“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Re: Koji parfem koristite?

13 kol 2014, 15:47

bila sam dosad :lol :lol :lol

13 kol 2014, 16:22

Baš sam nešto razmišljala parfemima koje sam ranije koristila i sjetih se moje ljubavi iz srednje: Roma - Laura Biagotti (Venezia mi je bila fuj fuj) i malo posli njega Dior Dune... tada su mi bili savršeni :liza Bog zna kako bi sad na njih reagirala, možda bi mi bili odlični, a možda ih ne bi mogla ni primirisati :dunno

13 kol 2014, 18:43

Ja jos imam pola bocice Rome doma :mrgreen

14 kol 2014, 09:10

I moja je bila Roma i Chloe kojem sam i danas vjerna i Moon&stars. Pogotovo ovaj zadnji Lagerfeldov je bio toliko jak da se ja danas pitam sta bi bilo da ga stavim :lol

14 kol 2014, 09:26

pulse je napisao/la:bila sam dosad :lol :lol :lol

pa onda znaci da si ustedjela :lol

joj, ja se sjecam svojih od davnina, isto je bila roma, imala sam i shalimar, obsession, ysatis, rive gauche (taj sam si ja prvi kupila), anais anais (to mi bio prvi prvcati parfem, mama mi ga kupila), paloma picasso (njoj sam vjerna jos uvijek), poison, sve u svemu, probala ih na desetke, no uvijek se vracam palomi picasso i o de lancomu :dunno

14 kol 2014, 11:15

Tmama ja i danas obožavam i svako toliko kupim Anais Anais :liza :luv

27 kol 2014, 11:56

midnight rose od lancome

15 lis 2014, 15:38

cleonikky je napisao/la:
Jesi probala Narciso Rodriguez parfeme

kima, dobro ti kaze espe, probaj NR- meni je odlican crni u rozoj kutiji, ovaj:
slika

meni je diiivan :le
jučer sam ga prvi put vidjela i pomirisala i ne izlazi mi iz glave :lol

15 lis 2014, 21:15

Sad sam se zaljubila u Coco Chanel :1

22 lis 2014, 09:42

i ja sam se zaljubila u Chanel Madmmoiselle......
i kad se prvo domognem nekih para, ga si moram priuštit :le

22 lis 2014, 09:52

Armani Si, predobar, a crna, intense verzija za hladnije vrijeme još bolja.

22 lis 2014, 10:31

- da mogu stalno bi bio L'eau d'Issey :1

22 lis 2014, 12:07

Gucci Guilty Black

odlican je!

22 lis 2014, 12:14

Ja jučer dobila Lancome Tresor kupku i mlijeko za tijelo - prefino nešto :liza

22 lis 2014, 12:16

folne je napisao/la:Armani Si, predobar, a crna, intense verzija za hladnije vrijeme još bolja.

I meni je Si! jako dobar, sad si me zaintrigirala da probam taj Intense :dada

22 lis 2014, 12:18

Probaj. Još je bolji. :le

22 lis 2014, 12:21

O budem, budem :nokti

22 lis 2014, 14:30

Ja sam trenutno na Bossu. Imam onaj Black (Nuit)& White (Your)a kako mi je uskoro rođendan očekujem i ovaj novi rozi koji je nedavno izasao Boss Ma Vie.
Konstanta je kod mene Jil Sander Pure. Mislim da se nikad u zivotu nije desilo da nemam jednog na zalihi. Neprezaljeni mi je Shiseido, Relaxing Fragrance i JSL In love again. Ajmeeee Divota od parfema. Do pola mi stoje Chanel Allure, Madmosaile, Chance, Chloe a sa Green Tea od Elizabet Arden spricam stan.
Jel netko probao ovaj novi?
http://www.punmiris.com/parfem/Hugo-Bos ... 25298.html

22 lis 2014, 17:38

Ja taj crni Boss imam već skoro godinu dana (dobila ga lani u 12.tom za rođendan) i još ga malo ima šta znači da - nije loš (inače bi ga proslijedila nekome), a nije mi ni očaravajući (u tom bi ga slučaju odavno nestalo) :lol
Ovaj bijeli mi se ne sviđa (Bossov jel'te).

