Sada je: 30 tra 2026, 03:42.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
ivana7997 je napisao/la::dunno svejedno. kupila sam prvo garnier neku bakrenocrvenu. ispala je tamnoljubicsta.
sad loreal isto mislim bakrenocrvena, ono tamnotamnocrvena.
a kosa mi je svijetla, pogotovo na vrhovima

za plaću... znam kako je
)

)thalia je napisao/la:a s čim da si ja prirodno plava s crvenim pigmentima malo posvijetlim kosu, a da nije farba?
jer s farbom izgledam ko "pile odi doma"
(nemam love sad za farbat se u salonu, a doma ne bi fala isprobavala više)

(sad bu MON došla), to je bez frizure, samo pramenovi, jelda? :modno neosviještena:

Rimaithor je napisao/la:ne znam jel smijem stavit anti-reklamu, al ja sam platila pramenove (jest da su genijalno platinasti) sa šišanjem 600kn![]()

ronin je napisao/la:To zbilja jako varira od salona do salona,no mislim da ako odeš u neki koji nije razvikan,a da pouzdano znaš da ima frizerku koja zna posao,možeš proći za tu cifru total.

Rimaithor je napisao/la:ne znam jel smijem stavit anti-reklamu, al ja sam platila pramenove (jest da su genijalno platinasti) sa šišanjem 600kn![]()
)...iskoristila sam lijepo tu frizuru da se isti dan poslikam ,stavim je na osobnu,
ronin je napisao/la:pa,to ti ovisi od salona do salona-mislim da će ti trebati nekih 180 kunića najmanje
i da,dovoljno je reći "dječje plave",frizerke znaju kakva je to boja,jel tak lilly![]()
ronin je napisao/la:onak puno njih,gustih,pa na kraju izgleda kao da je farba

bolje investiraj u poštene pramenove...pošto imaš prirodno svjetlu kosu ne trebaju ti idućih 6 mjeseci...eventualno ti za 2 mjeseca može frizerka malo na izrast staviti malo 11,1 sa 3%...čisto da ti osvježi

pa da ronin i lily,a ti si u mojoj kategoriji - frizerskih neznalica 

Maja D je napisao/la:uvaljujem se na topic, ali moram pitati lilly: koju farbu da koristim da dobijem svijetlo smedju boju, bez primjesa crvene (imam jak crveni pigment)? trenutno mi je kosa nijansu - dvije tamnija od onog sto bih ja htjela, ali ima crveni odsjaj

Maja D je napisao/la:hvala lilly - iduci put trazim neku 'pepeljastu' nijansu (probala sam l'oreal, garnier ... uvijek mi se pojavljivao taj crvenkasti odsjaj; zadnji put sam se farbala Indola farbom, vidjela sam da imaju tu pepeljastu, dark blonde ash)

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.