Sada je: 24 kol 2026, 21:51.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

nevenera je napisao/la:Da, puno je skakanja. Meni je to smetalo. I falili su mi utezi
Kako ti se čine rezultati? Meni se promjena vidjela u roku 7 dana
Max out ti je odličan!
Ja bi radila max out i hammer hibrid
Mislim da za veće pomake trebam drastičnije promjene u prehrani, a nisam sigurna da sam za to raspoložena.

nevenera je napisao/la:Prehrana je jako bitna, da

.
.
. trudim se odraditi čim bolje, ali u nekim vježbama usporim tempo jer ne mogu izdržati cijelu minutu njihovim tempom. ili kod đogiranja s utegom dižem noge malo manje od njih...
Liv Tyler je napisao/la:imam još 4 dana pa prelazima na extreme.

.
. bar mi se čini. puno čvršća, ali na fotki izgledaju deblja. cm nisam mjerila...
.
. Da, bolje da postedis stopalo. Ja sam upravo odradila pilates fix. Mozda bi to mogla - ne znam mozes li stajati u planku, toga ima dosta.
Zato jer u 30 min vježbanja budu dvije pauze, jedna na 15 min, jedna pred kraj. Sve između vježbanje i skakanje bez pauze
Baš borba 

.
i sve jer nije bilo ništa značajno. nije me zaboljelo odmah (nego nakon malo vremena) i nije me boljelo puno. ni sad nešto ne boli
Uglavnom, već neko vrijeme ne jedem slatko (kupovno tipa kekse, čokolade i ine gluposti), smanjila sam (nisam izbacila) brašnaste stvari (kruh, tijesta...), ako ih već jedem, jedem od integralnih žitarica, umjesto šnite kruha sad uzmem zdjelicu salate... Ono, klasični prvi koraci. E sad, ja imam u glavi da je glavno gorivo za organizam ili UH ili masti. A ja prezirem malomasne light proizvode
Kod mene je sve ili domaće ili punomasno, od jogurta, kefira i mlijeka (za kavu) pa do špeka i kobasica. I s obzirom da ipak jedem dosta UH (uključujući i nešto voća, ne puno, ali ipak voćka na dnevnoj bazi) + masnoće, pretpostavljam da tu nabijem višak kalorija. Ok, možda ne višak, ali nedovoljno za mršavljenje
Jel ima smisla?

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.