“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Tema je zaključana

Re: Klub žderonja - 24. dio

19 lis 2010, 13:16

ma meni je ovo super, nisam ni gladna, samo mi mora kliknuti u glavi da sam spremna.
Vidis da nisam niti uspjela pojesti sve sa menija :mrgreen

od dorucka mi ostala kruska ili breskva , nisam jos stigla pojesti, a sad vec idem papati narancu :zivili

19 lis 2010, 13:34

zeezee je napisao/la:ma nije taj meni loš kad se privikneš. samo sam ja nakon toga brzo dobila sve natrag.

:dada i još malo više :/

Danas mi je povrće i kuhano meso pa sam sad pojela grah salatu, a kad dođem doma ću skuhati mali komadić junetine i povrtni miks.
Jučer nisam bila gladna na večer, a to je za mene jako, jako pohvalno. :joy
Još kad bi se uspjela natjerati da redovito idem na vježbanje :/

19 lis 2010, 13:44

Potica je napisao/la:
zeezee je napisao/la:ma nije taj meni loš kad se privikneš. samo sam ja nakon toga brzo dobila sve natrag.

:dada i još malo više :/

vidis kako je svaki organizam razlicit.
meni je ova dijeta super zato jer sam je drzala 3mjeseca za redom po samo 4 dana, u medjuvremenu jela sasvim normalno, bez ikkavih odricanja i svaki mjesec sam bila na 2-4kg u minusu.
Tako sam, prije nego sam ostala trudna, izgubila oko 7kg kroz samo tri mjeseca, sto je meni sasvim zadovoljavajuci rezultat :dada

19 lis 2010, 14:48

Ja sa tom kardio nikad nisam mogla pojesti ceo obrok - večito mi je ostajalo salate, nije mi se jela narandža, smučila bi mi se pavlaka...I uvek sva bila puna volje prva 3 dana, do onog dela kad treba jesti samo kuvano povrće - e tu mi je obično pucao film.

I super ako ti uspeš skinuti a ne vratiti sa ovom dijetom - ja sam uvek imala fazu ekstremnog prežderavanja nakon nje što bi naravno uvek rezultiralo plusem većim nego što je bio minus :roll . Možda pali kod osoba koje imaju skinuti 3-4-5kg ali kod nas sa više od +10kg i +35 godina pali samo kompletna i konačna promena načina ishrane uz redovno vežbanje - nema nama čarobnih supica i limun-dijeta :dunno

19 lis 2010, 15:19

ja sam naravno ovu kardio prilagodila sebi :)
umjesto kruske ili breskve za dorucak (ako sam gladna) pojedem hipp kasicu od tog voca (ne cijelu, vec koliko mi se jede).
narancu iscjedim i popijem sok, nema sanse da bi narancu pojela, ne volim je nikako :)
pojedem pokoji dvopek vise jer ne bi mogla pojesti jaje bez icega, moram pojesti dvopek uz njega....

ali glavno mi je da mi pruza i cuva rezultate :dada

inace spadam u skupinu +20kg, + 30g :mrgreen

20 lis 2010, 07:08

E konačno da i ja imam nekih probavnih problema :drink

Tačnije, nisu baš probavni. Još tačnije: nemam pojma kakvi su - imam nekakav neugodan osećaj sa cele strane abdomena i leđa i može biti svašta, loša probava (a nije), poveća folikularna cista na jajniku (vrlo verovatno), upala mokrovoda (malo verovatno)....Ukratko, smeta mi pun želudac tako da ću danas jesti samo voće i bareno za ručak. ABd možda nastavim praksu i narednih dana

20 lis 2010, 08:26

ja prijavljujem danas samo -0,3kg - to mi se jos nikada nije desilo za vrijeme ove dijete, obicno je prva tri dana -1 :/

20 lis 2010, 08:47

Pa zavisi ti mnogo toga i od dela ciklusa kad si krenula sa dijetom, od modifikacije same dijete koju radiš, o količini tečnosti koje si unela... :dunno

20 lis 2010, 11:01

a ja sam već pisala da sma čitala negdje kako tijelo, nakon što mu kojiput priuštimo neki režim, odmah skuži i počne se braniti kad mu to probamo napraviti ponovo. možda je to kod tebe slučaj.
she, ak imaš probavnih problema, nisam baš sigurna da ti je sirovo voće dobar izbor :dunno

20 lis 2010, 11:05

zeezee je napisao/la:a ja sam već pisala da sma čitala negdje kako tijelo, nakon što mu kojiput priuštimo neki režim, odmah skuži i počne se braniti kad mu to probamo napraviti ponovo. možda je to kod tebe slučaj.

ovoga je i mene strah ,ali opet si mislim da ne moze pamtiti sto je bilo prije godinu i pol i to samo tri puta... u medjuvremenu je ipak proslo trudnocu i porod :mrgreen
vidit cemo :)

She - potpisujem Zee za voce....

