koju marku si naručila?

05 lip 2015, 07:55

edit
Zadnja izmjena: dunja; 05 lip 2015, 09:23; ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: reklama

05 lip 2015, 12:11

Curke a jeste vi probale shellac ;)
Ne kužim zašto pored ovakvog savršenstva od laka cure i dalje geliraju i oštećuju nokte :dunno

05 lip 2015, 14:13

Tinica je napisao/la:Curke a jeste vi probale shellac ;)
Ne kužim zašto pored ovakvog savršenstva od laka cure i dalje geliraju i oštećuju nokte :dunno

Suptilno supotpisujem. ;)

14 lip 2015, 09:51

ja čekam lak koji ću moći namazati DOMA, kad JA hoću i skinuti i promijeniti boju KAD JA HOĆU, da besprijekorno izgleda bar 7 dana i da nisam ovisna ni o kakvoj kozmetičarki
pa sam naivno naručila opijevu liniju trajnih lakova, potrošila gomilu para i sad sam bijesna ko ris, jer traju ISTO kao i ovi po 14 kuna od essence
koma

14 lip 2015, 22:21

Shellacovi i trajni lakovi i ini nisu u stanju izgledat besprijekorno dulje od 7 - 10 dana. To cak i moja kozmeticarka prizna. I nisam jos ni od koga osim Tinice tu cula da je tak odusevljen. Zato ja imam gel, u tako tankom sloju da se ni ne primjeti da je gel. Al sam mirna cijeli mjesec.
Dobri su za ovo sto kimama trazi/kaze. Da ih imas doma pa sam to radis...jel i lampu i sve.
Btw opi ji su koma....meni bar. Najbolji obicni lakovi maybelline colorama. Jeftini a traju.

14 lip 2015, 22:27

Potpisujem za coloramu...
Meni trajni lak nije bio dobar, previse su mi se listami nokti...

14 lip 2015, 22:38

i ja potpisujem za maybelline colorama :)
ne znam jesu li mijenjali formulu kad su promijenili dizajn bočice, ali mi se čini da su prije bili još i bolji
od ostalih lakova odlični su mi oni minijaturni lorealovi(zlatni čep), isprobala sam ih samo par, ali isto su mi dugo trajali
essence zavisi od nijanse do nijanse, neke su dobre, neke loše :dunno

14 lip 2015, 22:44

I ja glasam za coloramu!
Tjedan dana bez ikakvih problema!

14 lip 2015, 22:50

I meni je Colorama odlična! :dada
A nekidan uzela neka dva jeftina Golden Rose (boja breskve i nježno rozi) i osim šta se fino nanose jaaakoo su trajni :dada

15 lip 2015, 15:17

ivana7997 je napisao/la:jesam li bila kod diletantice ili je to normalno? i istina je da ne moze french na kratke nokte? koliko dugi moraju biti?

- meni su još kraći od tvojih na slici, pa imam french

15 lip 2015, 15:27

nema mojih na slici, ono su snitini

odustala sam od svega, imam samo prozirni lak na jako kratke nokte i bok, ne da mi se to nista
Odgovori