Ja se uglavnom pridržavam svih gorenavedenih pravila izuzev onog prvog i to samo kad su u pitanju grickalice (a jadna sam, večito gledam kalorijsku vrednost i uvek znam koliko sam tačno bezveznih kalorija unela u sebe - pre nego otvorim vrećicu bude ''Ma nema ni 200kcal'' a kad praznu vrećicu bacim u kantu počnem sa ''A uopšte mi nije trebalo tih ekstra 200kcal, mogla sam pojesti kilogram karfiola umesto ovoga

''...)...
Uglavnom, i dalje doručkujem jogurt sa lanom, ako ne mogu izdržati gladna ga i večeram, ručam normalno ali manje količinski, izbegavam hleba li kad baš ne može zamenim ga prepečencem ili dvopekom, pojedem poneku voćku ili nabadam karfiol/paprika salatu.... Juče smo bili na roštiljanju kod prijatelja i jesam jela krilca na žaru ali bez hleba i uz favorizovanje salate. Sutra uveče idem na slavu kod drugarice, u sredu opet na slavu kod prijatelja ali za ručak (i večeru...

) tako da ću morati više da vodim računa šta i kako sipam u tanjir. Nadam se da mi neće teško pasti jer mi se baš sviđa ovaj ispuhnuti stomak
Btw, otišao je 1kg ovih dana tako da sam odjutros bila na 65kg. Hoće li mi neko reći gde da kupim onaj čip za glavu sa mantrom: ''Ako skidaš po 2kg mesečno na proleće ćeš imati 12kg manje''

. Ja bih sve preko noći ako može

EDIT: Sj, držim fige ovaj put