znam da se trudiš ali očito nije dovoljno, evo napravi ovakav trening 3 puta tjedno:napravi kružni trening od svih ovih vježbi koje sam ti napisala, svaku vježbu napravi po 8 puta
odmori 1 minutu
ponovi sve isto 2. put
odmori 1 minutu
ponovi sve isto 3. put
radi vježbe brzo i eksplozivno s time da ne kompromitiraš kvalitetu
nakon toga napraviš HIIT 10 minuta - znaš kaj je to? ako ne znaš otpišem ti....
Inače svi kemijski dodaci, E-brojevi, pojačivači okusa, estrogeni, hidrogenizrana ulja, fruktozni kukuruzni sirup, šećeri itd - svi ti dodaci u namirnicama koje inače dolaze u pakiranjima pomažu da proizvod što dulje bude na policama trgovina. To su visoko prerađene namirnice koje mijenjaju hormonalno okruženje našeg tijela jer ih ono ne prepoznaje kao hranu pa ih automatski baca u naslage sala i to uglavnom na područje trbuha. A da ne kažem koliko to smeće koje godinama akumuliramo u tijelu (paštete, hrenovke, čipsovi, smokići, sokovi, keksi, čokolade, bijeli kruh bla bla bla) utječe na naše zdravlje...

hvala za savjete

njoj zabavno

Sva ostala prehrana je ostala ista,ne kuham ništa posebno.Samo sam povećala unos voća i povrća.Ako imate još koji koristan savjet javite.Sigurno bih mogla napraviti još korekcija,ali da se nastavi i ovim tempom ja sretna.

Imam jedno pitanjce za tebe.Da li bi sa HIIT-om mogla ojačati listove. Npr. u onih 20sek više razine pojačam otpor,a smanjim ga u nižem intenzitetu.Ne bih probavala na svoju ruku,a suprug kaže da sa biciklom mogu i listove jačati.Od čučnjeva i iskoraka imam ok bedra pa mi listovi(koji su i inače slabiji)počinju izgledati zakržljalo.