Sada je: 24 kol 2026, 01:02.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
pa mi na pašmini traje i traje...

al kužim te
i već odustah od njega, kažem ništa, tražiti ću dalje... ali... ali... nakon sat dva vremena on se razvije u nešto prekrasno, savršeno na mojoj koži, cilo popodne sam njuškala svoje zapešće, ljubav teška se dogodila... i dođe mm doma i pita odmah koji ti je to parfem, savršen je
ja kažem ma probala u Mullera neki, a on meni - budi precizna, kako ću objasniti prodavačici po koji sam doša (godišnjica braka nam je u petak op.a.)
pa se mislim, možda sam ga samo krivo dozirala - ipak je veliki, radijalan... možda trebam samo proći kroz njegov oblak, a ne špricati direkt na kožu

sviđa mi se Si! samo mi je moooožda nijansu presladak... ono volim ga, ali nisam sto posto sigurna da je to to, a ne smijem faliti jer daleko je drugi 
idem kasnije i tako obaviti neke stvari i "ponjuškati" Tresor In Love pa ću probati i tu pantericu - javim dojmove 
ja sam ovo ljeto imala ono sa zlatnim česticama...i sad kad ga osjetim odmah me vrati na more u vrijeme prije spremanja za večeru i šetnju 

krasan. nije mi prejak, onak....osjećam se ko bombon
točnije ko fina pralina
super latice . samo treba jako željeti 
na ljeto koristim Love potion jer mi je lagan, a za posebne prilike, svadbe i slično koristim Dior J'adore 

malamaja je napisao/la:Lancome La vie est bellekrasan. nije mi prejak, onak....osjećam se ko bombon
točnije ko fina pralina

[/b][/b]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.