Sada je: 30 tra 2026, 03:40.

Klub žderonja - 24. dio

“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.

Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Re: Klub žderonja - 24. dio

PostPostao/la sj » 02 stu 2010, 11:56

Mmama mi je u subotu donjela 3-je hlače. Žena fino sašila :kima Trenutno nemam ništa motivirajuće. Prije da ne mogu danas s menom na aerobik. :/
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la MALA2006 » 02 stu 2010, 12:24

Cure :mah

Za 2 dana ce biti ravno mjesec dana da sam na dijeti :)
Za sada sam na -5 kg. I stojim tako vec 10tak dana.

Stala sam u svu predtrudnicku robu I uglavnom se navikla na to, pa nemam neki osjecaj da sam izmrsavila.
Pozitivno je to da me vec nekoliko ljudi koje ne vidim cesto pitalo kad sam tako izmrsavila, pa sam vesela :mrgreen

Jako mi se svidja mahimina teorija o prehrani I mrsavljenu.
Najbliza je ovome kaj provodim sada. Ne odricem se nicega, ali sve jedem u malim kolicinama osim onog zdravog I nedebljajuceg.

Imala sam krize u vrijeme PMSa, samo sam smisljala kaj cu pojesti, ali eto, proslo I to nekako :)
:luv :luv :luv
MALA2006
katodiler

PostPostao/la Plusic » 02 stu 2010, 13:37

Mahima uzdat cu se u ovo tvoje....
jedino se sramotim svaki vikend na bazenu ali istrpit cu to ;)

ja sam nakon 15dana tocno -5kg :joy
Ne možeš upoznat ocean ako plivaš dva metra od obale, uostalom, ako zaroniš možda shvatiš da si riba.
Plusic
Sveta krava

Lokacija: Pymystan - mali covjek pri Ministarstvu obitelji za povećanje nataliteta

PostPostao/la zeezee » 02 stu 2010, 13:46

mala, super..plusić, nevjerojatno :shock
slažem se s mahimom u vezi celulita, ja bih isto sad prije skidala viškove, a detalje poslije. kod mene je celulit, doduše, veliki detalj. imam ga od najranijeg puberteta i pregrozan je, kad sam bila i mršava, bilo ga je na bacanje.
a vezano za mene i mršavljenje - :bonk :cigle
M 22.04.2008. slika
zeezee
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la sj » 02 stu 2010, 13:48

Evo i ja se divim gornjim rezultatima.
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la she » 02 stu 2010, 22:09

Preživela sam prvi čas aerobika :joy . Kako je prošao pričaću sutra kad procenim štetu :rolf

Inače, najstarija sam u grupi - dve najstarije devojke zajedno imaju godina koliko imam ja :baba . Čak sam i od instruktorke starija kojih desetak...persira mi uredno, naročito nakon što sam joj očitala bukvicu - neka vajna DIF-ovka a ovamo mi održi prvi sat bez ijedne vežbe istezanja :uco

Drugarica i ja smo dale sebi zadatak da do 1.12. skinemo po 4kg dakle 1kg nedeljno. Sutra ćemo odrediti kaznu za gubitnicu/e. Cilj je jasno definisan, sva sredstva su dozvoljena :drink

Plusić, MALA, zavidim vam na minusu (vi meni zavidite na kikirikiju koji sam tamanila u ovim predmengičnim danima :rolf )
Mother of twins. Running on caffeine & a prayer
B & M, 7.12.2004.
she
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la podocnjaci forever » 02 stu 2010, 23:33

Cleo, pa kako si, pobogu, uspjela skinuti ovoliko u obujmu, a u biti malo kila?
Svaka čast, mislim da je to zaista temeljito i zdravo skidanje masnih naslaga. :up

Plusic, pa de, malo življe, ovo su sjajni rezulatati! :proljece
Mala, ti laganini svojim ritmom iz prikrajka i bez žalopojki, a kile se tope... Odlično! :dada

She, ajd, mašala, neka aerobika. koja katarza nakon tolik iščekivanja. :lol

Ja ću vam ovih dana pokazati svog novog prijatelja. :faca
Papirnatog.
Ali jako poticajnog.
Za zdrav živto i skidanje kila, ofkors. :dada
podocnjaci forever
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la cleonikky » 02 stu 2010, 23:47