20 lis 2010, 12:05

ja prijavljujem danas samo -0,3kg

pratim te u stopu plusic, i moja vaga je u ovom tjednu pokazala samo 300gr manje. Kod mene je pms u pitanju (nadam se) :lol

20 lis 2010, 13:13

Ma ionako sam pojela samo jednu bananu i to bi bilo sve od planiranog voća za danas. A i nije probava, danas se neprijatni osećaj lokalizovao pa sam otišla do ginića i UZ kaže da je ipak u pitanju cista (znala sam i sama ali da potvrdim). Naravno, pretrpani želudac mi nikako ne pomaže tako da sam do daljnjeg na dijeti ;)

20 lis 2010, 13:17

zeezee je napisao/la:
meni je od sutra ponedjeljak, danas varam gdje stignem.....

e meni je danas ponedjeljak :)
mada nekako pretpostavljam da mi sutra neće biti utorak :cool

22 lis 2010, 08:04

Evo mene s službenog puta. Jela samo sendviče i peciva. I bilo mi je super :joy :joy Na vagu niti ne pomišljam. Meni je danas petak ;)

22 lis 2010, 08:11

eto, ja sam jutros stvarno imala namjeru da krenem, al' mi vaga otkazala poslusnost (aziz bateri :mrgreen ) - moracu odgoditi - vis major i to :lol

sj :zivili nek si se ti dobro provela

22 lis 2010, 08:24

Ja prala zavese prekjuče i još ih nisam okačila. Šta to znači? Znači da se već treći dan sa svih strana ogledam u praznim staklima :roll . I ne dopadam se sama sebi nikako :roll . I bole me noge za poludeti :roll .

Inače, u sredu sam super počela a onda me je mm usvinjio kad me je u 20:30 pozvao sa pitanjem: ''meni se jede pizza, a tebi?''. Mislim, kakvo mu je to pitanje :shock ? Pita mene koja bih za obrok u italijanskom restoranu dala oba deteta :shock . Da je poslao sms možda bih se i snašla, malo razmislila - ovako sam iz topa odgovorila ''Pa naravno da mi se jede''. Onda sam u sebi dodala: ''Nisam gladna uopšte. Čak naprotiv, već sam večerala ali mi se jede...svinja debela...''. Ali sam zato svoju polovinu najmanje pizze (imala sam toliko pameti da mu barem to naglasim) podelila sa Matijom :drink . Na kraju sam izjavila da je bilo šta je bilo ali da ja više ne mogu hodati od bolova, da težina možda nije uzrok ali da definitivno pogoršava stvari i da moram definitivno preseći i nešto promeniti

Tako da sam ja juče doručkovala 2dl jogurta sa 2 kašičice mlevenog lana, užinala banane, ručala dva parčeta prepečenog crnog tost hleba sa ajvarom, užinala pola ananasa, večerala jogurt sa lanom. Tokom celog dana sam tu i tamo nabadala salatu od sirovog karfiola ni zelene paprike. Danas ću odprilike isto to. Od sutra je vikend ali ću se truditi svim silama da vodim računa...

Sj, bitno da je tebi bilo lepo :jadnimi

22 lis 2010, 08:46

zavidim na pecivima a i na pizzi :oops:

evo mene nakon cetiri dana na -1,6 , znam da je malo ali ja sam zadovoljna i sa tim ;)
istina je da nisam bila na wc-u od prvog dana tako da nisam zapravo ni ocekivala veci napredak (ovo nije posljedica dijete vec mog prestanka pusenja i sa tim se borim vec 2 godine :( )

danas je zadnji, peti dan , i vec se razmisljam sa cim nastaviti dalje...

jucer pricala sa tetom, ujak izgubio 22kg u 2 mjeseca (2 puta po 12 dana akupunkture) - zvuci mi tako primamljivo - otici 2 tjedna na odmor kod svojih i vratiti se sa cca 6-10kg manje :mrgreen

22 lis 2010, 10:17

Je cure moje ali se sada bojim vage :/ Međutim nisam imala, jel'te, izbora glede peciva i sendviča :mrgreen Bilo mi je mrak dobro. Al se nekad dobro jelo... :lol

22 lis 2010, 10:25

:mah
Mjerili su me na vježbanju i kažu da sam lakša za jednu kilu ali sam i tanja za 1 cm u cicama, guzi (kako joj tepam ;) ) butinama i struku :joy
Sutra bi trebala biti na voću ali idem na janjetinu pa mjenjam raspored, nisam sigurna za efekt ali se bar neću gristi da griješim. :mrgreen

