“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Re: Korekcija atlasa - "atlasprofilax"

05 lis 2011, 10:27

Znam ja o čemu pričaš.
Sve smo u stanju samo da si bar malo olakšamo.

Dominika, jesi imala vrtoglavice dok ti je poriktavala atlas?

05 lis 2011, 11:18

Nisam imala vrtoglavicu, samo su mi suze malo potekle i ne samo zbog boli. Taj osjećaj se ne može opisati, to je kao neko oslobađanje od neznam sama čega.

Eto moj muz je inace jako zdrava osoba i nije imao nikakvih reakcija u tijelu, što se nemože reći o meni. No treba biti strpljiv i puno raditi na svom zdravlju i kičmi.

06 lis 2011, 10:35

dominika je napisao/la:Nisam imala vrtoglavicu, samo su mi suze malo potekle i ne samo zbog boli. Taj osjećaj se ne može opisati, to je kao neko oslobađanje od neznam sama čega.

Ovo sam već čula od nekoga.

Hvala ti za informaciju u svakom slučaju.

06 lis 2011, 10:43

Dominika, hvala ti puno na ovim informacijama. Jel možeš reći gdje si bila kod ispravljanja atlasa?

06 lis 2011, 11:19

lara.b je napisao/la:
dominika je napisao/la:Nisam imala vrtoglavicu, samo su mi suze malo potekle i ne samo zbog boli. Taj osjećaj se ne može opisati, to je kao neko oslobađanje od neznam sama čega.

I ja sam čula i spomenula na početku...možda si ti to lara čula od mene :lol Drago mi je da je još netko posvjedočio ono što je i moja prijateljica doživila jer vidim da ste me neke već malo počele gledat kao :stup

11 lis 2011, 14:03

baš mi je drago da sam naišla na ovu temu. Imam problema sa vratnom kralježnicom i držanjem općenito ali nikako da skupim hrabrosti i odem, pročitala sam da se to radi samo jednom u životu a onda me zbunio jedan filmić koji sam gledala gdje gđa veli kako je bila kod nekih koji nisu baš potpuno stručni i kao nije imala nikakvo olakšanje a onda je došla kod drugih koji su stručni i nakon njihovog zahvata je bilo sve super. Čitala sam o tome i u jednom od onih časopisa koji se dobivaju besplatno u ljekarnama.
Zato curke javite što više osobnih iskustava, nisu mi problem novci nego strah :)

11 lis 2011, 14:08

rusulica je napisao/la:
lara.b je napisao/la:

I ja sam čula i spomenula na početku...možda si ti to lara čula od mene :lol Drago mi je da je još netko posvjedočio ono što je i moja prijateljica doživila jer vidim da ste me neke već malo počele gledat kao :stup

A ne, nisam to čula (samo) od tebe, sjetih se s koje je strane došlo (ipak nisam toliko senilna) :cool

14 lis 2011, 22:42

nadam se da je ok da ovdje zalijepim link gdje se mozete vise informirati o tome gdje u RH mozete napraviti korekciju atlasa, vidjeti cuti i procitati iskustva onih koji su to napravili itd.Zaintrigirana sam jako al me istovremeno i strah, ne znam, javim kad i ako odlucim ici kako sam prosla :mah

http://www.atlasprofilax.hr/

07 stu 2011, 20:05

Ružo pa to je isti link kao iz prvog posta :D

08 stu 2011, 00:00

rusulica je napisao/la:Ružo pa to je isti link kao iz prvog posta :D

koji ja nisam odmah ni otvorila :ajme sorry. :kiss

PAZI!!

13 srp 2012, 23:56

Ne idite samo u ATLASPROFILAKS kod vlade :strah tomljenovića,ni kod njegove kčeri Jasne koja radi u zagrebu sa svojom prijateljicom!!ljudi se masovno zale,a one dvije sto rade tamo svima govore isto! čuvajte djecu od toga da se na njima radi nešto i još k tome morate potpisati da ste samo odgovorni za posljedice! Ja sam bila tamo,nakon par mjeseci trnci u ruci,grcevi u nogama,a isla samo zato jer sam čula da se to radi iako niste bolesni,. Sad jesam! :ajme U bolnici su mi rekli da mi je žila u vratu stisnuta,imala sam Nagnječenje nakon njihovih *sprava*.PAZITE.Meni je sad savjest mirna jer sam vam ovo prenjela. :hug
Odgovori