Plusic, Mala- bravo, bravo, samo nastavite tim tempom cure :drink

she- odlicnoda si krenula na aerobik :dada

PD- ja se vec par tjedana (svaki put kad idem na vaganje i po hranu) zalim svojoj konsultantici - jer kile ne idu dolje (mislim idu, ali to je malo i sporooooo). Ona kaze da su centimetri ustvari pravi pokazatelji, jer kile variraju od dana do dana. Ja recimo znam da u predmenstrualnom tjednu uvijek imam +1kg. Nakon toga kile se vrate na normalu.
Naravno da je cilj izgubiti kile, ali nekad se desava upravo ovo sto se meni desava i ona kaze da ne brinem. Pogotovo sto idem 3x u gym i salo koje se topi zapravo "se pretvara" u misicnu masu - koja je jelte teza nego salo...

zeezee- za celulit smanji unos soli (ili potpuno izbaci sol ako mozes).
Tamariki slika Zvijezdicaslika

The mind, even while looking,sees nothing.
The heart, even without looking,sees everything.
cleonikky
volim zeleno

PostPostao/la sj » 03 stu 2010, 10:19

Morat ću se odlučit sama krenit na aerobik. Leđa me rasturaju, a trebala bi radit i općenito na mišićima (ako moje tijelo uopće poznaje taj pojam :lol)
Jučer sam bila disciplinirana, ali me navečer nešto uzrojalo i pojela sam preostale 2 kifle s nutelom :zub :/
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la mahima » 03 stu 2010, 10:29

pulse je napisao/la:
mahima je napisao/la:i doma svaki dan orbitrek 25 minuta intervalno

Radiš li ti to HIIT program?

Radila sam nešto slično.
Sad idem triput tjedno na pilates progresive :)
mahima
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la cleonikky » 03 stu 2010, 11:59

-o,5 kg kaze vaga za ovaj tjedan :drink
Tamariki slika Zvijezdicaslika

The mind, even while looking,sees nothing.
The heart, even without looking,sees everything.
cleonikky
volim zeleno

PostPostao/la Plusic » 03 stu 2010, 13:30

Cleo - svaka cast za rezultate u centimetrima .... i ja bi takve rezultate :dada

meni za sada ovo sa prehranom nije frka, voljela bi samo da mogu naci malo vremena za vjezbanje.....
Ne možeš upoznat ocean ako plivaš dva metra od obale, uostalom, ako zaroniš možda shvatiš da si riba.
Plusic
Sveta krava

Lokacija: Pymystan - mali covjek pri Ministarstvu obitelji za povećanje nataliteta

PostPostao/la she » 03 stu 2010, 16:11

Vala prava katarza :lol

Elem, ja poprilično ok od jutros. Čekam drugaricu da mi javi kakvo je stanje kod nje. Ono, imam ja blagu upalu mišića ali ne dam se pokolebati - malopre sam 'terala' Mayu da mi malo pravi društvo tako da mi 20min joge i 15min light stepovanja poprilično opustiše mišiće. Nisma nešto ni gladna mada večeras idemo na neku večeru i nemam pojma kako ću se ponašati (idemo kasno, bez dece)

Uglavnom, baš sam si ponosna :bis
B & M, 7.12.2004.
she
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la sj » 04 stu 2010, 10:10

She :5
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la Plusic » 04 stu 2010, 10:13

ja sam jutros na okruglih +15, sto je veeeeeeeeeeeelika razlika od one pocetne brojke ;)
( a jucer , uz sve ostalo, dobila i mengu :( )
jedino si zamjeram sto nikako da se izmjerim pa pogledam tu i tamo jel ima promjene u centimetrima..... ali mislim da ce ta promjena ici jako polako sve dok ne pocmem vjezbati :dada
Plusic
Sveta krava

PostPostao/la sj » 04 stu 2010, 11:31

Ja još stojim tamo gdje jesam. Ali imam volje :mrgreen
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la she » 07 stu 2010, 07:21

