“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Tema je zaključana

Re: Klub žderonja, part 25.

26 sij 2011, 10:29

Ja više volim pojest nešto konkretno nego taj šek :dunno

26 sij 2011, 11:50

I ja isto ali ako ce mi to pomoci da smrsam spremna sam da se zrtvujem :lol

26 sij 2011, 14:47

jooooj moram ovo stavit ovdje http://www.youtube.com/watch?v=KbwPkJXd ... re=related :lol

26 sij 2011, 14:57

meni nije šejk zamjena za obrok nego mi dođe više kao međuobrok, s obzirom da radim od 7.15-16 doma sam oko 16.45 i tako da obično jedem oko 17. Dan uspijem nekako progurati ali mi u stvari fali još jedan obrok navečer pogotovo kad dođem sa vježbanja, pa tada popijem šejk i on me drži da ne završim u firžderu oko 23 što mi se redovito dešavalo. :ajme
Evo jelovnika od jučer i danas
6.15 jogurt
10.30 mali kapučino bez šećera
13.00 sir (bez vrhnja) i jedan paradajz
17.00 gusta juha od povrća, komad pečene piletine, zelena salata
20.00 šejk

Danas
6.15 jogurt
10.30 mali kapučino bez šećera
13.00 zrnati sir i jedan paradajz
17.00 piletinu ili tunu, jedan krumpir, zelje salata - to planiram

:mah

Samo da znate da mi kile i dalje ne idu nikam :angry

27 sij 2011, 09:34

Ne da ne idu, nego mi se čini da idu gore :ajme
Noćas sanjala da oblačim jedne stare hlače i da mi "plivaju". Realno mi fali 10 cm da ih zakopčam :ajme

27 sij 2011, 09:41

Što se babi tilo to joj se i snilo. :mrgreen

27 sij 2011, 12:37

Jesi vidila :mrgreen
trenutno me rasturaju jajnici, vjerojatno su opet u pitanji ili ciste ili miom. Ili starim :lol

27 sij 2011, 12:41

Jao, Potice, ja bih umrla da sam toliko malo pojela :mrgreen Nije problem u osjecaju gladi nego meni padne jako secer (u jednoj od trudnoca mi je secer bio 2 :shock ) i onda se pocnem tresti, crni mi se pred ocima i sl.

Nisam kupila seik u DM-u jer sam shvatila da i ja volim nesto pojesti. Onda sam danas prije posla isla u obliznju ljekarnu po Kafetin i tamo ugledam Spiru-tein sejk, i pocnem pricati s magistricom, dodje jos jedna ... uglavnom kupila sam par vrecica tog sejka :lol , zene se kunu da su jako zasitni, pa sam odlucila ipak probati.

Navodno je poanta da se ne smije jesti nista drugo dva sata prije sejka i dva sata nakon.
Oa bumo vidli. Za svaki slucaj imam i nesto konkretno za pojesti sa sobom, s obizorm da sam na poslu do 19, pa cu posegnuti ako bude frka :gladan

27 sij 2011, 12:46

Trini tebi bi onda bilo bitno samo da češće jedeš, kad jedeš svakih 3-4 sata po malo nisi gladna, jedino je bitno da budu stvarno mali obroci. :dada

27 sij 2011, 13:18

Meni je danas dan za vaganje i stanje je -4 za 2 tjedna :yess ja zadovoljna, mada sam sigurna da ce kasnije ici sporije ali ovo je jaaaaaaaaako dobar pocetak i cini mi se da sam samo jednom zabrljala :yess

Ja kad bi jela svaka 3-4 sata to bi bilo prestrasno, ja ne mogu tako, odmah se zdebljam :loce

27 sij 2011, 13:32

Meni je danas dan za vaganje i stanje je -4 za 2 tjedna

To je moj cilj (mislim kilaza, a i za vremenski rok ne bih imala nista protiv, casna rijec). Pa kaj si radila?

27 sij 2011, 13:58

Hello, žene! :mah

Evo jedne padobranke k vama :) Tek prekjučer vas skužila, a već duže vrijeme muku mučim kome ću se jadati i tko će me malo motivirati da i ja svoje kile dovedem u red!

Dakle, o kojim se brojkama radi:
visina 163 cm
težina 56 kg

Možda ne zvuči nešto puno, no tih 4-5 kila (koliko ih želim skinuti) čine itekako osjetnu razliku između veličine M (koja mi odgovara a gotovo je nemam u ormaru) i S (koje mi je ormar pun). Imam doslovno jedne hlače u koje stanem i 2-3 suknje! Koma. :roll Znači, ili kompletno obnoviti garderobu odgovarajućom veličinom ili se pokušati dovesti u red. Za kućni budžet vjerujem da je druga opcija prihvatljivija. :)

Toliko za sada, klinci zovu...
(btw.ovo pišem uz porciju pomfrita i pileće ražnjiće - ali pojela sam samo jedan, jupi ;) )

27 sij 2011, 14:10

Trini je napisao/la:
To je moj cilj (mislim kilaza, a i za vremenski rok ne bih imala nista protiv, casna rijec). Pa kaj si radila?

