“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Tema je zaključana

Re: Klub žderonja - 24. dio

17 lis 2010, 13:00

A stvar je u tome da s godinama kile idu samo gore, a ne dole same od sebe.

cak i kada idu dolje, idu puno, puno teze :dada

Mene ni ogledalo ne otrijezni nego fotke

da, da, sablaznim se kad se vidim na nekim fotkama- a sto kaze Plusic- ne osjecam se tako...cak i ponosno nosim te svoje kile :lol

Za sada mi nije tesko jer sam rascistila sama sa sobom u glavi da MORAM smrsaviti I gotovo.

that's the point :dada dok nema tog klika, kile nece ici dolje

17 lis 2010, 13:02

Plusic je napisao/la:ma problem je sto imam crne divne hlace i dva para trapki, predivnih trudnickih.
Tko god ih vidi odusevljeno mi kaze kako je super sto sam usla u trapke, niti se ne kuzi da su trudnicke ;)

:5

Ja nemam nista za javiti. Stagniram na mojoj okrugloj brojci (sram me napisati kojoj :oops: ), ne mogu planirati normalne i zdrave obroke jer sam na poslu po 12 sati, moram jesti na skrivecki jer imam rospiju od direktorice tako da sam izgubila i volju i zelju za pazenjem sta i koliko stavim u usta i za vjezbanjem.
I zbog toga sam ljuta.

Al barem se tjesim da se nisam udebljala.

17 lis 2010, 13:05

Cleo tocno tako. Do sada me uvijek hvatala nesvjestica cim bi pomislila na dijetu.
Sada ne. Uzivam u osjecaju nenapuhnutosti I tome sto vec sada mogu obuci hlace koje nisam do pred par tjedana mogla navuci dalje od polovice bedra :)

17 lis 2010, 13:10

Kandy uh tebi je zbilja tesko (vidjela sam I u prethodnim postovima) :hug
Mozda mozes u kakvu ladicu staviti npr grozdje pa kad nitko ne vidi bobicu po bobicu jesti :/

17 lis 2010, 17:20

Olja, jašta nego je platio - neće mi valjda deca jesti do đubre :kima

Mala, dobrodošla i još brže otišla :drink

Inače, ja se i osećam debelom i u ogledalu sam si debela i na fotkama sam si debela i svesna sam u svakom trenutku da sam debela :nevi

17 lis 2010, 17:55

she je napisao/la:Olja, jašta nego je platio - neće mi valjda deca jesti do đubre

i sama sam ti tako pozrtvovana majka (a bogami i zena :lol )

she je napisao/la:Inače, ja se i osećam debelom i u ogledalu sam si debela i na fotkama sam si debela i svesna sam u svakom trenutku da sam debela

XXX
a s vremena na vrijeme mi i mama (suptilno i s obzirom) kaze "AA bas si debela, nikad deblja nisi bila" :ljubav

sj je napisao/la:Ja jela bezbrižno :kima . Reko ako imam temperaturu, onda ću valjda dobit proljev i povraćanje ko svi normalni ljudi. Ali cccccccccc, ništa :zub

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :rolf

17 lis 2010, 18:14

MALA2006 je napisao/la:Kandy uh tebi je zbilja tesko (vidjela sam I u prethodnim postovima) :hug
Mozda mozes u kakvu ladicu staviti npr grozdje pa kad nitko ne vidi bobicu po bobicu jesti :/

Ma sakrijem ja samo sta radim na recepciji koja je otvorena pa svi koji produ vide sta radim. Vjeruj mi, postala sam maher u drobljenju hrane u pet minuta. Nazalost, kad radim 12 sati, pojedem samo jedan obrok i to na brzinu (najcesce sendvic). Pojela sam kuhano jucer kad sam bila slobodna. Al to je samo jedan dan u tjednu. Zato kazem da sam sretna sto sam uvijek na istoj tezini, sto se ne debljam.

17 lis 2010, 20:30

AA je napisao/la:
a s vremena na vrijeme mi i mama (suptilno i s obzirom) kaze "AA bas si debela, nikad deblja nisi bila" :ljubav

Ja sam prestala slušati svoju majku. Naročito nakon što je za 2 meseca u Švajcarskoj skinula 9kg pa sad hoda i skuplja pantalone za sobom :roll . Lakša je od mene 4kg i samo mi cokće i prevrće očima uz njeno majčinsko. ''Kuku, kolika si :roll ''. Sreća pa je viđam jednom u 2 meseca, isto koliko i brata koji sa svojom devojkom prodaje Herbalife i krajnje seljački pokušava da mi uvali neki od proizvoda :roll

