Sada je: 29 kol 2026, 01:36.

Klub žderonja - 24. dio

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Re: Klub žderonja - 24. dio

PostPostao/la she » 26 lis 2010, 12:36

A ja se živa pojedoh zbog dva parčeta prepečenog tost hleba sa ajvarom i jednog krastavca za doručak :roll

Ne merim se iz principa ovih dana :kima
Mother of twins. Running on caffeine & a prayer
B & M, 7.12.2004.
she
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Plusic » 26 lis 2010, 15:18

bas sam se sinoc iznenadila....
1dvopek ima 35kalorija
1tost ima 47kalorija

nekako sam uvijek pretpostavljala da je tost puno kaloricniji od dvopeka ...
sad mi je ovo dalo polet da ujutro doruckujem 2 prepecena tosta sa malo masla ;)
Ne možeš upoznat ocean ako plivaš dva metra od obale, uostalom, ako zaroniš možda shvatiš da si riba.
Plusic
Sveta krava

Lokacija: Pymystan - mali covjek pri Ministarstvu obitelji za povećanje nataliteta

PostPostao/la she » 27 lis 2010, 12:46

Stresan dan - do 10h sam unela barem 1000 kCal :roll
B & M, 7.12.2004.
she
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Potica » 27 lis 2010, 12:53

:mah Danas žganci :dada i dva moto keksa :oops: jako sam živčana i baš mi fali slatkog :/ nadam se da ću stati na ovom.
Potica
No. 1 baka

PostPostao/la cleonikky » 27 lis 2010, 12:58

od proslog tjedna -400gr :lol vis plusic, ja sam zadovoljna, nek samo ide tim tempom dolje

opseg sisa -4cm
opseg struka - 9 cm
opseg bokova -5 cm

meni se puno vise vidi u cm, nego u kilazi, ali sa ukupno -2kg do sada ja sam zadovoljna

danas sam maznula fetu keks torte koju sam jelte pravila za ukucane, ne za sebe - ali sam preskocila svoj snack pa se tjesim time :mrgreen
Tamariki slika Zvijezdicaslika

The mind, even while looking,sees nothing.
The heart, even without looking,sees everything.
cleonikky
volim zeleno

PostPostao/la mrcinela » 27 lis 2010, 13:41

Pozdrav žderonjama!
Red je više da i ja priznam da stvari treba malo dovesti u red... Imam još 6 kg viška. Na stvarno krivim mjestima. Danas idem na aerobik, krenula sam nedavno ali sam bila svega par puta. A jutros sam smazala 2 topla sendvića... I gladna sam.
slika
mrcinela
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plusic » 27 lis 2010, 14:46

Cleo ovo su super rezultati :dada

mozda ja zato i ne dozivljavam ovih par kg manje zato jer ih jos ne osjecam na sebi...
ne osjecam niti grama da imam manje...
ali kad stanem na vagu koja je prije nepuna 2 tjedna pokazivala 19.4kg vise a danas pokazuje 16.7kg vise, ne bi se trebala zaliti :/
Ne možeš upoznat ocean ako plivaš dva metra od obale, uostalom, ako zaroniš možda shvatiš da si riba.
Plusic
Sveta krava

Lokacija: Pymystan - mali covjek pri Ministarstvu obitelji za povećanje nataliteta

PostPostao/la olja » 27 lis 2010, 14:49

a kod mene obratno - vaga ne pokazuje promjene, odjeca isto tako, al se ja osjecam bolje :lol

mrcinela, dobro nam dosla! :mah
olja
Od sad me zovite Šime!!!!

