“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Re: Tetovaze na sunce!

16 svi 2013, 12:02

Glo, baš lipa simbolika :luv
Koliko sam te ovako priko neta skužila ti i jesi dinamična, energična žena i tebi ova (iako velika) tetovaža stoji. To baš triba znati nositi :dada
Baš mora ići uz karakter!
Na meni bi vrištala :lol

16 svi 2013, 12:09

Ja imam na lopatici tetovažu ivančice (cvijeta) koju sam oduvijek željela jer sam ja "ivančica" :mrgreen , a ispod ivančice, u ulozi "peteljke" je stilizirano slovo P, što je početno slovo imena moje kćeri.
Tetovažu sam napravila odjednom, oko Božića 2006., kada je moja kćer imala 6 mjeseci.

16 svi 2013, 12:30

IvaV je napisao/la:ja nemam niti jednu. nisam ju nikad zeljela, do prosle godine. od onda si zelim ovu
slika
na lopatici. nisam ju napravila i najvjerojatnije necu. al bitno da ju ja zelim :ajme :lol

ako nećeš ti, mogu ja :mrgreen

16 svi 2013, 12:36

Ja imam istog zmaja kakvog je imala i Angelina Jolie :lol slika
tetovirala sam se 1995.

16 svi 2013, 12:47

Moja je friška, taman zarasla, na nozi iznad gležnja s vanjske strane. Stavim kad napunim fotić, s moba ne znam. :plavusa
(ak može koji tip kak to izvesti mogu i prije) :mrgreen

16 svi 2013, 13:21

Taeutonija :shock :shock

16 svi 2013, 13:28

Ja planiram, sad na ljeto, kad budemo u Sarajevu, sebi istetovirati serijski broj/barcode na unutrasnjoj strani rucnog zgloba.

slika

16 svi 2013, 14:08

Sandram :hahaha

16 svi 2013, 14:32

Kayo, otkud baš to?

16 svi 2013, 14:52

ne znam staviti sliku, kako to ide :/

16 svi 2013, 14:57

A, ko kad sam godinama bila okruzena barcodovima i sreijskim brojevima (na radnom mjestu), palo mi je na pamet kako bi to bilo kulerski istetovirati. Uzecu onaj od 12 brojeva, pa staviti datume rodjenja MM i bebaca.

16 svi 2013, 17:53

Mamazd je napisao/la:ne znam staviti sliku, kako to ide :/

upploadas sliku s kompa/iphona na tinypic.com smanjis i kopiras IMG code za forume.
I zaljepis ovdje.
Ako netko zna strucnije objasnit..ja sam dala sve od sebe :mrgreen

17 svi 2013, 11:09

Ja isto ne znam staviti fotke.Imam dvije jedna je na stopalu leptirić kojega sam ja nacrtala,malo je neobičan,a drugu imam na mjestu kao Neve i na glagoljici piše ime moga sina,a istu takvu i na istom mjestu ima i moj muž :) Jednu sam istetovirala sa 28,a drugu prije par mjeseci 33 :dada -nije mladenački hir i na mjestima je koja se neće razvući.
Kayo ovo tvoje sa datumima mi se čini kao odlična ideja :dada

17 svi 2013, 14:37

meni je malo nezgodno uslikat svoju..... na lijevom ramenu imam macku...... :mrgreen ...... kao dijete bila sam tatina i mamina maca..... narafski mm je to protumacio malo drukcije.... kao zna se ko ima macore na ramenu ( :gata) ...... zelim staviti na lijevu ruku tamo gdje ti ocitavaju puls simbolican crtez svoja dva momka - giricu i mm..... a na list noge i zlatnu ribicu i brod... to mi je vezano uz tatu.... al uglavnom moram i nacrtat..... a nikako sjest za komp.....

28 lip 2013, 18:26

Ja za sada imam tri. Lijeva noga, desna noga i leđa. Nijedna nije bila hir i nikad mi neće biti žao. Volim ih sve tri na najjače.
Kad budem stara, imati ću tetovaže i mlitavu kožu. Onaj tko nema tetovaže imati će samo mlitavu kožu. Ne zamara me to.
Na jesen je u planu još jedna (zeznulo me ljeto ove godine, došlo mi prebrzo), a onda kasnije tko zna... pitanje je hoću li ikada stati :plavusa

02 kol 2013, 21:20

Evo da oživim malo ovaj topic i da vam malo 'podebljam prosjek' - ja imam 26 godina i 13 tetovaža. Od toga se samo dvije klasificiraju kao male, a ni jedna kao mladenački hir. Oni koji se tetoviraju iz hira i mode - brinu za žaljenje, obješenu kožu i sl. Moje su tetovaže dio mene, jednako kao madeži ili, ne znam, uzak struk i široki bokovi ;) Oduvijek sam znala da ću biti istetovirana, smatram to svojim pravom koje žestoko branim i ne dozvoljavam da me se degradira zbog nečijeg negativnog (i krivog) doživljaja istih. To je valjda jednostavno način života :nata

04 kol 2013, 00:57

Dajte malo slikica!

28 kol 2013, 10:51

Moja je iznad stražnjice, lijepi mali leptirić, dugo sam ga željela, obožavam leptire, kao i moja mama, cijeli stan nam je obljepljen s leptirima :) stavila sam ga za 20.rođendan, bilo je to nabolje ljeto u mom životu, tako da mi je ovo prekrasna uspomena na njega...

Planiram staviti još jednu kada moj malac dođe na svijet, njegovo ime naravno, zapravo to mm i ja planiramo napraviti skupa, ista tetovaža, samo drugo mjesto :dada

28 kol 2013, 11:07

nevenera je napisao/la:
IvaV je napisao/la:ja nemam niti jednu. nisam ju nikad zeljela, do prosle godine. od onda si zelim ovu
slika
na lopatici. nisam ju napravila i najvjerojatnije necu. al bitno da ju ja zelim :ajme :lol

ako nećeš ti, mogu ja :mrgreen

vidila ovu izbliza uživo, ružna ko vrag! :lol ovako se čini slatka, ali u onoj boji tetovažastoj grozno izgleda.
Odgovori