marie claire je napisao/la:Salon, adresa?
imaš pp
Sada je: 30 tra 2026, 01:01.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
marie claire je napisao/la:Salon, adresa?

modesty2 je napisao/la:kako to izgleda dok se radi geliranje na nogama ..jeli ista cjena kao i na rukama.nisam to nikad radila

Henrietta je napisao/la:A zašto gel na nogama?
Naime, zelim da odem da mi stave taj neki gel na noktima, da mi malo izmanikiraju ruke (tj. noge), da budem fenserska neko vreme. Nemam ja lose nokte, ali to me fasciniralo kako ta devojka to uradi, pa neki trajni french pa bla bla...

Nije za mene,nego kolegicu,daleko joj do moje u Dubravi.Može broj na pp. 

.Jednostavno mi sa strane gel pocne pucat, i stvore se rupe, koje je jako ruzno vidit.Nemam pojma vise u cemu je problem. Jel u mojim noktima, u curi koja ne zna napravit, u njenom gelu
.Jako je vazna kvaliteta gela,akril nisam nikad stavljala, al sad planiram kad mi ovi izrastu stavit gel na svoje nokte, da mi izgledaju sta prirodnije. Usput ako neko zna u Splitu neki salon,ili curu koja radi nek javi, jer ja cu vise ispalit u trazenju prave osobe koja zna napravit.

, ali hvala!
JiA je napisao/la:pa i ne bas, ali hvala!
meni je dosadio french, a cini mi se da ovako u boji cak i manje upada u oci izrast.

.
maslina je napisao/la:curke,jel ima tko iskustva s gelom u boji(crveni,rižičasti)i sl?
htjela bi nešto promjeniti a nekako sam skeptična prema gelu u boji

.
. Pa da, bas tako, svatko ima ono nesto svoje, sta mu pase, a sta ne.
, jer na mom poslu nebi prosli ni sami pojam Umjetni Nokti.
zanima me da li se isplati upisivati tečaj za nokte ako planiram raditi većinom sebi nokte?

folne je napisao/la:neve, u zg teško da nađeš ispod 100kn
no opet, sad bih dala i toliko.Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.