PostPostao/la Plusic » 27 lis 2010, 15:04

mene ubilo to sto se osjecam odlicno....
da nije toga vec bi skinula sav ovaj visak....

a danas sam se smijala sama sebi - svaki dan u vrtic dolazimo u isto vrijeme ja i jos jedna mama koja ima 2klinaca - 2god1mj i 7mjeseci; ona ima naspram mene zavidnu liniju, i pricamo tako danas nesto i kaze ona meni zgrozena kako je sa XXkg isla u rodiliste s prvom i kako je dobila 25kg i mucila se mjesecima da to izgubi, na kraju uspjela i prije nego sto je zatrudnila je cak imala i manje kg nego prije nego je ostala trudna sa prvom.
a ja se mislim u sebi, zasto je XXkg tako grozna brojka? pa ja je imala kad sam krenula na dijetu prije 10dana i osjecala (osjecam) sam se super :lol

sad se jos moram samo prisiliti i krenuti u magic well.....
nasla sam blizu kuce pilates ali mislim da to bas i nije ono sto meni treba?
sto kazete ?
Plusic
Sveta krava

PostPostao/la she » 27 lis 2010, 15:08

Ja se danas osećam odvratno ovako punog želuca :roll Evo nalivam se mineralnom u nadi da će barem malo popraviti stanje jer večeras idemo na večeru kod prijatelja :roll

For the record: doručkovala sam ni manje ni više nego burek sa mesom :strah . I jogurt naravski... i posle sam grickala neke kikiriki kuglice (100-nak grama kalorijske vrednosti oko 500-tinak... :ne ). A večeras ću redom, od supe do špikovanog buta i grilijaš kocki :ne

Can't help myself... :znoj
B & M, 7.12.2004.
she
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Plusic » 27 lis 2010, 15:20

a ja sam sad gladna od dosade.... jedno dijete je srecom zaspalo a drugo mi trenira zivce :mrgreen
u normalnoj situaciji bi do sada pojela vec pola cokolade ili barem 5keksa, a danas se odem napiti vode za svaki zalogaj ... jel trebam reci da ne mogu vodu vise okusiti?
Plusic
Sveta krava

PostPostao/la mahima » 27 lis 2010, 15:59

Pilates učvršćuje tijelo, ali mislim da se ne gubi treningom puno kalorija - on je super za zadnjih tri-četiri kilograma, čini mi se... I mislim da stopira vraćanje kilograma...
mahima
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Plusic » 27 lis 2010, 16:04

znaci sad, u ovoj fazi, bolje ne, da mi ne bi jos "zacementirao" ovu velicinu ? :sumo
Plusic
Sveta krava

PostPostao/la mahima » 27 lis 2010, 16:20

Ide jedna cura s viškom od 10-15 kg svaki dan pet dana u tjednu - već nekiliko mjeseci - mislim da nije ništa smršavjela...
mahima
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la mrcinela » 27 lis 2010, 17:31

ma trebaš skakati i znojiti se... ja idem u 19 h na step.... ;)

step aerobik...
slika
mrcinela
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la she » 28 lis 2010, 06:36

Kako sam počela od ranog jutra sa natrpavanjem dan se završio mnogo bolje nego što sam i u najoptimističnijim varijacijama uspevala da zamislim. Jela jesam ali nisam ždrala kao što sam mislila da ću :lol

Danas ću probati malo da vežbam. Dan će mi biti krajnje statičan (uvalila mi drugarica nešto da joj šijem) tako da ću probati barem malo da se oznojim u pauzama. Nabavila sam Yourself! Fitness još odavno i juče sam konačno otvorila profil pa ću probati malo tako. Poslaću i drugaricu do fitness kluba da se raspita oko slobodnih termina za aerobik. A troma sam za poludeti - juče jedva odradih ono što mi je tražila Maya :roll
B & M, 7.12.2004.
she
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la sj » 28 lis 2010, 11:13