22 lis 2010, 10:30

Pot :klanja

22 lis 2010, 12:09

plusić, pa to n ije 'samo', meni je to turbo puno za 4 dana! ja skidam dvije kile dva mjeseca :D a opet, bila sam dosta stroga prema sebi (neko vrijeme); tek sam neki dan pojela jedan kreker (to računam kao kruh). samo, jedan dan mi je ponedjeljak, a onda sljedeći bakanalije, po dva jogurta, mlijeka, voća, mesa...svega...i crne čokolade :oops:

22 lis 2010, 13:26

Crna čokolada je zdrava :kima

22 lis 2010, 14:33

olja je napisao/la:mada nekako pretpostavljam da mi sutra neće biti utorak :cool

predobro samu sebe poznajem. predobro :lol
naime, veceras idemo na ustipke kod moje bake :znoj
mislim, ne mooooogu odbiti, ne mogu, eto, jednostavno nisam taj tip - ona pravi savrsene ustipke, najsavrsenije na svijetu, mmmmmmmmm, vec mi mirisu...
i kako sad da ne odem??
uhhh, koliko ono dana ima do ponedjeljka?

22 lis 2010, 14:37

Zavisi o kojem ponedjeljku govoriš. O običnom ili ONOM? :lol
Vidiš mogle bi staviti tiker u stilu
još 132 dana do ponedjeljka
i tako :kima
:lol

22 lis 2010, 14:45

da, da, govorim o code red ponedjeljku :lol

uzas. bas sam zderonja :/

al opet, u moju obranu, ovih sam dana, kao, brojala kalorije. mislim, onaaaako otprilike. i drzala ih otprilike izmedju 1100 i 1200. jel to ok? sta mislite o tome?

22 lis 2010, 15:22

sj je napisao/la:Zavisi o kojem ponedjeljku govoriš. O običnom ili ONOM? :lol
Vidiš mogle bi staviti tiker u stilu
još 132 dana do ponedjeljka
i tako :kima
:lol

:klanja

Zee - razlika je u tome sto ja ovaj put krecem sa +19 pa je automatski i veci broj koji bi trebala gubiti ispocetka :dada
mislim da ce mi zadnjih 5 bit pakleno tesko skinuti ;)

23 lis 2010, 13:12

Plusić, kad dođeš do tih zadnjih 5 - neće te biti briga :lol
Napisa ona i gricne novi komad čokolade s rižom. Negdje je pročitala da je riža zdrava :zub

23 lis 2010, 13:58

eh da, to sam se bas i ja mislila kad sam to ispisala ;)

evo mojih 5 dana je gotovo, stojim na -2kg, zadovoljna sam sa tim rezultatom u 5 dana.
Sad pauziram 2 tjedna, vracam se na skoro normalnu prehranu, malo cu paziti, npr za rucak cu danas jesti spinat sa malo maslinovog ulja :mrgreen

ponosna sam na sebe jer sam zadnja dva dana radila (veeeeeeeeeeliku) tortu svekru za rodjendan, sinoc sjedila za stolom uz puste delicije i sve sto sam pojela je samo malo torte koju je svekrva pekla (to sam morala iz pristojnosti ;)).
bas sam bila disciplinirana :dada

a sad imam pitanje za sve vas sto ne jedete kruh - uopce ne jedete nista, ni dvopek ni koricu kruha ni nista ? :/
sto onda jedete?
kako jedete ?
mislim, kruh kao takav mi nije potreban, jutarnje pecivo mi moze zamjeniti banana, tamo gdje mi nedostaje kruha (tipa uz jaje, meso ili nesto slicno) mogu pojesti jedan ili dva dvopeka, ali nikako ne mogu zamisliti zivot u totalu bez tog proizvoda :/

23 lis 2010, 14:06

plusic ja kruh jedem (i to samo jednu fetu) samo one dan kad imam juhu za rucak - a ja je izaberem recimo 2x tjedno. Tada uz tu juhu pojedem "1grain" (to je = 1 feta kruha) + 1 meat (45 gr tune npr).

Ne jedem kruh jer mi je recimo pasta ili riza za veceru, ili neki burito za rucak. Nije kruh ali opet je neka zamjena za kruh.

ali nikako ne mogu zamisliti zivot u totalu bez tog proizvoda

nisam ni ja mogla, ali ja sam kruh pocela izbacivati kad sam se odselila iz Hr, jer ovaj rezani spuzvasti koji se prodaje u vrecicama je grozan. Mislim, navikla sma se ja na njega, ali kad se samo sjetim onih mirisa koji izlaze iz nasih pekara :srca
Nekad sam pastu i njoke jela s kruhom :D

23 lis 2010, 14:53

ma npr kruh mi treba uz jaje na oko, kazem ne nuzno kruh vec moze i dvopek. dosta mi je i jedan ili dva ali ne bi mogla to bez kruha....
sad smisljam rucak uz koji mi ide kruh, ali mi nista ne pada na pamet....
uz tjesteninu, rizu, krompir,... uz to mi nista ne ide kruh ....
Tema je zaključana