ronin je napisao/la:pulse a nije ti pregusta za razmazati?
nekako mi je taman, ne volim rijetke kreme
Sada je: 29 tra 2026, 23:35.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
ronin je napisao/la:pulse a nije ti pregusta za razmazati?
pulse je napisao/la:Da objasnim zašto volim plavu Niveu:
- savršeno mi pasuje tekstura i gustina, fino se upija
- savršeno izbalansiran odnos hidrantne i masne komponente
- ima blagi miris, slično bebi kremama
- ne pecka me oko očiju, za razliku od većine, čak na mnogim drugima i piše da se izbjegava predio oko očiju
- jedina krema preko koje mi ne izbiju graške znoja minut pošto je nanesem
- podjednako dobra za lice, ruke i tijelo

ono, ko u pubertetu. zato ruke mažem redovito, što masnije to bolje 
danni je napisao/la:a stavljate li navecer kremu?

mirbi je napisao/la:Za oči, od prije koji misec, macerat smilja, koji radi tata jedne moje prije. Ne mislim da će bore nestat, al su oči nevjerojatno svježe kad ih time okružim, čak i kad nisam spavala prethodne noći.
..ja stavim šnite krastavca ili kamilice...najbolji mi je kofein, ali iznutra 
Meni je ovdi bitno da su mi oči svježe, jer, kako sam 22 godine nosila oćale za vid, uvik mi je koža oko očiju mekana, osjetljiva i nekako... drugačija. A macerat se sastoji samo od smilja i maslinovog ulja, nema kemije. Jedino što mi u toj kombinaciji ne miriše baš lipo.
ne mora posebno mirišati, važno da djeluje ..meni domaće maslinovo ulje ima predivan miris... 
danni je napisao/la:a stavljate li navecer kremu?
ali ne kremu nego serum, samo zimi serum+krema
moram stavit post it na ogledalo, zaboravim se namazati malamaja je napisao/la:moram stavit post it na ogledalo, zaboravim se namazati

samo prebrišem lice s tonikom. voda mi strašno isuši kožu. neki lagani tonik i to je to. već godinama.
i ova za oko očiju je s ureom.
sad se mazem arganovim uljem

Vicky & Mama je napisao/la:Kupila danas ROC Hydra +, isprobam je pa javim rezultate kroz par dana. Koža mi je inače čista i mješovita, ali i osjetljiva. A zadnjih dana osjećam i da joj fali hidratacije.
evo san je već proslijedila dalje (koža mi je od nje masna), i kupila onu čuvenu Baleinu noćnu i gle čuda - odlična je! 

zadovoljne su obe, ali nisam sigurna koju točno ima koja od njih dvi 
Vicky & Mama je napisao/la:kupila onu čuvenu Baleinu noćnu i gle čuda - odlična je!
Jako sam zadovoljna. Nije masna, ništa ne zateže, ne iritira, za sad sve pohvale

Rimaithor je napisao/la:Ja razmišljam o NUXE, koristi li netko?

Rimaithor je napisao/la:Zelis rec da sam prestara za tu kremu?

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.