No, bliži mi se godišnica braka, a ni roćkas nije daleko pa se nadam da će najbliži pogoditi u sridu ;)

23 lis 2014, 05:53

Ja otkrila chloe intense, jači miris, razmišljam o kojoj prigodi da si ga pozelim, trenutno mi se ne uklapa u fin.konstrukciju. rodjendan, godišnjica, to sve prošlo. Ev.da pišem DM-u da sam bila jako dobra ove godine....

23 lis 2014, 09:52

Draga pa Sveti Nikola je puno bliže nego Djedica.
Napisi mu pismo da si bila dobra curica i svaki dan kuhala oblizeke. Mozda da ga pozoves na tvoj specijalitet?

23 lis 2014, 13:14

Tinica je napisao/la:Draga pa Sveti Nikola je puno bliže nego Djedica.
Napisi mu pismo da si bila dobra curica i svaki dan kuhala oblizeke. Mozda da ga pozoves na tvoj specijalitet?

Bojim se da ga nebih impresionirala, da bi bilo interesantno ;-)

23 lis 2014, 14:28

E sad si jos k tome i skromna. Misliš da Nikola ovo čita? He he...

31 lis 2014, 13:03

Neznam koji izdvojiti kao najbolji.Par favorita ima

d&g -the one
bvlgari-omnia cristalline
armani -si
davidoff-cool water........

neki dan si uzela veneziu nekad davno ju volila i zbilja i dalje je dobra

02 stu 2014, 15:26

Jučer sam otvorila zimsku sezonu mirisa. Annick Goutal Ninfeo mio, nema šanse da ga stavim u ljeto i proljeće, a zimi me prebaci u neku drugu dimenziju, nekakav božanski vrt pun citrusnih plodova, sunce, negdje u okolicu Rima. :) Toaletna voda mi drži bolje nego neki drugi parfemi.

Trenutno su mi u opticaju Ninfeo mio i Chanel Mademoiselle / to je pak jedini parfem kojem se vratim, prvi takav imala odmah početkom tisućljeća, pa napravim pauzu par godina pa ga kupim opet, inače niti jedan parfem ne kupujem ponovno, zasitim se i ne osjećam ga više), Chloe i L'eau de Chloe (onaj zelenkasti, on mi je sad out preko zime, čeka proljeće), te za dan Boss Ma vie.

02 stu 2014, 18:15

Totalno sam se zaljubila u Trussardi my name. Kupila sam 100 ml i potrošila trećinu u 2 tjedna :lol
vratila sam se i jednom starom parfemu koji sam koristila prije valjda 15 godina - joop le bain.
Odličan mi je i Jil Sander Jil, ali ga ne nalazim već dugo

02 stu 2014, 18:15

Totalno sam se zaljubila u Trussardi my name. Kupila sam 100 ml i potrošila trećinu u 2 tjedna :lol
vratila sam se i jednom starom parfemu koji sam koristila prije valjda 15 godina - joop le bain.
Odličan mi je i Jil Sander Jil, ali ga ne nalazim već dugo

13 vel 2015, 19:37

Danas kupila Black Opium

slika

Odličan je :1 :1 :1

Naravno neću se odreći svog omiljenog Coco Chanel parfema, jer taj nikoga ne ostavlja ravnodušnim.
Prije dva dana prodavačica u radnji dječije odjeće pitala me je da joj kažem koji parfem koristim....i tako gotovo svaki dan kada sam sa Chanelom. Uvijek neko pita. :)

14 vel 2015, 16:36

Meni je chanel allure san snova, al nemam ja tih para.
Poklonio mi mm za Bozic Celine Dion Pure brilliance i divan mi je :dada

16 vel 2015, 10:09

MD ja upravo u subotu dobila taj parfem ;)
Iskreno na prvu mi baš nije bio nešto jer mi je malo (pre)jak ali evo jutros sam ga stavila i svi me pitaju koji je to parfem :lol
Bočica je famozna, kutiju sam poslala po Ančici u vrtić da se igraju sa njom :luv
Odgovori