ja sam 175/56 i već deset godina imam istu kilažu. u trudnoći dobila 9 kg i sve odmah otišlo nakon poroda.
mene ponekad smetaju kometari tipa: ajme, što si mršava! (to mi redovito debeljke govore
ja vježbam s utezima i jedem kvalitetno, što ne znači da ne jedem slatko i ponekad masnije. uzimam i proteinske shake-ove. i ok se osjećam ovakava kakva jesam. ajde, kila-dvije ne bi mi bile na odmet
kažem, radije tako, nego se natrpavat nezdravom hranom i nagurat celulit i mast. to nećeš nikad skinut.
probaj povećati tjelesnu aktivnost i jesti veće količine zdravije hrane. i naravno

dajte savjete 

ah...evo i mene...bilježim se sa štovanjem...150cm visoka (tj.mala) i 42 kg držala cijelo vrijeme kao ajmo reći normalnu kilažu jer se nisam micala ni gore ni dole par godina...prvi put ostala trudna, imala sam missed ab...5 mj nakon toga uspjela doć na 45 i ostala drugi put trudna, u 12. tjednu počela rekordno gubit kilažu, povraćala sam i tak sam dospjela na 40kg...ginekolog mi nije vjerovo da jedem i non stop sam doživljavala neugodnosti s njegove strane dok nije vidio da sve kile idu na bebu i da se ona najnormalnije razvija...eto i tako ja natukla još 5 kg u ostalih 6mj trudnoće i s 50kg otišla u rodilište, a vratila se sa svojih 42kg...
i sad nakon 8-9 mjeseci sam na 39 kg...htjela bi ponovno zatrudnit, al me strah da ne završim na održavanju trudnoće, pošto mi je ginekolog savjetovo da natučem još kila, al ljudi moji nije to tako jednostavno...protiv stresa ne možeš, a jedem ko vol i ne prima se...šta da radim...jedno vrijeme sam čak išla u teretanu na posebni program dok sam još išla u srednju, al ništ od toga...a da to opet probam, ne mogu...sad je i dijete tu, a živim bogu iza nogu, i najbliža teretana mi je 20 km od mjesta...