“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Re: Klub žderonja, part 26.

01 tra 2011, 08:16

Jučer sam bila dobra :D
Doručak: salata od safalade i jaja
Ručak: špinat i kuhana jaja
Večera: musaka od poriluka

Kažem ručak iako to baš i nije ručak to je obrok koji ponesem na posao, muči me malo taj raspored obroka.
Doručkujem prije posla znači u 6.15, taj obrok na poslu je između 12 i 13 sati, večeram kad dođem doma sa posla negdje oko 17-17.30 ovisno o tome imam li pripremljen ručak ili moram kuhati, problem nastaje oko 20 kad me uhvati glad što da tada pojedem?

01 tra 2011, 09:50

Isto što si i večerala. Ili komad sira. Ili šaku badema/oraha/lešnika. Ili popij limunadu od pola limuna. Ili krastavac...

Ja obično kad tako ogladnim kasnije uveče napravim sebi salatu paradajz/krastavac/feta/masline ili obarim jaje

01 tra 2011, 09:55

Sinoć sam očistila zdjelu od bolonjeza kojeg sam kuhala dečkima ;) , ali imam osjećaj da mi tu fali jedan mali obrok, znaš onako neki čalabrčak. :D

01 tra 2011, 09:56

AA je napisao/la:nemam nista novo za prijaviti, sto ce reci i dalje sam dobra curica i ne zderem, nego se drzim zone :dada eh, kad jos pocnem vjezbati

ovo boldano moram potisati :zivili

Potica i ja ogladnim navece jer jedem oko 17,00-18,00 ali se trudim da ne pojedem nsita jer ako pojedem nesto budim se ujutro gladna i mogla bi slona pojesti :D

01 tra 2011, 09:58

Bibana je napisao/la: jer ako pojedem nesto budim se ujutro gladna i mogla bi slona pojesti :D

Eh....da bih se probudila moram prvo zaspati a sa rupom u stomaku to je nemoguća misija :roll

01 tra 2011, 10:54

ma ja jos dok dijete uspavljujem :lol ali to je dobro za moju kilazu ali nije dobro za kucanske poslove :lol

01 tra 2011, 11:08

Ponjela za doručak
ispečena jaja s porilukom i topivim sirom. Znam da nije sir u ZK, ali je maaaaaaaaaaaaasan :lol
To me fino drži do ručka, a šta ću za ručak ne znam :dunno

01 tra 2011, 13:04

Ja doručkovala pola konzerve tune (u ulju), parče djk i desetak baby krastavčića (kiselih). Sad jedem neku užinu od parčeta djk-a i ajvara jer u 14h krećem na put od 3h - a na kraju puta me čeka skuša sa roštilja by my daddy :gladan

For the note: Moj djk je debljine jednog prsta tako da mu parče dođe odprilike 5x3cm :roll

01 tra 2011, 13:15

Oće li neka više napisati ima li kakvih rezultata? Nego sve "pojela ovo, pojela ono", pa kako ja da znam koliko to ima efekta?
Ovako sve čekam da vidim kako ide, koliko kila ste poskidale s tim lchfom, pa da onda znam da li vrijedi počinjaSti :mrgreen

01 tra 2011, 15:03

meni je danas šesti dan i još nemam u planu stat na vagu ili uzet metar....čekam dva tjedna da bi vidjela prve poštene rezultate....još ćeš morat čekat :mrgreen

ali uz sve ovo osjećam se super....nisam gladna, dosta jedem i fino jedem

D: šnita DJK sa maslacem, kava sa kokosovim
R: pohana piletina u bijelom umaku od šampinjona

01 tra 2011, 16:20

Ovdje ispada da ja nikad nista ne jedem :lol Kod mene je jutro,stigla na posao i jos pijem kafu(drugu) a za dorucak tj rucak jedem voce,dinje,jagode,kupine,grozdje,bananu i ako izgladnem prije nego sto krenem kuci bademe,sjemenke grickam,kad dodjem kuci pripremam veceru djeci/mm ako je kuci a sebi pravim veliku zdjelu salate sa svacim i uzivam u tome kao prasica :dada

