U kojoj si ti sad fazi te dijete ančice? Ti si znači završila s onim svojim režimom prehrane ili si ovo sad pred ljeto ubacila u 5. brzinu pa da još malo skineš nabrzake

Sada je: 25 kol 2026, 20:26.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

upravo doručkovala dvije rajčice.Probat ču odvajat namirnice i jesti svako 2-3 sata da ne pregladnim. Kasnje ću grickati korabu. Za ručak salatu od krumpira i mrkve. Kasnije još krastavce i tako...

Mogu zamisliti kako se super osjećaš...a tek kad čuješ pohvale svoje okoline...a tek kad se skineš u badić. Blago ti se. Jest da je muka ali mislim da je vrijedilo truda ha?Jesi li sad zadovoljna omjerom težine i visine ili misliš ići još dolje. Kad dođeš na idealno kojim ćeš se režimom nastaviti hraniti?

hvala bogu, kao što vidiš nije bilo baš nimalo lako niti brzo.

) pa ne znam šta bih ti rekla. Ali se iskreno nadam da ću moći s vama podijliti i to iskustvo 

ancica je napisao/la:Rusulice - nemoj mi pričati o badiću. Jesi ti upratila koliko ja imam kilaTako da imam ja šta skidati još godinu dana, bez brige
ako sam ja dobro skužila ja i ti nismo kilima daleko sad kad si ti smršavila, jedino ne znam za visinu. NO bez obzira na to htjela sam reći da si sigurno ponosna na sebe i super se osjećaš u svojoj koži jer si mršavija nego prije bez obzira na to što još nisi na cilju. I osim tog mene nikakvo salo ne može zaustavit da se bućnem u more, može me jedino prisilit da promjenim kostim (što i jest pa sam sad prvi put nakon 15 godina kupila jednodijelni kostim da se utegnem jer meni je skoro sve u trbuhu, sisama i bokovima. Noge i guzice su mi okejI osim tog mene nikakvo salo ne može zaustavit da se bućnem u more,
Ja se kupam cijelo ljeto i to u dvodjelnom kostimu.

ova je dobramirbi je napisao/la:Ne smijem smršavit previše
mislim da je ovo prvi put da izjavljuje žena koja nastoji smršavit.

Da mi se vratit na to 

I kakvi su realni rezultati nakon 3 tjedna? Da li je ok očekivat -5?
Da li gladuješ ili jedeš koliko želiš?
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.