rade kavitaciju i nakon toga limfnu drenazu.
ja sam u zadnji cas odustala jer me bilo strah toga.... nekako su mi to predobri rezultati da bi bilo bez posljedica.
sad sam se opet razmisljala, ali opet nisam dovoljno hrabra

Sada je: 30 kol 2026, 23:40.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

- kupit ću si orbitrek
(zdravija investicija)

da i mi znamo...

nije cak bilo ni previse skupo oko 350 ili 400 kn tretman ( s tim da cak i meni sa 20kg viska ne bi trebalo vise od max 3-4 tretmana).

) kao osoba koja je ispljuckala pare na "čarobne" tretmane, odgovorno tvrdim da nema šanse da jedan tretman može nešto promjeniti.

Dory je napisao/la:javi namda i mi znamo...
ak odem dobijete i slike prije i poslije 

. Ja osobno ne bih išla.
Plusic je napisao/la:ja sam se prosle godine narucila za tretman. nije cak bilo ni previse skupo oko 350 ili 400 kn tretman ( s tim da cak i meni sa 20kg viska ne bi trebalo vise od max 3-4 tretmana).
rade kavitaciju i nakon toga limfnu drenazu.
ja sam u zadnji cas odustala jer me bilo strah toga.... nekako su mi to predobri rezultati da bi bilo bez posljedica.
sad sam se opet razmisljala, ali opet nisam dovoljno hrabra

stalno mi javlja da nije uspjelo 

Dory je napisao/la:ja nemam puno kila viška nekih 5-6 ali me muči celulit...zapravo bi se njega htjela riješiti..zvala sam kozmetički salon i između masaže i kavitacije - preporučili su mi kavitaciju, trebala bih dogovoriti termin, ali evo...isto kao i plusić - nekako nisam isgurna u to kakve su zdravstvene posljedice takvog tretmana...ali isto tako nisam čula ovih godinu i više kako razmišljam o tretmanu nikakve informacije o posljedicama izazvanim tretmanom...cijena kod nas je pala i nije to ni tako strašno puno - 5 tretmana po 40 min + linfna drenaža - 1250 Kn

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.