jutros sam stala na vagu, 3kg sam u plusu i jako ih osjetim a i vidim.
a nis, vratit cu se na svoje. trcim u mislima, mislim da cu morati i zapravo
, ocito mi fali 
Sada je: 30 tra 2026, 03:40.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
, ocito mi fali 
desi se svima.Mala Bornica je napisao/la:sta mi je bilo da se vratim nuteli i slicnim glupostima nemam pojma.
evo i meni isto prošli tjedan sam se totalno zbucala 
Mala Bornica je napisao/la:morena, tako sam i ja dosta dugo i bez problema, bez psenice, mlijecnog i secera. i stvarno mi nista nije falilo. sta mi je bilo da se vratim nuteli i slicnim glupostima nemam pojma. prosli tjedan sam 3 dana bila na poslovnom putu, ajme koliko su nas domacini hranili... i to bi jos bilo ok da nisam dosla doma i nastavila u revijalnom tonu...
jutros sam stala na vagu, 3kg sam u plusu i jako ih osjetim a i vidim.
a nis, vratit cu se na svoje. trcim u mislima, mislim da cu morati i zapravo, ocito mi fali
Jučer smo bili na poslovnom ručku sa strankama, i sve super (jedem malo mesa, natrpam salate i povrća, preskočim kruh) dok nisu predložili da uzmemo desert
Tu je sve palo u vodu jer od 7 ljudi nisam htjela biti jedina koja odbija desert... i to još tortu od badema. Ali danas se dobro držim, zasad. Makar je istina da kad kreneš sa slatkim, jednostavno vuče na još... još ako je u pitanju pms, onda sam još gladnija.

. dobro mi je sjeo. za one koje ne znaju, a zele znati
: radi se 27 minuta, par minuta zagrijavanja, pa ide 3 minute snage (npr. 30sec sklekovi, 30sec cucnjevi sa utezima, pa 30sec jos nesto, ne znam vise sta, pa ispocetka), pa 2 minute cardio (jednostavan cardio: jumping jacks, vijaca, lupanje petama u guzu
) i 1 min trbusnjaka. nema pauza, pravog 'posla' ima 20 minuta. malo istezanja na kraju.
.
pa sam zaključila da bi ovo trebao biti isti princip treninga. Samo je možda lakši). Čini se da me ovaj i slijedeća dva tjedna čeka puno druženja sa Shaunom. Nije preloše, ima i malo utega. Jedino se nikako oteti dojmu da je 25 min prekratko. Zapravo i u polusatnim treninzima ima možda 25 min efektivnog rada, ali između vježbi su kratke pauze koje ti barem omoguće da se pripremiš za slijedeću vježbu, uzmeš druge utege, postaviš podlogu, popiješ malo vode... U t25 nema pauze, ok, ni ne treba mi u smislu odmora (mogu i bez vode za to vrijeme), ali dok ja spustim utege (ne smijem ih samo baciti, vježbam na parketu, hehe) i uzmem recimo podlogu kad se rade trbušnjaci (boli me guzica kad sjedim na tvrdom
) - oni već odrade pola vježbe (vremenski). Nemam ja mjesta složiti si sve kao oni (da tražim daljinski i zaustavljam snimku još bi više vremena ptrošila - ionako stalno gubim daljinski)

!
maherice

. Koji kompliment kad dolazi od tebe!
. Volim te intervalne treninge (njen sistem 3-2-1). Oznojila se bome jesam. A traje oko 27 min. Sad nakon Chalene kod koje je vecina treninga duza, ovo mi je super. Mislim da cu ovaj tjedan malo svastariti.

Iako imam još tri tjedna, već razmišljam što bi dalje...
u stvari kako koji dan...
.
Ana2010 je napisao/la:Bornice, koje utege koristis u ovom treningu?
. dosad sam probala samo high & tight. taj trening mi je baš ok. isprobat ću još koji vjerojatno...
. Traje pola sata.

nek brzo prodje

. kao bit ćeš ko sexy Brazilke kad odradiš program. i neki kao zavodljivi pokreti tu i tamo
.
. vidjet ću još. svakako ću probati još koji trening iz BBL. ovaj High & Tight sam već radila i prije nekoliko puta, super vježbe za bedra i stražnjicu iz raznih kuteva.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.