Evo i meni ovaj tjedan prolazi bez veze :ne Stres, m i žurba sve su samo ne podloga za pametnu prehranu :dunno
Nagovaran dvije prije da od drugog tjedan krenemo na aerobik/pilates :mrgreen
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la afrodita32 » 28 lis 2010, 18:01

bok cure! evo da se i a oriključim vašo grupi. prije 2 godine bila na dijeti i jedva došla na poželjnih 65kg, pa ostala trudna. sada mali ima 10mj. još uvijek dojim, imam20kg viška koje moram skinuti i tako napokon odlučila da ću na dijetu ali od ponedjeljka, naravno ;) . a stvarno se divim onim ženama koje doje a mršave su da ne mogu biti mršavije. e da, mislila sam iči i u teretanu ali sam čula da nije dobro ruke vježbati jer to spriječava stvaranje mlijek ili nešto sl. zna li netko nešto o tome nek mi kaže. uf, nadam se da ću uspjeti dovesti se u red :mrgreen :mrgreen :mrgreen
afrodita32
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la she » 28 lis 2010, 18:11

Izgleda da sam se upisala na aerobik :joy . Mislim, rezervisala sam mesto za od 1.11. ali nisam uplatila još
B & M, 7.12.2004.
she
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la sj » 29 lis 2010, 07:59

Bravo, bravo, bravo she :joy :joy :joy
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la Plusic » 29 lis 2010, 08:10

Bravo she!!!!!!!!!!
ja se nadam da ces mi sluziti kao primjer i da cu i ja ubrzo nesto krenuti ....

Inace jucer ujutro bila gladna ko pas....
bas sam cijeli dan nekako puno jela :
DORUCAK : 4tosta (prepecena u tosteru) sa mrvicom masla
RUCAK : piletina (file, cca 180g) na naglo sa kap maslinovog ulja i malo soli + kuhana mrkvica + 2 tosta (prepecena skroz - nestalo mi dvopeka ;))
VECERA : 1tost + 100g zrnatog sira (pola dukatove zdjelice ;))

navecer sam se osjecala kao da sam cijeli dan nesto jela i jela i jela.... kad pogledam ovako napisano ne mogu reci da mi djeluje puno (osim sto sam nekako puno prepecenog tosta pojela, kad se zbroji cijeli dan).....
danas moram pripaziti ali nemam inspiracije sto jesti :dunno
Plusic
Sveta krava

PostPostao/la sj » 29 lis 2010, 10:44

Ovo sam danas pročitala i pomislila kako je idealno za moj potpis :mrgreen

U poeziju spada i radovanje kobasici.

Slobodan Vuličević
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la she » 29 lis 2010, 11:06

Ma i ja se iskreno nadam da će mi činjenica da idem na neku fizičku aktivnost umnogome pomoći i oko rebalansa ishrane - valjda će mi biti glupo da žderem toliko :dunno

A nemam pojma kako ću se uklopiti. Dobro je što je cela grupa početnička pa nas valjda neće preterano forsirati prvih par treninga. Još u cenu imam uključeno sedmično 3 x aerobik i 1x teretanu tako da ću možda i na traku za trčanje ili nedajbože orbitrek (možda im prodam moj :lol )

EDIT: Definitivno krećem na aerobik od 1.11. Utorkom, četvrtkom i subotom od 19-20h :joy
B & M, 7.12.2004.
she
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la olja » 31 lis 2010, 21:24

-2 :cool

she, bravo :zivili
olja
Od sad me zovite Šime!!!!

PostPostao/la mrcinela » 31 lis 2010, 21:54

bravo she!!!
ja sam ovaj tjedan bila čak jednom...sljedeći moram malo više, a manje papat... i ne više u pečenjaru putem s aerobika, ne-ne :D
slika
mrcinela
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la JednomCuPostatiMama » 01 stu 2010, 01:15

prijavljujem 3. dan na kupusu :mrgreen
JednomCuPostatiMama
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la she » 01 stu 2010, 08:42

Yey! Ponedeljak :bis

Ja bih trebala na neku dijetu ali ovog ponedeljka nikako ne bih znala reći na koju. Razmišljanje mi uopšte ne olakšava podatak da sam budna od 4h (ovo mi je najgori deo godine - prebacivanje na zimsko računanje vremena :strah ) i da samim tim imam rupu u stomaku veličine ovećeg vulkanskog kratera :znoj . Popila sam već dve kafe, sad kao pijem zeleni čaj (veeeelika šolja, skoro pa dupla doza) a u glavi mi se mantra ''Hajde, debeloguza, prelomi već jednom!!!''