Ja odradila tri treninga i ful sam zadovoljna. Trenerica je mlada, tek završila fakultet, tata joj je sportista pa je sva u mišićima bila i pre stručnog usavršavanja tako da njoj vežbice istezanja i zagrevanja možda nisu bitne ali meni vala jesu što sam joj i rekla odmah nakon prvog treninga. Zato je na drugom potpuno ispravila stvari, uklopila se sa muzikom, organizovala tipove vežbanja tako da sad utorkom radimo klasične vežbe (trbušnjaci, čučnjevi, sklekovi, tegići...), četvrtkom je više dance fazon (koreografije i sl) a subotom pilates - ja se danima između malo razmrdam uz Mayu ili odradim kojih 15-tak minuta step aerobika. Ukratko zanimljivo je, brzo prođe, oznojim se kao svinja i koooonačno imam razlog za smanjenje unosa hrane :klanja

A kad je hrana u pitanju sutra završavamo najkritičniji krug gostovanja - u proteklih 8 dana smo svakog dana bili u gostima. Danas krstimo kumicu, sutra smo na slavi i onda smo do 14.11. mirni (a jes nam je pauza :roll ). Imamo još 21.11 mini krizu (u jednom danu 3 slave od kojih za onu kod mojih moramo putovati 200km u jednom pravcu pa je obično odradimo dan ranije) i gotovo.

naravno ne merim se. U stvari sinoć sam nakon treninga stala na digitalnu vagu u klubu, ona pokazala 67kg i moram vam reći da je to jako nepristojno od nje. Uzela sam u obzir i podatak da je veče i da sam još uvek u krkanlucima do guše (iako baš baš pazim ) ali me je duboko uvredila :whew
B & M, 7.12.2004.
she
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la sj » 07 stu 2010, 12:34

Vaga ti pokazuje da vježbaš. Pretvaraš se u mišiće ;) I od sada si mi uzor :kiss
sj
Parkovi i nasadi

PostPostao/la Plusic » 07 stu 2010, 17:52

danas cijeli dan ne mogu prestati jesti....
jos se dobro i drzim, za sada sam na 4kriske tosta i dva komada pohane piletine (sveki poslala rucak ;) )

uzasno mi se jede cokolada, bilo sto cokoladno, vec sam se tri puta primila za djeteov monte pa ga vratila u frizider, a isto tako i za kinder jaje (to je jedino cokoladno sto imam u kuci)....

sad sam vec gladna okusima i ocima, zeludac jos uvijek nije gladan.....

sad moram ubaciti i vjezbanje jer mislim da dalje nece ici lako bez vjezbanja.....
sutra su puna 3tjedna iza mene, ja stojim na +15 sto je 5manje od pocetne brojke.....
Plusic
Sveta krava

PostPostao/la MALA2006 » 07 stu 2010, 18:21

I meni je danas kriza :/
Zivcana sam ko pas radi nekih drugis stvari, a onda bi jela ko luda!
Tako da sam u podne nakon kaj sam pojela 5 medenih srca proglasila day off :mrgreen

Nakon toga sam pojela normalan rucak - juhu bez rezanaca, piletinu, kuhanu brokulu I zelje salatu sa rotkvicom.

Nakon toga sam otisla u McDonalds I pocastila se sa cool pitom od borovnice :)

Pojela sam nakon toga 3 mandarine, a u 6 idemo kod frendova na kolace.

Sutra mirne duse nastavljam dalje :)
MALA2006
katodiler

PostPostao/la Plusic » 07 stu 2010, 18:30

dobra si :zivili

ja se jos drzim, ali je opako....
danas nisam isla na bazen, pa sam sad zvala decke i zicala ih da i meni kupe nesto cokoladno kad dolaze doma...
tjesim se da je to sve od menge i da ce me proci za dan dva :mrgreen
Plusic
Sveta krava

PostPostao/la MALA2006 » 07 stu 2010, 18:38

Moze biti da je do menge, I mene uvjek napadne glad tih dana :hug

Najgore mi je kad sam zivcana, tada bi samo jela, jela, jela, nekontrolirano. SVE.
Kad sam normalna onda nisam gladna :lol

Evo bas me mama sad razveselila, bili su kod mene na kavi, I sad kad je dosla doma zove I veli da mi je zaboravila reci da se bas jako vidi da sam smrsavila :)
Pa sam se pojadala za day off I tjesila me da jedem ak mi se jede I nastavim sutra opet dalje :)

Eh da, osjecam se danas debelo :/
Relano sam smanjila jedan konf broj, ali se danas ne osjecam tako.
Valjda od ove juzine.
MALA2006
katodiler

PostPostao/la MALA2006 » 07 stu 2010, 18:48

She super za aerobic :joy
Ja sam ljencina samo takva :/

Cleo bravo za kile I centimetre :proljece

Sj nedaj se :hug

PF kakav papirnati priljatelj?

