“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Re: Pripreme za polumaraton/maraton

04 svi 2014, 22:14

Sta je ovo,niko vise ne trci ccccccccc
Ja sam danas uzivala u trcanju u Ljubljani Wings For Life World Run
Super pocetak i treniranje za oktobarski maraton u Ljubljani :dada

04 svi 2014, 22:36

Ja krenula sa trcanjem. Za sad sam na 5 km, vise hodam, manje trcim i sve me boli :whew Jediino sto imam je volja :D

05 svi 2014, 07:42

ja sam počela trčati. ako se to uopće tako može nazvati. našla sam neki početnički program, 60 sek trčanje, 90 sek hodanje i tako 8 puta. to je prvi tjedan. obavila sam to 2 dana. idem dalje. :lebdi nema posustajanja, iako sam si užasno teška i čini mi se da se sve na meni trese i ljuja kad trčim. :roll sa zavišću gledam kako joggeri prolaze pokraj mene.

05 svi 2014, 14:49

Ja sva vazna,imam neku kondiciju,i veselo trcim i onda kraj mene protrci dama od 86 godina :ajme I trcka ona i sve nama koje obilazi vice ajmo djevojke malo brze,a meni jezik vec do poda hahahaha
Helooo 86g,pa svaka cast.Nadam se da cu ja sa mojih 46 moci da trcim priblizno brzo kao ona
slika

05 svi 2014, 15:32

Bome uspjeh je doživjeti te godine, a kamoli doživjeti ih i biti super fit. :1

05 svi 2014, 15:56

svaka čast!!! i tebi i njoj. :)

06 svi 2014, 09:47

folne je napisao/la:Bome uspjeh je doživjeti te godine, a kamoli doživjeti ih i biti super fit. :1

bome, bome xxx
Idem si sad tu fotku isprintati i staviti nasuprot kreveta da me motivira svako jutro :up

06 svi 2014, 09:54

evo jedan super maraton na plitvicama uskoro :proljece
http://www.plitvicki-maraton.com/hr/

07 svi 2014, 22:04

Adorabla je napisao/la:
folne je napisao/la:Bome uspjeh je doživjeti te godine, a kamoli doživjeti ih i biti super fit. :1

bome, bome xxx
Idem si sad tu fotku isprintati i staviti nasuprot kreveta da me motivira svako jutro :up

ha, ha, potpisujem ovo, žena izgleda odlično, baš se vidi na njoj da je u formi

07 svi 2014, 22:26

Cure, svaka cast. Ja sam sportas ali trcati nikad nisam zavoljela. Babac je super :D

10 svi 2014, 09:40

Svaka čast :shock

Ja trčkaram.. Mislila sam da trčim, al kad ovo čitam...trčkaram, da.

10 svi 2014, 13:17

ancica je napisao/la:Svaka čast :shock

Ja trčkaram.. Mislila sam da trčim, al kad ovo čitam...trčkaram, da.

:hahaha :hahaha :hahaha isto kao ja :lol sva vazna,jurim brzinom svjetlosti i onda shvatim da ja zapravo kraj te gospodje Helene samo joggiram :hahaha

05 lis 2014, 20:45

Cure, trcite???
Mmm3m, jesi spremna za ljubljanski maraton?

Ja sam konacno neki ritam ulovila, trcim, trckaram, kako god :). Danas sam 10km odradila, sva sam si vazna :lol.

05 lis 2014, 22:49

Jos uvjek trcim ali se nisam prijavila na maraton jer imam neke obaveze.Uglavnom tjedno otrcim do 50km :)

06 lis 2014, 09:06

bravo! 50km tjedno... odlicno!

18 lis 2014, 10:56

Evo juce sam trcala u humanitarne svrhe sa moje dvije prijateljice(ja sam ta mala u sredini :mrgreen
slika

19 lis 2014, 11:06

sjajno! :dada bravo na 50 km tjedno. :zivili

19 lis 2014, 11:22

Sigurno vam je bilo jako lijepo :). Bravo!

Koliko ste trcale?

A koliko cesto trcis inace? Da li trcis i intervale?

19 lis 2014, 13:23

Mala Bornica je napisao/la:Sigurno vam je bilo jako lijepo :). Bravo!

Koliko ste trcale?

A koliko cesto trcis inace? Da li trcis i intervale?

Ja sam trcala 10km one malo manje,ali tu je bilo bitno da sudjelujes.

Za sad samo trcim,onako,polako,muzika u usi i ajmo.Trcim pa onako,kako mi odgovara.Ponekad svako vece (jedino vikendom cesce trcim ujutro i tada trcim oko 15km) a nekad svaki drugi dan.Trcim od 5km pa do 15,sve zavisi od vremena koje imam,od vremena po kojem trcim i koliko mi odgovara.

Planiram da uskoro krenem pa i na intervale jer planiram da do aprila kad je ovdje polumaraton budem u top formi

Re: Pripreme za polumaraton/maratonjel

19 lis 2014, 13:31

Super :).

Meni je endomondo aplikacija odlicna, napravila sam si plan treninga s ciljem da se ubrzam na 5km, pa ga pratim, u stvari pokusavam, jer ne stignem uvijek ici trcati kad bi htjela. Ali nema veze :). Jucer sam odradila 10km i bas je bilo dobro (na kraju, pocetak mi je uvijek tezak :ajme ).

19 lis 2014, 14:41

Ja se dogovaram sa moje dvije drugarice da 3 puta na tjedan skupa treniramo,tada je puno lakse.Vidjet cemo ako cemo se moci uskladiti

19 lis 2014, 15:16

Mmm, bravo, super ste :up

Ja jos nisam došla do toga da bi mogla trčati koliko mogu, lakse mi je trčati po programu. Koliko mi kažu da trcim toliko trcim :).
Odgovori