folne je napisao/la:Vipka, u kojoj fazi ima smisla kapati. Meni je K. u fazi baš ružne rane koja ne prolazi jer puca kad jače zijevne. Jesi i na takvo kapala?
Da!
Sada je: 30 tra 2026, 03:40.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
folne je napisao/la:Vipka, u kojoj fazi ima smisla kapati. Meni je K. u fazi baš ružne rane koja ne prolazi jer puca kad jače zijevne. Jesi i na takvo kapala?

Jesi li sto novoga jela ?

Tonka.M je napisao/la:Help
prije kojih 15-tak dana mi je izbio, prvo s lijeve, par dana kasnije i s desne strane. Ono u kutu usana.

viki je napisao/la:- Duga - a jel mogu ja i svom školarcu mazat usta s tom Triderm kremom?
- ili imate neki narodni lijek i za žvale

Postoje i preparati koji uz antimikotik sadrže i kortikosteroid i antibiotik. Takvi su preparati idealni za angularni
heilitis, ali zbog kortizonske komponente ne smije se koristiti dulje od 14 dana. ...ovdje morate biti
100% sigurni da taj angularni heilitis nije herpes labialis, ili coxackie virusna infekcija, jer cete u tom slucaju pacijentu
pogoršati stanje. Od kombiniranih preparata, na našem tržištu postoje Travocort (izokonazol+diflukortolon, Schering),
Mycoderm, Triderm, Mycolog, nanosi se 2x dnevno, do 14 dana.

Duga je napisao/la:... multivitamini (osobito vitamin B2 ili riboflavin). Možeš mazati i Bepannthen kremom za epitelizaciju.

)

Već sam bila luda, jedva sam se riješila prvog i onda mi je izbio drugi. Problem mi je sa kremama što se vide, a ne mogu na posao sa kremom na herpesu jer se onda vidi još više! A ako ne mažem ničime cijeli dan onda mi se samo pogorša i cijeli problem samo produži! I onda sam vidjela reklamu za onaj novi topljivi flaster za herpes Herpatch (TOTALNO OTKRIĆE!!!), odmah mi je ublažio upalu i herpes je prošao, a i super je to što ga ne skidaš! Bila sam malo skeptična jer baš i nemam super iskustva sa flasterima, al ovo je stvarno super, vrijedi svake kune!!
sunny je napisao/la:ja sam jedna od onih koja već 15 godina ima problema sa herpesom. Prije dva tjedna sam imala dva, jedan za drugim!!!!Već sam bila luda, jedva sam se riješila prvog i onda mi je izbio drugi. Problem mi je sa kremama što se vide, a ne mogu na posao sa kremom na herpesu jer se onda vidi još više! A ako ne mažem ničime cijeli dan onda mi se samo pogorša i cijeli problem samo produži! I onda sam vidjela reklamu za onaj novi topljivi flaster za herpes Herpatch (TOTALNO OTKRIĆE!!!), odmah mi je ublažio upalu i herpes je prošao, a i super je to što ga ne skidaš! Bila sam malo skeptična jer baš i nemam super iskustva sa flasterima, al ovo je stvarno super, vrijedi svake kune!!
sam se topi u nekoliko sati 

Zvijezdica
Zvijezdica
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.