“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
04 kol 2014, 17:06
Vidim da (skoro) svi mrze Always

Meni je bila dobra ona njihova verzija always sensitive, ti nisu plastični, nego isto imaju onak mekanu površinu, ali ta verzija je u nekom periodu bila nestala, ne znam jel tog još ima.
04 kol 2014, 17:08
Ja koristim samo libress sve njihove velicine, a tampone nebi ni pod razno stavila gadi mi se sama pomisao da si to stavljam i sve sto ide uz tampone.
04 kol 2014, 21:47
TmamaKiN2 je napisao/la:Dobri andjeo je napisao/la:A koji su vam to violeta ulosci ???
To su oni "za rodiliste"

bar sam ih ja tako zvala, vata u mrezici, njezni, prirodni

nakon sto su me kojekakvi samoljepivi, krilati i ini poceli smetati pocela koristiti ove. Prvih dana za podlogu stavim te krilate, gore ove vatirane, cesce mijenjam, ali se preporodila

Ma nisu Violeta ulosci oni vateni za rodiliste ala Vir

To su ulosci one firme Violeta. Ima obicna linija i sensitive. Meni su ti sensitive najbolji ulosci na trzistu. Zgodno je i to sto svaki treci u pakiranju ima na sebi nalijepljenju intimnu maramicu.
05 kol 2014, 07:35
Sreca najveca je napisao/la:TmamaKiN2 je napisao/la:Dobri andjeo je napisao/la:A koji su vam to violeta ulosci ???
To su oni "za rodiliste"

bar sam ih ja tako zvala, vata u mrezici, njezni, prirodni

nakon sto su me kojekakvi samoljepivi, krilati i ini poceli smetati pocela koristiti ove. Prvih dana za podlogu stavim te krilate, gore ove vatirane, cesce mijenjam, ali se preporodila

Ma nisu Violeta ulosci oni vateni za rodiliste ala Vir

To su ulosci one firme Violeta. Ima obicna linija i sensitive. Meni su ti sensitive najbolji ulosci na trzistu. Zgodno je i to sto svaki treci u pakiranju ima na sebi nalijepljenju intimnu maramicu.

a, sorry, ja mislila kad je rekla pamucni da su takvi. Mislim, ovo drugo stoji, ja koristim te lola lady s mrezicom.
05 kol 2014, 10:10
libresse za jače dane, naturella za slabije, tamponi ob mini
barem je dosad bilo tako

u zadnjih 6 mj moram imati obavezno tampon+uložak zbog jakih krvarenja, a i to traje cca. pola sata, stalno ih mijenjam
05 kol 2014, 19:24
Volim isto muellerive i dmove, od ovih s krilcima, libresse ponekad kupim, na always sam takvu alergiju dobila da sam trcala ginekologu, nikad vise always
A najvise volim na neki od ovih navedenjh virov plavi ili crveni, tak me najmanje iritira sve skupa.
Tampone na moru ili na vjezbanju, ob ili tampax, sad sam neku zalihu imala pa sam i po doma stavljama tampone, inace preferiram uloske
06 kol 2014, 08:28
Rekla bih da je libress pobjednik kao i ob tqmponi , iako svakako cu probat violetu, natracare kod prvog posjeta zg, i violetu tanke s krilcima , te ssam vidla. Uskoro ce mi i cure dobit

pa ce bit.
Jos jedno pitanje kad ste poceli koristiti tampone ? Ja sam nekako odmah kad i uloske jos u osnovnoj .
06 kol 2014, 08:35
ja kasno, tek u dvadesetima. nisam ih nikako mogla staviti prije. i sad mi nisu ugodni
06 kol 2014, 09:53
kad sam ja bila u oš, kod nas su u dućanima bili samo ulošci Ona 1, 2, 3

tampona se ne sjećam
a onda je došao rat, pa je svega bilo još i manje, ob tampone sam počela viđati tek od '94 nadalje, a tad sam već bila na faksu
always sam kupovala kad su bili jedini tanki na tržištu, ali su mi uvijek bili grozni s onim njihovim superljepilom što je paralo gaćice
06 kol 2014, 11:20
Na Jessa uloscima mi se cesto odljepljuju krilca

.
06 kol 2014, 11:29
evo i mene nakon dugih 16mj iza poroda + 9 mj trudnoće bez gospoje
a prije ovog bebija imala sam samo 2 menge (I 9+6mj bez nje)
nije mi falila
libresse i naturela volim, always izbjegavam kao i ob tampone (plastika)
ozbiljno bih platnene jer me ovo baš smeta. ili sam se odvikla..
06 kol 2014, 11:35
koristim tampone (koje god, preferiram tampax i ob), a uloske samo kad moram, i to naturella.
06 kol 2014, 16:20
i ja ko Ina duchesse iz muellera uloške (em su jeftiniji, em su pogodni i za rodilje pa nemam nikakvih alergija) i Libresse one debele noćne, klasične. Always i sve ostale tanke ne podnosim nikako. Odma dobijem gljivice ili crvenilo
Tampone koristim samo i isključivo s aplikatorom. Ob malo više volim od Tampaxa.
06 kol 2014, 16:28
Libresse naturelle od uložaka, tampone samo Tampax pearl s aplikatorom.
07 kol 2014, 07:39
Duchesse muellerovi su zakon, to sad kad god sam tamo uzimam, dm-ovi su isto ok. Cijenom odlični.
07 kol 2014, 13:46
Tampone sam počela koristiti koju godinu nakon što sam prvi put dobila, valjda mi se potrefilo da sam dobila na moru (cca sa nekih 14,15 god), ob mini. Kroz srednju školu sam ih puno koristila jer sam se aktivno bavila sportom... Sad sam pametnija pa ih izbjegavam.
Kakvi su ti iz mullera? Jel imaju krilca i kolko su debeli?
07 kol 2014, 14:12
Ima ih s krilcima i bez. Debeli, a ne znam, standardno, kao i svi tanki s krilcima
07 kol 2014, 14:50
Pitam zato jer je spomenuto da su pogodni za rodilje pa ja zamislih nešto onak, deblje

