“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Re: nizak tlak

06 srp 2011, 08:28

Ja se sve nadam nekom carobnom bezopasnom resenju, ali izgleda da toga nema.

06 srp 2011, 08:33

Meni se vrti dok sjedim, ne moram se uopce dizati. tlak od 90/50 86 /50 je sasvim normalan.
osjecam da lebdim i bas sam si cool, a ne znam ko doma popije vise tekucine od mene :dunno
:bidan

06 srp 2011, 08:39

Jos jedan niskas :zivili Ali takva sam oduvijek i naucila sam zivjeti s tim. Vodom se i onako uvijek tankam, a ostalo sve normalno. Cak ni kavu ne pijem pretjerano.
Moja mama je isto stalno imala nizak tlak, a onda je najednom, u nekoj fazi zivota, postao konstantno visok tako da sad pije cak i tablete za tlak. Puj, puj, super nam je ovako :dada

06 srp 2011, 10:02

A kakav vam je tlak u stresnoj situaciji? Viši ili pada?

06 srp 2011, 12:14

meni se ubrza samo lupanje srca, tlak vise manje isti :roll

06 srp 2011, 13:01

Mrđi je napisao/la:meni se ubrza samo lupanje srca, tlak vise manje isti :roll

isto ovako :roll srce samo što ne iskoči, a tlak nizak

06 srp 2011, 13:30

Ma pitam jel me začudilo što imam inače normalan prema niži, a nakon dva dana pred jedno, čovjek bi rekao stresnu situaciju, tlak toliko nizak da takav nisam u životu izmjerila. Mislim, za vaše pojmove još uvijek visok :lol :jadnimi .

06 srp 2011, 16:05

Ja baš ne volim vino, a i kad popijem čašu vina onda definitivno lelujam i dok sjedim i dok hodam

vino odnosno alkohol jos snizava tlak koliko ja znam jer opusta misice i krvne zile

06 srp 2011, 16:12

Bilježim se u klub. Isto mi je stalno nizak, ponekad mi bude baš jako loše, toliko da moram leći jer osjećam da ću pasti u nesvjest. Uglavnom je povezano s lošim vremenskim uvjetima.
Kavu pijem, ne pomaže pretjerano, ne jedem slano, pa ponekad kad mi je loše kupim čips i zalijem to izosportom :lol (to mi je alibi za čips jer mi je to jedino fino od jako slanih stvari) ....
Kava u velikim količinama je definitivno kontraproduktivna.
Odgovori