Slatko rijetko jedem samo uz kaafu jer ne volim secer :bidan

Pulse ja sam recimo dosta izgubila naravno znam po odjeci ali vagu nemam kuci,niti se ikad vagam,neznam zasto se nikad ne vagam,recimo ja sebi zacrtam po odjeci,ako nosim traperice broj 10 i znam da sve "preljeva" iz njih ja se drzim rezima dok ne dodjem recimo do 9-8 gdje vidim da sam ok....Kad govorim ljudima koji me pitaju koliko sam smrsala i kad kazem da neznam ne vjeruju mi,jednostavno ne zelim biti opsjednuta vagom jer mi je vazno kako se ja osjecam i kad osjetim po tijelu da je dosta ja se zaustavljam :D

Pozdrav cure zelim vam da sve izgledate kao JLO :lol

03 tra 2011, 18:31

Dobar dan, cure :)

ja došla od mame i samo mogu staviti ovaj smiley: :ajme

Dakle, ta žena ne ume ništa spremiti bez pirinča, krompira ili šećera :roll . Čak je i šećerac kuvala i ubedila me da ga jedem :roll . Mada, da sam pokušavala da ostanem pri LCHF-u ostala bih skroz gladna pošto ništa nije ispunjavalo uslove sem feta sira :roll. A brat i njegova cura su distributeri Herbalife-a i pred njima ne smem pomenuti reč dijeta jer me onda do polaska kući bombarduju pričama :roll

Sad čekam da vidim da li ću moći nekome da uvalim klince pa da odem na trening - sutra stiže menga, naredni trening je drugog (čitaj: potapajućeg) dana iste i nemam pojma da li ću ići...Od sutra sam takođe skroz na zelenoj, sa do maksimuma redkovanim unosom kalorija da malo nadoknadim ovaj vikend

04 tra 2011, 08:49

Evo i mene. Mbrat i mama nisu oduševljeni LCHF, pa se danas vraćamo na trotjednu :dunno .
Kupila sam kokosovo ulje, uzela pola žličice u subotu. U nedjelju sam imala jake grčeve u stomaku, može li to biti od ulja?

04 tra 2011, 09:11

Nije od ulja definitivno :)

Ja doručkujem kajganu sa prazilukom i krastavac. Za ručak ću verovatno neku čorbu sa piletinom

Edit: odradila odličan trening sinoć :) . I večerala salatu :)

04 tra 2011, 09:14

evo i mene nakon tjedan dana LCHF...pola kile lakša
meni ovo paše i nastavljam dalje....u subotu sam nakon 100 godina (čitaj nikad) bila na dolcu i oduševila sam se kakvo sve povrće postoji :hahaha eksperimentiram sa novim namirnicama i fino papamo.....a kile idu dole
MM je skinuo kilu ali nije sretan, on se želi udebljat :lol

04 tra 2011, 09:17

Orca, odlično!
Ja sam danas na povrću, ponjela sam ribanu mrkvicu. Pijem i kavu.
AA sretan rođendan. :srca Danas i moja kuma slavi rođendan.

04 tra 2011, 09:44

hvala sj :luv sretan rockas kumi
super poklon sam dobila :mrgreen , danas upala u stare farmerke i jos mogu i disati normalno :yess :lol

04 tra 2011, 09:45

AA sretan rođendan :buket

Sj - ja ću od slijedećeg tjedna najvjerojatnije na trotjednu,. Još si dajem malo vremena da se naviknem da opet pazim šta jedem nakon zimskog prežderavanja :ne

04 tra 2011, 09:55

Čuj, možda da počneš danas jer je za 3 tjedna Uskrs :dunno
Meni je lani ta dijeta donjela zaista odlične rezultate :kima