Inače, nedeljom volim da odem do pijace i tamo prekopavam po second hand garderobi. Imam jednu tetu koja donosi praktično nove stvari, uglavnom ono što bi išlo u outlet kad bi ga uopšte bilo u okolini. I juče nađem skinny farmerice, broj manje nego što mi treba, sa etiketom, prelepe tamnoplave boje... Onako na oko (jer kud ću probati pantalone na sred pijace) ja procenim da mi se gorepomenuta guzica može uvući u njih. U principu sam dobro proračunala ali nisam uzela u obzir faktor predmengičnog stomaka (kao da je ostalim danima manji ali zašto ne navesti podatak da trebam dobiti :rolf ). I sad imam motiv više i za nejedenje i za aerobik jer me u ormaru (tačnije sad na štriku) čekaju prelepe skinny farmerice. (jesam pomenula da su skinny??? :rolf )

Cure, šta doručkovati :gladan ?!?
B & M, 7.12.2004.
she
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Plusic » 01 stu 2010, 09:54

ja se drzim na 16,2 , odn. 3,2 u minusu od prije 2 tjedna.
Moram priznati da sam zadovoljna. Ovaj gubitak uopce ne osjecam i ne primjecujem na sebi, ali tjesim se sto ga vaga ipak pokazuje....

Sad mi jedino nedostaje maste sto jesti?
pokusavam ne kombinirati meso sa tijesteninom, rizom i krompirom, ali to mi uglavnom znaci da moram sebi kuhati nesto drugo....
dorucak i vecera su uglavnom jogurt+cornflakes+lanene sjemenke ili 2tosta prepecena ili sa malo zrnatog sira ili sa malo masla. Jucer sam vecerala 3 tanko narezane snite sunke u vlastitom soku (PIK - tu obozavam, inace ne volim bas sunke ni salame ;)) i jedan prepeceni tost. Imala sam osjecaj kao da jedem najfiniju pizzu (u najmanju ruku) :mrgreen

eh da i najbolje od svega, svi troje doma su mi bolesni - proljev i povracanje, naravno svi ce izgubiti koji gram. Odmah sam znala da to nece na mene i da cu ja ostati zdrava..... i naravno, cijeli dan nisam stala, ni cijelu noc oka sklopila.... nece na mene nista sto moze skinuti gram :lol

spremam se ovih dana uplatiti set LPG tretmana da malo ubiju ovaj celulit, odvratan je, ko sa najgorih reklama, vide mi se rupe po bedrima :oops:
i pocet vozit orbitrek kuci, jer uz 3puta tjedno LPGa ne stizem jos 2 ili 3 puta tjedno van kuce na vjezbanje :(
Plusic
Sveta krava

PostPostao/la mahima » 01 stu 2010, 19:56

U ovoj fazi - ja se ne bih opterećivala celulitom, zima je i u dugoj si odjeći, ja bih na tvom mjestu sve snage usmjerila u reduciranje kalorija i vježbanje - i organizirano triput tjedno - i doma svaki dan orbitrek 25 minuta intervalno.

Pa na proljeće kad bude 10 kilograma manje, onda se nagraditi masažama, lpg-om i sličnim.
(Meni je mršavljenjem otišao gotovo sav celulit).
mahima
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la pulse » 02 stu 2010, 11:13

mahima je napisao/la:i doma svaki dan orbitrek 25 minuta intervalno

Radiš li ti to HIIT program?
pulse
atletičarka

PrethodnaSljedeća

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži