Trenutno nemam ništa motivirajuće. Prije da ne mogu danas s menom na aerobik. 
Sada je: 30 tra 2026, 03:40.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
Trenutno nemam ništa motivirajuće. Prije da ne mogu danas s menom na aerobik. 

. Kako je prošao pričaću sutra kad procenim štetu
. Čak sam i od instruktorke starija kojih desetak...persira mi uredno, naročito nakon što sam joj očitala bukvicu - neka vajna DIF-ovka a ovamo mi održi prvi sat bez ijedne vežbe istezanja
)

Zvijezdica
)

pulse je napisao/la:mahima je napisao/la:i doma svaki dan orbitrek 25 minuta intervalno
Radiš li ti to HIIT program?

Zvijezdica

)

I od sada si mi uzor 
)

MALA2006 je napisao/la:....
Evo bas me mama sad razveselila, bili su kod mene na kavi, I sad kad je dosla doma zove I veli da mi je zaboravila reci da se bas jako vidi da sam smrsavila
.................
Relano sam smanjila jedan konf broj, ali se danas ne osjecam tako.
Valjda od ove juzine.

pa da naravno ni jedna od nas se nije zdebljala od zraka
e al ja ne mogu prestat jesti, nikad u životu se nisam tako osjećala, a što je najgore prvo dijete sam išla roditi sa manjom kilažom nego ju sad imam.
(pardon moram se smijati jerbo nije prvi put da ja nešto odlučim pa zakažem) da ću krenuti na dijetu, i to od sutra, pa da sutra je ponedjeljak, idealan dan za dijetu... moš mislit.
odoh nešto prigrist
, a sad se evo (opet) i zvanično upisujem.
). I ja isto dojim, pa ću morati na blaži način, mada sam inače sklona radikalnim rješenjima, ali to trenutno nije izvodljivo. Idem sa razdvajanjem namirnica i izbacivanjem svih usputnih zalogaja između obroka. Uz to, dako se natjeram da se popnem na sobno biciklo par puta nedjeljno. Ovako se više ne može. 
a što je najgore prvo dijete sam išla roditi sa manjom kilažom nego ju sad imam.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.