“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Re: Moja borba protiv postporođajnog trbuha

30 svi 2010, 18:06

:mah

31 svi 2010, 11:37

:zivili

14 lip 2010, 07:10

Evo i ja sam krenula u borbu protiv trbuha :dada , u zadnje 4 god. sam isla na brzo hodanje cc. 1 sat uz guranje kolica, trcanje i bila u Zone dijeti ( ne bas pravoj ali onako kako je meni pasalo), sada prije 2 mjeseca sam se odlucila na vjezbanje i kupim si video za doma raditi vjezbe.
Nisam na dijeti nikakvoj ( nije to za mene :mrgreen ) ostalo mi je onako od Zone neki nacin jela ali nista pretjerano jedem sve u malim kolicinama, i vjezbam 5 dana u tjednu , i mogu reci da se super osjecam i vidim rezultate. Kile idu lagano dole do sada sam skinula 3kg ali to mi nije toliko vazno koliko sam primjetila da mi se trbuh smanjuje ( sada osjetim abs ) , noge su mi tanje, guzica cvrsca i ruke obikovane.
Uzela sam dvd od Jillian Michaels ( neznam imali kod vas ona serija Biggest Looser ona je trener na tome) , imaju 3 levela, prvih dana sam se ubijala na level 1 ali sam izdrzala , onda level 2 sam mislila da cu umrijeti a 3 da ne govorim, ali sam se osjecala bolje i cekala sam drugi dan da opet cinim vjezbe. Vjezbe same po sebi traju 27 min, prvo zagrijavanje 2 min. onda 3 intervala s strenght trening, kardio , i abs svaki interval je drugaciji i recimo kada radite strenght vjezbe se rade s utezima i noge zajedno, stvarno je intezvino, i sve se zavrsava s cool down meni je nesto odlicno, Level 3 ima dosta pilates u sebi, planiram za mjesec dva uzeti od nje i Pilates video.

Sandibella super ti ide :zivili
Odgovori