04 tra 2011, 17:07

sj I ja sam imala grceve u stomaku prvi put kad sam uzela kokosovo ulje,sad mijesam sa sirupom od koprive i malo vode i tako popijem i nemam bolova :bis

Ja sam danas zaboravila ponijeti vrecicu sa hranom na posao,kako cu izdrzati a da nista ne stavim u kljun :/

04 tra 2011, 17:13

Sretan rodjendan, AA :buket

04 tra 2011, 17:52

Sretan rođendan AA :kiss :buket
Orca je napisao/la:evo i mene nakon tjedan dana LCHF...pola kile lakša

:ruka
A još si nisam kupila ni kokos ni sjemenke, neću se još veseliti ali mislim da bi ovo moglo funkiconirati. :dada

Evo mog jelovnika (ovo pišem da kad ostanem bez ideja mogu zaviriti ;) )
Subota
Doručak: špek i krastavci
Ručak: pileća jetrica sa jajima i zelenom salatom
Večera: oopsie kruhići i dimljena vratina

Nedjelja:
Doručak: oopsie kruh i dimljena vratina
Ručak: pečena piletina, kuhana tikvica i zelena salata
Večera: kao i doručak

Pondjeljak:
Doručak: oopsie kruh i pureća prsa (salama)
Ručak: Pečena piletina i dinstane tikvice
Večera: špinat sa jajima

04 tra 2011, 20:21

uuu čim si napisala jetrica odmah sam gladna i još sa jajima :mrgreen

D: zadnji ostaci DJK i maslac (DJK mi je trajao točno 8 dana, i MM ga je jeo), kava sa kokosovim
R: kobasice i salata (rikula, jaja, feta, paradajiz, mladi luk, limun, maslinovo), 2 kokos kuglice
V: šnita sira i jaja sa kobasicom...nije mi pasalo i ostavila sam....sad pijem čisto slatko vrhnje,1 kokos kuglica

AA sretan rođendan :buket

04 tra 2011, 20:22

oljic, pot :luv

red je i da pocastim
prvo da popijemo :roll :lol

slika slika slika
slika

a onda i da zamezimo :lol :drink
slika slika slika slika slika

edit: orca :luv

04 tra 2011, 20:41

potica....ooopsie kruh su radila kako piše po receptu...vidim da ih dosta ispadne pa me zanima kakvi su kad odstoje ili dan kasnije? jer valjaju?

04 tra 2011, 20:47

AA hvala lijepo, stvarno si se potrudila :kiss

Orka, da radila sam ga po receptu i nije loš drugi dan, ne sasuši se već ostane mekan. Nije to neko ludilo do kruha, malo je bezukusan, ali s obzirom da mi povremeno treba nešto praktično mislim da ću ga često raditi.

05 tra 2011, 08:29

Ja danas na mesu, ponjela malo hamburgera.
Drago mi je da već vidite rezultate :yess

05 tra 2011, 09:07

ja sam danas radila anin kruhčić i nije mi baš nešto...bolji mi je DJK
moram ga popodne ispeć...najbolje mi paše ujutro sa maslacem

za ručak planiram krmenadle zapečene u bijelom umaku sa sirom i pire od cvjetače (ovo prvi put pravim, nadam se da će biti dobro, inaće ne jedem cvjetaču)
kao što sam rekla bila sam na dolcu i počela sam otkrivat povrće....nisam nikad jela previše povrća osim sviježih salata :ajme
i za sve je kriva moja mama koja loše kuha i nikad nije dobro pravila povrće (osim krumpira :whew )...i sad sam happy jer sam počela zdravo jest :yess
bitno mi je naći dobre recepte da to bude fino i ukusno da mogu uživat u tome

05 tra 2011, 09:11

Ja sam jučer ručala kaule/cvjetaču a večerala špinat. Žao mi je što nisam uzela mišancu, ali to ću drugi put :dada

05 tra 2011, 09:21

morala sam ić guglat mišancu...nikad čula :ajme
joj sramota me koliko slabo poznajem povrće
Odgovori