“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
mrdji, kod mene je dovoljno da pogleda grlo i da me cuje kako zvucim veruj mi, odrasla sam na penicilinima, znam ja o cemu pricam..pogotovo kad je ovako gana i jaka upala mog zdrela. od jutros sapucem
Vanja 18.10.2006 ♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪ mama, ti mi se jako svidjas, vidi kako si mekana i lepa i nemoj da mrsavis, ja volim kad si debela Sofija 03.08.2011
Mrđi a kako znaš da nemaš streptokok? Jesi li radila bris? A je bolilo grlo nešto malo, T uopće nije imao temperaturu a oboje imaju streptokok. I pitanje koje me muči: Može li se streptokok ubit s ovim narodnim ljekovima?
ma ta streptokoka ima neke svoje podgrupe, ali kontam da je relativno jedna te ista kod nas, na ovim prostorima...ja tako, laicki ali ne znam daje narodski lek izlecio tu sugavu bakteriju, bar nisam cula do sada.. vanja ima stafilokoku, i njegovo je grlo uvek crvenije. ali uvek! spricamo ehinaceu non stop, ali to je jedino i sto mogu
Vanja 18.10.2006 ♪♫•*¨*•.¸¸♥ ¸¸.•*¨*•♫♪ mama, ti mi se jako svidjas, vidi kako si mekana i lepa i nemoj da mrsavis, ja volim kad si debela Sofija 03.08.2011