Sada je: 30 tra 2026, 03:39.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Cijela koncepcija mi se sviđa, odn. vrlo su mi bliski začini i kombinacije koje koristiš.
Kruh i pecivo su mi definitivno među omiljenim namirnicama. Misim da ću ga možda malo čalabrcnuti sa strane, da ugasiim nenormalnu želju za njim koju već sad pretpostavljam. Uostalom, jedna kolegica s posla bila je na UN-ki par mjeseci i cijelo vrijeme je za doručak - ma koji dan na redu bio - jela ni pet ni šest nego croissant. 

svima i držim vam fige... javite rezultate...
Loreta je napisao/la:kopajući tu po forumu naišla sam na onaj topic o hrani sa slikama,poslužio mi je kao kazna![]()
jer sve što je tamo je prekrasno...
(ja svaki dan škicnem tamo)Sorry cure ali zašto sve ne dođete na Klub žderonja, pa tamo govorimo o istom problemu?
Jer, ja ne žderem, ja ne žderem, ja ne žderem... 

, al ne znam protivi li se pravilima...

dijeta je predviđena za dva tjedna, sve se ponavlja bez pauze, iza sedmog, odmah ideš ponovo na prvi dan. ja sam zato voljela započinjati u ponedjeljak.

al kad su meni kuhane žitarice s malo grožđica (i još k tome banane) taaakoo primamljiveeee.... 
podocnjaci forever je napisao/la:Da, shvatila sam da se bazira na odvajanju namirnica i pokušat ću se držati okvira, majke mi al kad su meni kuhane žitarice s malo grožđica (i još k tome banane) taaakoo primamljiveeee....

a ti nemaš puno za skinuti,
jer - vjeruj mi, kad (ako) skinem 10 kg neću biti još ni na pola puta, bez pretjerivanja.
a što reče jednom netko pametan, sve me to čeka, neće nigdje pobjeći, sve ću ja to jesti za koji mjesec, godinu, kada budem mršava i zgodna...
naime, nikada, baš nikada nisam ovako razmišljala, ali ono, na pamet mi nije takva teorija pala. Uvijek razmišljam o trenutku buaah, jadna ja i moja nepca, propuštaju ovog trenutka tu kraasnu čokoladu/mesinu/rižoto... 

moram se nekako motivirati 
podocnjaci forever je napisao/la:buaah, jadna ja i moja nepca, propuštaju ovog trenutka tu kraasnu čokoladu/mesinu/rižoto...

iako, moram priznati, nakon par dana ravniji trbuh čini svoje u motivaciji i ubija želju za posezanjem za delicijama, barem meni...
ona je super ako si ljubitelj voća i povrća, jer je to ipak najkritičnije razdoblje u dijeti...
podocnjaci forever je napisao/la:Sorry cure ali zašto sve ne dođete na Klub žderonja, pa tamo govorimo o istom problemu?
Ne znam za druge, ali, kao što već rekoh - ja u klub tog imena ne idem, iz principa.Jer, ja ne žderem, ja ne žderem, ja ne žderem...

vidjeti o čemu se priča

, za ručak opet riža uz malo graška.

)

mahima je napisao/la: Percepcija se iskrivljuje; želudac se smanjuje...

). Nekako se tešim da kad uzmem med onda u sebe unesem još nešto sem šećera i aditiva 
upravo sam smazala prvi obrok rižine juhice i jako mi je pasao... sljedeći će biti već manje sladak, ali bitno da je zasitan... navečer će mi se već smučiti riža, ali izdržat ću ja to... to je ipak samo jedan dan... tješim se... a onda slasne lešo brokule i mahune sutra...danijela81 je napisao/la:pf, jedno sam skužila, ako imalo varam, ne mršavim. ma i mrvicu.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.