Mogla bi isprobati...
08 kol 2014, 09:11
ja sam npaisala da koristim te za rodilje i ti za rodilje nemaju krilca. Imaju totalno lagani pamuk ali jako dobro upijaju. Nalikuju Ona uloscima. Mislim da je cak i vrecica u kojoj su zuckasta ili plavkasta.
Ima i sa krilcima (gore isto taj tanki tanki fini pamuk i cista vata unutra) ali ti s krilcima ipak ispod krilaca imas doticaj plastike s kozom pa ih ja izbjegavam.
Sad sam pametnija pa ih izbjegavam.
zasto? I ja ih koristim od svoje 13te godine sto ce reci vec punih 32 godine

Ne stavljam ih preko noci. Ne drzim ih dulje od 8 sati ako ne moram i pazim na higijenu i nisam do sada imala neka ruzna iskustva. Zato i kazem da za mene postoje samo ovi s aplikatorom jer mi je sve drugo

A taman kako sam ja pocela koristiti tampone tako su se i pojavili prvi tampaxi s aplikatorom.
08 kol 2014, 12:42
Mariachi je napisao/la:Naturella ulošci. Tampone ne volim, osim kad moram, na moru... makar mi se ni to nije potrefilo već cca 5 godina... ili sam trudna ili dojim pa nemam menge...
makar u zadnje vrijeme imam takve "slapove" da bih najradije koristila one chiccove za poslije poroda.
edit: za ovu m sam "posudila" pelene od sina.... malo sam ih podfrknula.... to toliko curi da ni najveći ložak nije pohvatao, a i iz te pelene mi je pobjeglo van! ludilo! Poslije svakog poroda imam nijagare .....
08 kol 2014, 13:52
Izbjegavam tampone jer sam sklona gljivicama... Ako koristim kroz par dana tampone, tipa na moru, ne gine mi neka terapija

Ne znam jel do tampona, nisam nikad probala druge osim ob. Nisam mislila da je općenito pametnije ne koristiti ih, nego meni smetaju. Čak i da ih ne koristim cijelu godinu barem 2x godišnje imam problema s gljivama, a zašto, nemam pojma
09 kol 2014, 18:42
Upravo se vratili iz Bosne. Kupila Violeta sensitive velika pakiranja po 2,75KM. Znaci 11kn. Opskrbila se za par mjeseci
09 kol 2014, 21:15
Ima ih i kod nas , po 10 kn . Vidla ih u lokalnom ducancicu.
Jao pa ko jos kupuje "ona" uloske, jedva sam docekala da ih se rijesim u djetinjstvu
10 kol 2014, 10:26
Ne kupujem ona ali da vir, ti ne iritiraju, zato
11 kol 2014, 17:27
Dobri andjeo je napisao/la:Ima ih i kod nas , po 10 kn . Vidla ih u lokalnom ducancicu.
Jao pa ko jos kupuje "ona" uloske, jedva sam docekala da ih se rijesim u djetinjstvu

Možda jednostruka pakiranja po 10, sumnjam da je ovo od 20 komada...
11 kol 2014, 18:12
Je jednostruka
11 kol 2014, 20:28
Kupila ja i tampax pearl , nek se nade , uz librese dnevne i obicne

jos sam da dobim stvari
12 kol 2014, 16:25
Dobri andjeo je napisao/la:Jao pa ko jos kupuje "ona" uloske, jedva sam docekala da ih se rijesim u djetinjstvu
i ja ih pamtim kao grozne
meni tamponi nikad nisu smetali, ali ih nisam ispočetka koristila jer sam oduvijek(nažalost, u zadnje vrijeme ne više) imala tako oskudne menstruacije da bi mi bio dovoljan i dnevni uložak

zato ih se i ne sjećam, znam da ih je bilo, ali koji točno
počela sam ih koristiti zbog mora i plivanja, i to samo ob mini, i danas kupujem samo mini, mada bi mi vjerojatno trebao super
13 kol 2014, 11:23
koristim iskljucivo tampone vec vise od 10 godina, iskljucivo natracare
13 kol 2014, 18:39
Duchesse iz Mullera, meni su super svi njihovi i jeftini su sto nije zanemarivo jer ja toga cudo trosim. Kad imam slapove, tampon i Libresse ljubicaste za noc