morala sam ostaviti trag, utefterit se na temu kako bih lakše pratila.
Sada je: 30 tra 2026, 03:39.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
danni je napisao/la:a ja ni ne pitam, o kojim se uopće godinama radi

o tome će se filmovi snimati
a skupljaju se kao da ih magnetom privlačiš
borba. prisjedne mi život kad pomislim da ce tako biti sav ostatak zivota, a ja taakoo volim jesti 
Nana1971 je napisao/la:tesko je, svaki dekagram za skinuti je mukaa skupljaju se kao da ih magnetom privlačiš
borba. prisjedne mi život kad pomislim da ce tako biti sav ostatak zivota, a ja taakoo volim jesti

ili istrčati na Sljeme za 30 minuta 

vozim bicikl, trcim, boksam.

znači nije do godina
).

Ah

TanjaMT je napisao/la:barem sam novi podnik zaradila

Nana1971 je napisao/la:al ne zavaravam se da je samo do metabolizma, on se uspori, al i mi smo se generalno usporile u odnosu na dvadesete. vozimo se autima, sjedimo u uredima, penjemo se liftom... nigdje znojenja.

Mirci je napisao/la:A morala sam da ti ubrzam metabolizam.
), stoji i to da sam si nekad mogla priuštiti uživanje u UH, što sad nije slučaj,
kad malo bolje razmislim, za vrijeme dojenja sam izgledala poprilicno anoreksicno, pogotovo s prvim djetetom. 

bubica11 je napisao/la:TanjaMT je napisao/la:barem sam novi podnik zaradila
Kako ja cesto spominjem da sam prasica biti Sophia Loren je![]()
Ili sam prasica ili magare

. Tad sam se obzderavala krofnama sa cokoladom u Brucosu i metabolizam mi je bio pojam iz biologije.same here!Kaya071 je napisao/la:Olja, i kod mene dojenje i mrsanje nemaju nikakve veze. Dojenje = pretvaranje u trofazni cincilator.
bubica11 je napisao/la:Evo jos jedne prasice![]()
Ja imam 35 ljeta,bas kao i sto Kaya kaze,prije par godina dva dana ne veceram i super sam si u struku.A sada![]()
![]()
Moj problem je kao i kod danni,noge,bedra,guz![]()
Ja vjezbam ali sve sam veca kako vjezbam?Noge su jace,dobro cvrste su kao i guz ali sve je vece,umjesto manje.Naravno mm je sav ushicen,voli meso a meni smeta,jednostavno se ne osjecam dobro u svojoj kozi.
Pogledam svoju mamu koja je jako sitne gradje samo ima stomak,ona ludi jer nikako izgubiti salo na stomaku.Jako malo jede i aktivna je ali ne ide dole.
Nana,oprosti ces mi a da se mijenjamo za mm??Ja bi da je mm kao tvoj,nekako je puno ljepse u paru biti aktivan i malo kompeticije nije na odmet...Ali mm je previse zaljubljen u kauc iako ima problema sa kilazom i povisenim secerom ali opet se ne mrda

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.