Ja sam na UN-ki, tako sam se i nakon prve trudnoce rijesila suvisnih kilograma, pa pokusavam i sad :D

Vanči da je meni tvoja kilaza + 10 kg ja bi bila sretna :dada i ja imam pun ormar male garderobe tako da mi za kucni budzet odgovara da sto vise skinem :p

28 sij 2011, 13:14

Drugi dan sam na poslu na sejku.

Jucer me drzao tocno dva sata :lol nakon toga sam se bacila na dvije narandje. Onda sam malo kasnije pojela dva komadica pizze za rucak.

Jutros sam se probudila gladna kao vuk, i odmah si izgledam mrsavije :lol

29 sij 2011, 21:53

ja sam dva tj na unki i skinula 2 kg, jooj tako tesko idu dole. prek vidkenda na mesnoj dijeti.

30 sij 2011, 10:15

ja sam zakazala :ajme
uništio me PMS :ne

od sutra opet ispočetka, ah do sad sam već mogla biti ko manekenka.
Zapravo moraš kuhat bljuvotine pa se nećeš ni debljat jer ovo kaj ja kuham (barem meni) je prefino i stalno neke oblizeke radim klincima pa nije ni čudo da pokleknem :smajlićkojiuzdiše (imamo li uopće takav smajlić, onaj ko da su mu sve lađe potonule)

30 sij 2011, 10:47

ja sam isto tu. trudim se od početka mjeseca. ide ok. jučer sam bila na janjetini, danas imam rođendan. pms me dere.
od ponedjeljka ću pažljivije. zasad se vidi nešto na odjeći, malo vidi. kilaža... ah... bolje da se ne deprimiram. još samo 30 kg do cilja.

30 sij 2011, 10:49

Neve sretan rođendan!

30 sij 2011, 11:16

Neve sretan rođendan :srca
Ja dobila virozu s povraćanjem :yess :yess Ali samo na jedan dan :kima :lol

30 sij 2011, 11:32

sj je napisao/la:Ja dobila virozu s povraćanjem :yess :yess Ali samo na jedan dan :kima :lol

:hahaha :hahaha

31 sij 2011, 09:25

Mrak viroza! Nisi gladan :lol
Ok, danas sam malo iscrpljena, ali evo me na poslu. Popila sam nesicu iako bi danas htjela biti na povrću. Morat ću tu nesicu potpuno izbacit, a baš sam se na nju navukla :dunno

31 sij 2011, 09:53

samo zbunjujem ljude :ajme nije meni rođendan, već idem na tuđi rođendan. :ajme

31 sij 2011, 11:43

uh, sj, ako ista na svijetu mrzim onda su to zelucane i vrijezne viroze ... radije koja kg vise nego izgubljena s time ....

planirala sam ovaj cijeli tjedan biti na sejkovima na poslu, ali nisam stigla jutros do ljekarne po njih :oops:

31 sij 2011, 12:15

Ma Trini ok sam nije bilo tako strašno. Gore mi je danas jer sam dobila m pa me sve boli :ajme Upravo pojela jedan štrudel s višnjom da ne popijem tabletu na prazni stomak.

31 sij 2011, 14:57

nevenera je napisao/la:još samo 30 kg do cilja.

Ajd da ima netko tko treba skinuti vise od mene ali tu smo negdje :lol

Meni ide OK, Orbitrek je jos u fazi kupovine a gladovanje od 13.01 na ovako je pokazalo -5 kg :yess

31 sij 2011, 15:14

Od srijede sam, dakle, na "dijeti". Ta moja dijeta se sastoji u tome da pojedem malo manje nego bih mogla i HTJELA (šmrc, šmrc), te da ne jedem navečer nakon osam. Ipak dojim pa si ne mogu priuštiti teško izgladnjivanje. A i doma sam s klincima tako da ne znam kako bi to funkcioniralo da sam još nervozna od gladi. Bojim se da bih na kraju pojela malce :lol Za sada sam prilično disciplinirana. Čuvam vaganje za srijedu, nadam se bar malom pomaku :lebdi

31 sij 2011, 23:07

Ajd da se pridružim :D
Ukratko, upoznala mm-a s 65, udala se s 75, rodila s 95 :D
Baš za grafulju napraviti ;)
Sad sam na 72, 11 mjeseci nakon poroda. U proljeće se preporodim, al zima me ubija. Ono, za ručak radila carbonaru, a za večeru kruščiće sa špekom i sirom :D
I da, od sutra sam opet na dijeti!

01 vel 2011, 09:14

Viroza dala rezultate 0 :shock , čak mi se čini da sam u plusu :shock

01 vel 2011, 10:51

sj, puno pij, vjerojatno ti se nakuplja voda kao posljedica toksina.

ja se nisam vagala, ali na robi vidim da ima malih pomaka na bolje ..... jako malih.

matera ... welcome! Off: bas mi je simpatican tvoj nick :)

01 vel 2011, 11:13

Vanči i to je uspjeh, s obzirom na dojenje :zivili

matera dobrodosla :jadnimi

Ja sam juce malo pretjerala jer je MM-u bio rodjendan ali jela sam ono sto mogu taj dan po dijeti samo u malo vecim kolicinama nego inace, danas voce, u cetvrtak vaganje :yess

sj tako kako Trini kaze sigurno se voda zadrzava :loce
Tema je zaključana