Vi'š, kad malo bolje razmislim, imam kutiju Herbalife shake-a, mogla bih da probam sa tim. Mada je ovo treća kutija (dugovali nam neki novac pa ga isplatili ovako, ubeđeni da rade plemenitu misiju :rolf ) i bojim se da bi i ona prošla neslavno kao i prethodne dve (2x20 obroka smo mm i ja ispijali 2 godine :rolf )

17 lis 2010, 21:18

she je napisao/la:Inače, ja se i osećam debelom i u ogledalu sam si debela i na fotkama sam si debela i svesna sam u svakom trenutku da sam debela :nevi

X :dada
Danas sam si opet probala kupiti hlače :loce
A stvar je u tome da s godinama kile idu samo gore, a ne dole same od sebe.

I ovo je živa istina, do tridesete nisam bila dana na dijeti, od 30 do 40 sam tu i tamo morala prestati jesti kruh i tijesto i malo se više kretati i tih par kila bi za čas otišlo dolje. Sada mi treba jako puno truda da skinem dvije kile a vratim ih za jedan vikend ako normalno jedem, a meni normalno ne znači ni kruh, ni pomfir, ni pohano, ni prženo ... to sam davno prestala jesti. :/

Sutra je novi ponedjeljaki idemo dalje :mah

17 lis 2010, 22:40

trbuh mi se preljeva, mozda sad kad to i procitam nesto i kliknem....uhhhh....

17 lis 2010, 22:43

Potica je napisao/la:Sutra je novi ponedjeljak i idemo dalje :mah

Upravo sam to malocas pomislila :)

I ja imam mamu koja ide za mnom, cokce i prevrce ocima. I kad vidi da me je time propisno iznervirala, kaze "mnooooogo si se udebljala, pod hitno moras na dijetu" :angry I tako mi ubije svaku zelju za dijetom. :roll

18 lis 2010, 07:48

Evo danas je novi ponedeljak i ŠTA ćemo dalje? To je pravo pitanje za mene - ne ''to diet or not to diet'' nego ''what diet'' :conf ?

18 lis 2010, 08:04

po ovim komentarima bi pomislila da svi imate blagu verziju moje mame :/

18 lis 2010, 08:33

Mmama je i sama višegodišnja članica ovog kluba pa žena zna što je problem i fino šuti.
Je danas je ponedjeljak i nakon vikenda obžderavanja trebalo bi imat plan i program. A ja ga još za sada nemam :dunno

18 lis 2010, 09:10

Krajnje je vreme da ga napraviš - vreme je doručka :lol

18 lis 2010, 09:25

ja sam odlucila krenuti sa kardio 4 dana.... nisam jos ni pocela a vec sam gladna :lol
za dorucak je caj, dvopek i kruska ili breskva a meni se vise nego ikad pije kakao :mrgreen
buduci ne volim ni kruske ni breskve pojest cu jednu hipp kasicu od kruske-jel to moze? :D

18 lis 2010, 10:41

Plusic bas zato su meni vecina dijeta koma - umrla bi da rano ujutro popijem caj I pojedem krusku :/
Pred 1,5 god sam skinula 7kg na UNki, ali ono voce ujutro me dotuklo.

Ja si hranu u principu prilagodim onoj koju sam jela u bolnici :mrgreen
Jucerasnji meni:
Dorucak: 2kuhana jaja + zuti caj sa zlicicom meda + supradin Q10 tableta
Rucak: govedja juha sa mrkvom bez rezanaca
bjelo pilece meso + kuhani karfiol, mrkva, prokulice + zelena salata
Uzina: pola male bocice tekuceg jogurta u koji sam nasjeckala malu jabucicu I 1/4 kruske
Vecera: bijelo pilece meso + kuhani grasak, mrkva, karfiol, prokulice sa zlicicom konc.rajcice I dosta paprene (kuham dok ne pokuha voda do kraja)

Danas sam za dorucak pojela bio pecivo + ness (pola voda pola plijeko)
Za rucak ce biti kuhana govedina iz jucerasnje juha I povrce ko iz jucerasnje vecere.

