Meni je bila dobra ona njihova verzija always sensitive, ti nisu plastični, nego isto imaju onak mekanu površinu, ali ta verzija je u nekom periodu bila nestala, ne znam jel tog još ima.Sada je: 30 tra 2026, 01:01.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
Meni je bila dobra ona njihova verzija always sensitive, ti nisu plastični, nego isto imaju onak mekanu površinu, ali ta verzija je u nekom periodu bila nestala, ne znam jel tog još ima.

TmamaKiN2 je napisao/la:Dobri andjeo je napisao/la:A koji su vam to violeta ulosci ???
To su oni "za rodiliste"bar sam ih ja tako zvala, vata u mrezici, njezni, prirodni
nakon sto su me kojekakvi samoljepivi, krilati i ini poceli smetati pocela koristiti ove. Prvih dana za podlogu stavim te krilate, gore ove vatirane, cesce mijenjam, ali se preporodila

Sreca najveca je napisao/la:TmamaKiN2 je napisao/la:Dobri andjeo je napisao/la:A koji su vam to violeta ulosci ???
To su oni "za rodiliste"bar sam ih ja tako zvala, vata u mrezici, njezni, prirodni
nakon sto su me kojekakvi samoljepivi, krilati i ini poceli smetati pocela koristiti ove. Prvih dana za podlogu stavim te krilate, gore ove vatirane, cesce mijenjam, ali se preporodila
Ma nisu Violeta ulosci oni vateni za rodiliste ala Vir
To su ulosci one firme Violeta. Ima obicna linija i sensitive. Meni su ti sensitive najbolji ulosci na trzistu. Zgodno je i to sto svaki treci u pakiranju ima na sebi nalijepljenju intimnu maramicu.
a, sorry, ja mislila kad je rekla pamucni da su takvi. Mislim, ovo drugo stoji, ja koristim te lola lady s mrezicom.
u zadnjih 6 mj moram imati obavezno tampon+uložak zbog jakih krvarenja, a i to traje cca. pola sata, stalno ih mijenjam
pa ce bit.

Sad sam pametnija pa ih izbjegavam.
Ne stavljam ih preko noci. Ne drzim ih dulje od 8 sati ako ne moram i pazim na higijenu i nisam do sada imala neka ruzna iskustva. Zato i kazem da za mene postoje samo ovi s aplikatorom jer mi je sve drugo
A taman kako sam ja pocela koristiti tampone tako su se i pojavili prvi tampaxi s aplikatorom.Mariachi je napisao/la:Naturella ulošci. Tampone ne volim, osim kad moram, na moru... makar mi se ni to nije potrefilo već cca 5 godina... ili sam trudna ili dojim pa nemam menge...![]()
makar u zadnje vrijeme imam takve "slapove" da bih najradije koristila one chiccove za poslije poroda.
Ne znam jel do tampona, nisam nikad probala druge osim ob. Nisam mislila da je općenito pametnije ne koristiti ih, nego meni smetaju. Čak i da ih ne koristim cijelu godinu barem 2x godišnje imam problema s gljivama, a zašto, nemam pojma 

Dobri andjeo je napisao/la:Ima ih i kod nas , po 10 kn . Vidla ih u lokalnom ducancicu.
Jao pa ko jos kupuje "ona" uloske, jedva sam docekala da ih se rijesim u djetinjstvu

jos sam da dobim stvari 

Dobri andjeo je napisao/la:Jao pa ko jos kupuje "ona" uloske, jedva sam docekala da ih se rijesim u djetinjstvu

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.