ali mi se ne da pravit
Sada je: 26 kol 2026, 05:15.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

danni je napisao/la:imam ja doma i ribu i povrće...
ali mi se ne da pravit![]()

danni je napisao/la:joj ubit ću se, kad čujem koliko vas vam mama kuha

. Mislim se, hbti, izlazimo triput godišnje i ja se sad nerviram jer ću jesti a ne trčati
Lastane, jesam li normalna?

A ribu ne volEm...a ne volE ni ona mene...tako da meso i crno vino 

xbeammama je napisao/la:dani, totalno te kužim. Napravi si čaj ili nešto što ćeš srkutati dok kuhaš ili imaj u frižideru nekakvog sirovog povrća očišćenog i pripremljeno da nabrzaka napraviš salatu, to pojedi i onda kreni kuhat. Zato i imamo problema s kilažom što sebe uvijek stavimo iza drugih onda usput potrpamo čuda u sebe.
Najljuća sam na sebe kad tako trpam nešto bez da mi je fino i bez da sam gladna. Eto, uhvatili me živci ili depra pa da nešto pojedem

Potica je napisao/la:Zaključila sam da kad ne bi bilo zime, vikenda, rođendana i PMSa ja uopće ne bi imala problema sa kilama.![]()
S tim da mi više nemamo toliko rođendana ali nam zima prođe u slavama
Od kraja oktobra do sredine januara se vazda negde ide i nešto ždere - kako nisam ove godine natukla kile ostaće mi misterija

Pa dok im stavim nekih snacks i tu ubacim nesto u kljun.Pa onda idem ja i tu isto ni slucajno ne propustam da bilo sta ne pojedem

. Izmeren je od glave do pete 

she je napisao/la:Ma instruktorka![]()
Ima doduše jedan instruktor, vodi pilates u našem klubu ali mi se ne uklapa sa terminima pa nikako da se uglavim da me premeri. Zato merim ja njega kad mi deca imaju trening (trenira ih rukomet a već dva leta su kod njega i u školi plivanja - uvaljujem decu svuda gde on vodi ). Izmeren je od glave do pete
samo mlad

Ništa mu ne fali - neću ga ženiti pa da mu brojim godine
.

Sinoc sam toliko zderala da me sram napisati sto sve.Neznam samo gdje mi stane 

bubica11 je napisao/la:beamama,vidis o tome nisam razmisljala.Ali zaista sam sve gladnija kako jedem voce.
Moram skontati bolji plan i pokusati jesti nesto drugo.
Ovako konstantno nesto zderem ali nikad sita nisamSinoc sam toliko zderala da me sram napisati sto sve.Neznam samo gdje mi stane
mirbi
beammama je napisao/la:pa sam samo izbacila skupljanja po njihovim tanjurima, i klopanje "usput" jer "nemam vremena sjesti i jesti" i u 4 mjeseca sam izgubila 18 kila.
e ovo ja nikako ne mogu da postignem, u prodavnici se slomim pred policom sa čokoladama, čak sam je pokušala zaobići, ali se prije kase vratim tamo gdje ne bih smjela.beammama je napisao/la:ali bih is odredila da ću pojesti jedan kolač i to prije nego krenemo doma da ne dođem u napast uzet još koji.
. Inace mi je hl super, ali bojim se da navike necu tako lako promijeniti. Zadovoljna sam izgubljenim kg (-4 u mjesec dana, a imala sam par dana normalne prehrane s kolacima i sve, feste neke su bile). Danas se bas lose osjecam, odmah me i glava boli. Uzasno je glupo kad znam da mi skodi ne suzdrzati se. mirbi je napisao/la:Pored svakodnevnog pješačenja, suzdržavanja od jela (pogotovo UH), nisam izgubila ni grama. Dapače, dobila sam pola kg.
Toliko o motivaciji.

, gledala u čokoladne torte, krempite, rolade - hladna ko špricer, a vaga okrutna 

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.