Sada je: 30 tra 2026, 03:40.

udebljat se

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Re: udebljat se

PostPostao/la Masha » 02 ožu 2009, 18:18

disa, koliko si visoka na tih svojih 56 kg?
ja sam 175/56 i već deset godina imam istu kilažu. u trudnoći dobila 9 kg i sve odmah otišlo nakon poroda.
mene ponekad smetaju kometari tipa: ajme, što si mršava! (to mi redovito debeljke govore :mrgreen: ) ali isto tako, nije mi u interesu nagurati salo na sebe. :dunno
ja vježbam s utezima i jedem kvalitetno, što ne znači da ne jedem slatko i ponekad masnije. uzimam i proteinske shake-ove. i ok se osjećam ovakava kakva jesam. ajde, kila-dvije ne bi mi bile na odmet :mrgreen:
kažem, radije tako, nego se natrpavat nezdravom hranom i nagurat celulit i mast. to nećeš nikad skinut.
probaj povećati tjelesnu aktivnost i jesti veće količine zdravije hrane. i naravno :lebdi
Masha
dzkić više tekućine

PostPostao/la damdam » 02 ožu 2009, 22:29

disa, a kakva si bila tijekom prethodnih 10ak godina?

ako vidiš da mršaviš, u pitanju može bit i štitnjača.
ako se smatraš mršavicom oduvijek, ne vidim čemu zabrinjavanje. sve je to i pitanje genetike, metabolizma, građe i živaca.
da li pušiš ili da li si slučajno počela pušiti nakon podulje apstinencije?
cigarete gutaju kalorije...
mama, ja te volim i obožavam do plavog neba! ovih 29 srca je za tebe! prosinac,2009
damdam
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la mamashnita od noje » 02 ožu 2009, 22:35

adorabla, napitak koji spominjes se zove prosure :(
mamashnita od noje
Muza

PostPostao/la frrr » 02 ožu 2009, 22:43

svakako b vitamin (pivski kvasac)
even i as sick as i am
i would never be you
frrr
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Dudley » 02 ožu 2009, 22:49

mamashnita od noje je napisao/la:adorabla, napitak koji spominjes se zove prosure :(

Ovo sam ja htjela napisati, na žalost znam kako se zove :(

A za debljanje....već su cure puno napisale. Ja sam cijelo djetinjstvo bila mršava i to me užasno smetalo, djeca mi se rugala, užas.
Sve do nedavno sam bila jako vitka, po nekima i mršava...ja sam tip koji je može puno pojesti odjednom nego stalno nešto pomalo. Meni se čini da je kod mene bila razlika u tome što sam prije jela više na silu, tek toliko da preživim.
E a sad mi je odjednom sve fino i jako se veselim jelu i stalno razmišljam šta bi još utrpala u sebe. Što se počelo i primjećivati :roll:

Čini mi se da nisi napisala na koju visinu dođe tih 56 kila. Meni na 170 cm 56 kg bilo najtaman.
Vrtiguz
Dudley
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Sanja » 03 ožu 2009, 08:45

Dobro ste rekle, komentari tipa " Šta si mršava" stvarno nerviraju i ubijaju u pojam, a razlog više je što ljudi sebi uzimaju za pravo to često govoriti.
Kad je osoba debeljuca nečeš se baš zaljetati i govoriti komentare tipa ",Debela si" da nebi povrijedio osobu. :dunno
Zdravije je biti mršaviji.Sada kad sam nabacila 15 kg (napokon izgledam zdravo) :mrgreen: jedva hodam i kičma mi se oštetila. :sumo
Sanja
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Marija » 10 stu 2010, 20:12

Joooj. Ja sam visoka 176 cm. imam 55kg. kako da se ja udebljam? de pls pomozitee :gace dajte savjete :p
Marija
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la tanja1989 » 11 stu 2010, 11:50

:bonk ah...evo i mene...bilježim se sa štovanjem...150cm visoka (tj.mala) i 42 kg držala cijelo vrijeme kao ajmo reći normalnu kilažu jer se nisam micala ni gore ni dole par godina...prvi put ostala trudna, imala sam missed ab...5 mj nakon toga uspjela doć na 45 i ostala drugi put trudna, u 12. tjednu počela rekordno gubit kilažu, povraćala sam i tak sam dospjela na 40kg...ginekolog mi nije vjerovo da jedem i non stop sam doživljavala neugodnosti s njegove strane dok nije vidio da sve kile idu na bebu i da se ona najnormalnije razvija...eto i tako ja natukla još 5 kg u ostalih 6mj trudnoće i s 50kg otišla u rodilište, a vratila se sa svojih 42kg...
situcija je sljedeća, već sam pila sve i svašta, naručivala svakakve tablete od B vitamina, kompleksa, bla bla...nakon što sam rodila nakon nekih 2-3mjeseca sam pala na 36 kg :ne i sad nakon 8-9 mjeseci sam na 39 kg...htjela bi ponovno zatrudnit, al me strah da ne završim na održavanju trudnoće, pošto mi je ginekolog savjetovo da natučem još kila, al ljudi moji nije to tako jednostavno...protiv stresa ne možeš, a jedem ko vol i ne prima se...šta da radim...jedno vrijeme sam čak išla u teretanu na posebni program dok sam još išla u srednju, al ništ od toga...a da to opet probam, ne mogu...sad je i dijete tu, a živim bogu iza nogu, i najbliža teretana mi je 20 km od mjesta... :place
slika

slika
tanja1989
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Adorabla » 11 stu 2010, 12:35

Prestala sam piti prosure jer je uzasno skup.
Nabavila sam si one proteinske napitke kaj se muckaju u mlijeku i povecala unos mlijeka. Zobenog doduse pa vidim da on ne djeluje kao kravlje da dobivas kilazu.
Adorabla
Medena

PostPostao/la tanja1989 » 11 stu 2010, 14:59

Adorabla kakvi su to proteinski napitci koji se mućkaju u mlijeku, to nisam čula...kak se zove proizvod, di se može kupit i kolko para??? jel djelujue??? ja mlijeko samo ne volim pit, ne paše mi, al dnevno popijem po 3-4 šalice od 2 dcl kakaoa...
slika

slika
tanja1989
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lilipop » 11 stu 2010, 16:02

Evo recept veteranke u borbi sa manjkom kilograma :mrgreen

3x dnevno mlijeko sa velikom kasikom meda
Jesti pohovano,makarone sa hljebom,pomfrit,pite,
mnogo vocnih sokova,čokoladu,keks,voce.
Uz to piti tablete b komplexa
Vecerati oko 21-22 h.
Ni jedan obrok ne preskakati.
U pocetku nije bitna kolicina unesene hrane,
nego je bitno organizam naviknuti na
odredjene obroke u odredjeno vrijeme.

Nerviranje svesti na minimum,jer "zivci" zaista sve pojedu.
Mama, ja ću biti tvoja najbolja drugarica cijeli život.
lilipop
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Prethodna

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.