“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
21 svi 2011, 14:14

Mamice, meni je tako znalo biti pa je ultrazvuk pokazao vodene ciste koje pucaju i nestaju same tijekom menstruacije.Sada već duže vrijeme ih nisam kontrolirala ali i ne osjećam nikakvu bol pa se nadam da je sve ok.
03 lip 2011, 16:21
Stigla moja menga danas, 2 mjeseca nakon zadnje menge, povezujem to sve sa stresom od svoje i sinove operacije.
04 lip 2011, 21:52
a di nam je Fancy? Kako nam je?
13 lip 2011, 20:41
Kod fancy nista novo, sve me nesto zigucka kao da ce svaki cas, a nista. Ako ne bude do naredne sedmice, definitivno idem doktoru.
13 lip 2011, 21:27
Ala, Fancy!
Idi! Jedna moja prijateljica imala je u zadnje vrijeme bolove ko i mi sve i zadnja mensi joj je bila jaka.
Narucila se i ima dva mioma cm mislim svaki, tako da što prije se odlučimo na pregled prije ćemo možda spriječiti zlo, a imamo anđeliće kojima smo potrebne.
Zato idi!
14 lip 2011, 17:14
Da Fancy, dobro ti je rekla Mamaidjeca.Sigurna sam da je to od svih stresova kroz koje si prošla ali ipak moraš naći vremena da odeš doktoru.
14 lip 2011, 20:33
Fancy, koliko ti kasni? Meni je točno 2 mj.
14 lip 2011, 20:53
Od poroda nisam dobila. Znaci devet i po mjeseci
14 lip 2011, 22:32
cure a da ju stavimo ko prije preko koljena i šibom po guzi !!!!
FANCY TO JE PREVEĆ.

Srećico hajde, znam djeca i sve ostalo, da se ne stigne al zbilja je dugo nemaš!
Hajde da ne dobiš po guzi
14 lip 2011, 22:38
Bila sam na kontroli nakon poroda i cikica mi kaze da je skroz ok da ne dobijem dok god dojim. A kad prestanem par mjeseci je isto ok. I ja se sve nadam da je to sve jos ok

Idem naredne sedmice, obecavam.
14 lip 2011, 23:14
Nakon poroda ,baš sam gledala i kod kćerke i malenog dobila sam nakon 2 mj. I dojila sam ih i imala mensi, maleni još uvjek prije spavanja doji ,al i dosta ima stresnih dana.
Ko će znati sve smo različite.
15 lip 2011, 00:22
U pravu si Mama, sve smo različite.Ja sam nakon sva tri poroda iako sam dojila prve dvije odmah imala redovan ciklus.Moja mama nas je četvero rodila i dok je dojila a sve nas je dugo, nije imala menstruaciju.
Predivna su ti dječica.Slatki mali anđeli.
15 lip 2011, 13:05
Da Gabica-Žabica. Anđelići

jao

ima li smješkić vražićak!

Za njih treba imati dobre dobre živce. Al da slatki su. Hvala.
15 lip 2011, 13:06
Dok spavaju.....
15 lip 2011, 16:05
Imala sam spontani prije 6 mjeseci i svaki mjesec menstruacija mi se produžuje.Inače je trajala 2-3 dana i bila slaba a danas je 6 dan a ona još ne prestaje.Nije jaka ali mi je neobično.Ne znam može li to imati veze i sa mojim godinama ali ne vjerujem da bi sa 40 krenula u klimaks.
15 lip 2011, 23:52
Mirjana40 a da vidiš sa ginekologom. Ipak je 6 dana a krv curi.
Ja kad sam ju dobila poslje malenog curila je kao da si pipu otvorila ,dolazila mi je ko nesvjestica pa sam ležala dok bi došla k sebi, boja lica mi je bila bijela.
Mislim da je zaključak iz naših postova čim se događa nešto izvan protokola odmah na pregled, kao i kod moje prijateljice.
A možda ti je ako kažeš da nije jaka od stresa, znam da ti nije sve jedno, sve to utječe na njeni ritam.
I opet kažem sve smo na; da tako to nazovem različiti mehanizam.Šaljem ti veliki zagrljaj!!!
16 lip 2011, 00:04

