05 lis 2011, 10:27
05 lis 2011, 11:18
06 lis 2011, 10:35
dominika je napisao/la:Nisam imala vrtoglavicu, samo su mi suze malo potekle i ne samo zbog boli. Taj osjećaj se ne može opisati, to je kao neko oslobađanje od neznam sama čega.
06 lis 2011, 10:43
06 lis 2011, 11:19
lara.b je napisao/la:dominika je napisao/la:Nisam imala vrtoglavicu, samo su mi suze malo potekle i ne samo zbog boli. Taj osjećaj se ne može opisati, to je kao neko oslobađanje od neznam sama čega.
Ovo sam već čula od nekoga.
Hvala ti za informaciju u svakom slučaju.
Drago mi je da je još netko posvjedočio ono što je i moja prijateljica doživila jer vidim da ste me neke već malo počele gledat kao
11 lis 2011, 14:03
11 lis 2011, 14:08
rusulica je napisao/la:lara.b je napisao/la:dominika je napisao/la:Nisam imala vrtoglavicu, samo su mi suze malo potekle i ne samo zbog boli. Taj osjećaj se ne može opisati, to je kao neko oslobađanje od neznam sama čega.
Ovo sam već čula od nekoga.
Hvala ti za informaciju u svakom slučaju.
I ja sam čula i spomenula na početku...možda si ti to lara čula od meneDrago mi je da je još netko posvjedočio ono što je i moja prijateljica doživila jer vidim da ste me neke već malo počele gledat kao
14 lis 2011, 22:42
07 stu 2011, 20:05
08 stu 2011, 00:00
rusulica je napisao/la:Ružo pa to je isti link kao iz prvog posta
sorry.
13 srp 2012, 23:56
tomljenovića,ni kod njegove kčeri Jasne koja radi u zagrebu sa svojom prijateljicom!!ljudi se masovno zale,a one dvije sto rade tamo svima govore isto! čuvajte djecu od toga da se na njima radi nešto i još k tome morate potpisati da ste samo odgovorni za posljedice! Ja sam bila tamo,nakon par mjeseci trnci u ruci,grcevi u nogama,a isla samo zato jer sam čula da se to radi iako niste bolesni,. Sad jesam!
U bolnici su mi rekli da mi je žila u vratu stisnuta,imala sam Nagnječenje nakon njihovih *sprava*.PAZITE.Meni je sad savjest mirna jer sam vam ovo prenjela.