18 lis 2010, 10:48

I moja mama meni stalno govori da moram smrsaviti I neki dan mi je rekla da uopce ne kuzi kad sam je ja tako udebljala :/
Tata mi je brojao valjda svaki gram u trudnocama :mrgreen
Valjda me svaki dan pilao - kolko si se zdebljala, samo nemoj dobit 30kg, nesmijes se zapustit :roll
Al dobro njega I razumjem jer su I on I njegova mama (bila) dijabeticari radi viska kila, a ja sam fala bogu potegnula na njihovu stranu :)

18 lis 2010, 11:35

mmama meni nema što prigovarat jer ima blizu 40kg više od mene :(
sva se stiltala kad je stala na vagu neki dan. prioje tri godine je lijepo skinula nekih 20-25kg, a sad opet buja. dr ju je neki dan pošpotala, pa će sad i ona sa mnom u boj (a tata cijeli život izgleda isto kao sa 20g, mršav, koščat....pa nas sve pila s nekim kvazi mudrostima- samo jednom stavljat na tanjur, jesti samo tri puta dnevno...aha, i popušit 2 kutije ronhilla :roll )

mala, super ti ej to s kuhanom hranom, i ja sam skužila da mi kile najbolje idu dole kad se bacim na variva.
inače, ja brljavim opako, čokolada mi ne da mira :/

18 lis 2010, 11:42

Najbitnije mi je da je jelo zacinjeno - sol obavezno, a papar ili neke ljute papricice po mogucnosti ;)
Sa ovakvom prehranom nikad nisam gladna.

18 lis 2010, 12:31

ja jutros pojela 2 dvopeka kuci i onda isla na divan (opustajuci) caj kod "mog ogledala".
kad bi tako zapocinjala svako jutro vjerujem da bi bila predivno opustena i za mjesec dana 10kg laksa ;)

sad cemo vidjeti hocu li izdrzati sa ovim rezimom dalje....
dorucak je svaki dan isti : 1 kruska ili breskva + dvopek i caj ili kava bez secera
a danas do kraja dana me ceka :
RUCAK : 1 naranca + 1 kuhano jaje +1 jogurt
VECERA : 2 rajcice + 2 jaja + ½ glavice zelene salate

18 lis 2010, 12:46

A šta ćemo mi kojima nisu problem voćke za doručak ili ručak na lešo već onaj klik u glavi iza 18h?

18 lis 2010, 12:48

A sta cemo mi koje smo odlucile "danas je ponedjeljak, prvi dan dijete" i kojima je vec u 7h ujutro, dok jos nismo ustale iz kreveta, pocelo sa svicka pred ocima :lol

18 lis 2010, 12:51

olja tako i meni pocme cim odlucim da cu na dijetu, makar imala i cokoladu u ruci u tom trenu :mrgreen

18 lis 2010, 12:53

eh da i upravo idem pojesti krusku, odn. kasicu od kruske i MM samo kvoca za mnom da to ne valja , da ne smijem jesti kasicu jer je to za debljanje beba a ne za mrsavljenje....
i kako da mu kazem da je zapravo u pravu ali da ja nesto moram staviti u usta pa bolje i to kao modificiranu dijetu nego da uzmem nesto sto nikako ne valja :/

18 lis 2010, 14:38

olja je napisao/la:A sta cemo mi koje smo odlucile "danas je ponedjeljak, prvi dan dijete" i kojima je vec u 7h ujutro, dok jos nismo ustale iz kreveta, pocelo sa svicka pred ocima :lol

A s onima koji uz topli sendvič prate razvoj topika, a svickalo im je oko 11 sati? :kima

18 lis 2010, 14:51

she je napisao/la:A šta ćemo mi kojima nisu problem voćke za doručak ili ručak na lešo već onaj klik u glavi iza 18h?

:D :jadnimi

19 lis 2010, 09:38

jucer izdrzala dan, na kraju nisam pojela 2 rajcice nego samo pola i uopce nisam stigla do zelene salate :mrgreen
jutros vaga pokazuje 1kg manje, meni to poticajno, ali svejedno bi stavila nesto fino u usta.....
veseli me sto se danas ipak nesto konkretno jede, samo je taj prvi dan koma :)
DORUCAK – svaki dan :
1 kruska ili breskva
1 dvopek i caj ili kava bez secera
RUCAK :
1 naranca
1 kuhano jaje
1 jogurt
2 dvopeka
VECERA :
125g mljevene junetine
1 rajcica
1 dvopek
1naranca
Caj

sada popila divan caj od aloa vere i borovnice i pojela tri dvopeka, znam da ovaj dvopek nije u skladu sa pravilima ali dok je MM jeo sendvic kraj mene nisam mogla izdrzati, pa bolje i dvopek vise nego da pokleknem ;)

19 lis 2010, 12:30

joj, plusic ja bih crkla s takvim menijem

al bravo za -1 :drink

19 lis 2010, 13:01

ma nije taj meni loš kad se privikneš. samo sam ja nakon toga brzo dobila sve natrag.
meni je od sutra ponedjeljak, danas varam gdje stignem.....
Tema je zaključana