Mirjana40, mislim da je prerano za klimaks.Ja imam 44 pa još nisam ni blizu toga.Rodila sam Gabicu prije dvije i pol godine.Idi kod dr. da ne nagađamo.Javi nam kako je prošlo.
17 lip 2011, 08:15
Mirjana40, žao mi je da si imala spontani

a mislim da ti je poremećen ciklus od toga, svaka naznaka da je tijelo trudno poremeti ciklus. Ipak, ne bi škodilo otići ginekologu.
Inače, cure, ja sam uvijek imala čudne cikluse preko ljetnih mjeseci: preokrenuli bi mi se ciklusi s početka na kraj mjeseca, ili bi jedan mjesec imala obilnu mens. a drugi mjesec kratku i nikakvu
17 lip 2011, 12:11
Čudan je ona mehanizam.
08 kol 2011, 15:53
Cure moje...Ja sam napokon dobila prosli mjesec, tj. kad je curka imala 10 mjeseci. Uzasne bolove sam imala, i jako obilnu m. koja je trajala skoro deset dana. Prije toga sam isla kod ginekologa i rekao da je sve OK, i da je sve to posljedica stresa. Sad vec par dana svako jutro kao da malo ''curka'', nista me ne boli, nista mi ne smeta, ali me vec brine. Da opet idem doktoru
09 kol 2011, 00:51
Nije mi jasan taj gine.
Sad mi je žao što nisam ja otišla na pregled. Mora postojati razlog boli i ne dolaska mensi. Primjetila sam da doktori sve pripisuju stresu,da je po tome mnoge nebi bile sada tu sa nama a i sama spadam u tu skupinu.
Mame šaljem vam veeeliku pusu.
03 lis 2012, 11:25
bok...
ne znam dali sam se javila na pravi forum
u osmom mjesecu ove godine imala sam spontani pobačaj bez kiretaže..nakon 34 dana dobila sam prvu menstruaciju nakon spontanog. Trajala je 3 dana, te nakon toga još jedno 3-4 dana smeđi blagi iscjedak. Inače mi menstruacije traju cca 5-7 dana, i doalze mi svakih 30-34 dana..
Nakon te menstruacije prošlo je oko tjedan dana kako sam imala spolni odnos. te sam nakondrugi dan nakon spolnog odnosa primjetila rozasti iscjedak. Taj iscjedak mi traje još uvijek (sada već jedno tjedna dana), bude rozasti, smeđi, kako kada. Nije obilan,ali postoji. Imam lagane bolove na lijevoj strani kao menstruacijski.
Test za trudnoću nisam radila, jer ne vjerujem da sam trudna. Spolni odnos sam imala jedno 4 dana prije spontanog pobačaja, i sada tek nakon menstruacije..tako da trudnoću odbacujem.
neznam dali je u pitanju hormonalni poremećaj nakon spontanog?? ili stres??
molim savjet i pomoć, ako je netko imao slične probleme..hvala..
23 pro 2012, 23:15
Zdravo.ja sam nova na forumu i uzasno sam zbunjena jer imam neke simptome trudnoce ali mi menustracija uopste ne kasni imala sam je 30.11.2012 i trebam dobiti sad 28.12.2012 uvijek mi je redovna i imam redovan odnosno stalan seksualni odnos,medutim vec dva dana mi se uzasno povraca i stomak me boli kao da cu dobiti idem stalno u wc ali uvijekk me je prije menustracije grudi boljele bar 7 dana prije medutim sada nista imam neki osjecaj da sam trudna ne znam sta da mislim dali je neko od vas imao slicno iskustvo?pozzzzz