Sada je: 25 kol 2026, 22:30.

zna li itko što mi je ?

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Re: zna li itko što mi je ?

PostPostao/la mirnela » 28 sij 2011, 23:50

a kakav ti je šećer?
kod (nekontroliranog) povišenog šećera u krvi često se opetovano javljaju gljivice...
meni je to bio jedan od prvih simptoma povišenog šećera :/
mi žene ponekad i šutimo... no, to nikako ne znači da i onda nemamo kaj za reći... slika
mirnela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la barboza2 » 28 sij 2011, 23:58

ja sam iala slicnih problema prije par godina, mislim na svrbez. dr je na licu mjesta rekao da nisu gljivice pa smo se slozili da me vjerojatno smeta rez od epi. da to podrucje zna nekad tako cudno reagirati. dao mi je neku kremu od koje mi uopce nije bilo bolje. onda mi je palo na pamet da prestanem koristiti dnevne uloske i promijenim intim sapun. vec nakon dva dana sam bila super. nedavno mi je na kontroli vidio gljivice i zaista me svrbilo. stavljala 3 dana canesten i mazala kremom ali ocito prekratko jer su mi se ubrzo vratile- ponovila sam postupak al sam ovaj put puno duze mazala kremom i zasad je ok... :dunno
Nothing is perfect. I am nothing.
slika
slika
barboza2
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la titirlica » 29 sij 2011, 10:34

mirnela svaka čast, nije mi ni palo na pamet da bi mogao biti šećer, imala sam kao trudnica šećer i nikada poslije nisam otišla kontrolirati..mislila sam da to prođe sa trudnoćom :ajme ..lako je moguče da mi je ostao :/
titirlica
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la mirnela » 29 sij 2011, 15:15

titirlica je napisao/la:mirnela svaka čast, nije mi ni palo na pamet da bi mogao biti šećer, imala sam kao trudnica šećer i nikada poslije nisam otišla kontrolirati..mislila sam da to prođe sa trudnoćom :ajme ..lako je moguče da mi je ostao :/

i meni je ostao nakon trudnoće(a)... ;)
mi žene ponekad i šutimo... no, to nikako ne znači da i onda nemamo kaj za reći... slika
mirnela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Prethodna

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.