Zee zee jesi probala od afrodite garcinia krema protiv celutlita - odlicna je, zbilja daje rezultate!
Uz nju sam uzela onak gumenu jez lopticu sa kojom se masiram I razmazujem kremu. Boli ko vrag, ali celulit na ocigled nestaje.

Jos sam zaboravila reci da si probate nabaviti krefir gljivu za sok. Odlicno djeluje na probavni sustav I pomaze kod mrsavljenja.
MALA2006
katodiler

PostPostao/la mrcinela » 07 stu 2010, 18:52

Pozdrav žderonjama!
Ja se nisam makla ni vamo ni tamo, ali eto sutra je ponedjeljak, pravi dan za početi dijetu i sutra ne preskačem aerobik ;)
slika
mrcinela
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Plusic » 07 stu 2010, 18:58

MALA2006 je napisao/la:....
Evo bas me mama sad razveselila, bili su kod mene na kavi, I sad kad je dosla doma zove I veli da mi je zaboravila reci da se bas jako vidi da sam smrsavila :)
.................
Relano sam smanjila jedan konf broj, ali se danas ne osjecam tako.
Valjda od ove juzine.

cestitam na rezultatima :buket
Plusic
Sveta krava

PostPostao/la MALA2006 » 07 stu 2010, 19:18

Hvala plusic :kiss
I tvoji rezultati su odlicni I mislim da se isto vide vise nego kaj mislis :)

Mrcinela :mah
MALA2006
katodiler

PostPostao/la Plusic » 07 stu 2010, 19:31

ja se iskreno nadam....

danas sam rekla MMu da se organizira i dva puta tjedno poslije posla odvede sebe i djecu nekuda na sat vremena tako da ja imam prazan stan i orbitrek za sebe ;)
ostatak tjedna cu nekako iskombinirati orbi sa klincima :mrgreen
Plusic
Sveta krava

PostPostao/la giami » 07 stu 2010, 21:25

Pozdrav svim žderonjama ovog foruma :mah

ja sam dugo negirala ali nedavno sam počela prihvaćati gorku istinu, ja sam žderonja! i to veliki žderonja
svakih par dana dobijem novu kilu, evo u zadnjih tjedan dana dobila sam nove 2kg :ne
trenutno sam na 72kg i bilo bi super kad bi se spustila 10kg a idealno 12kg.

moj problem leži u hrani :lol pa da naravno ni jedna od nas se nije zdebljala od zraka :lol e al ja ne mogu prestat jesti, nikad u životu se nisam tako osjećala, a što je najgore prvo dijete sam išla roditi sa manjom kilažom nego ju sad imam.

čvrsto sam odlučila :lol (pardon moram se smijati jerbo nije prvi put da ja nešto odlučim pa zakažem) da ću krenuti na dijetu, i to od sutra, pa da sutra je ponedjeljak, idealan dan za dijetu... moš mislit.

e da i dojim, znam da mi je to jedan faktor koji me koči za krenuti na dijetu, ali probala bi pokušati.
probala sam sa zonom, no nisam uspjela, zašto? e zato štose dižem po noći zbog noćnih podoja i ja sam gladna (da,da svaki put sam gladna, i svaki put ubacim u kljun barem jedan keks) i to je ono što me uništilo.

probati ću se malo aktivirati ovdje, pa me bude motiviralo (možda) kad vidim kako vi lijepo napredujete.

:mah odoh nešto prigrist
giami
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la pulse » 07 stu 2010, 22:12

Drage cure, :mah

Čitam vas već dugo, a i uskakala sam par puta sa komentarima. Ustvari mislim da ovaj klub pratim od prvog dijela :lol , a sad se evo (opet) i zvanično upisujem.

I ja krećem od sjutra (Giami :daj5 ). I ja isto dojim, pa ću morati na blaži način, mada sam inače sklona radikalnim rješenjima, ali to trenutno nije izvodljivo. Idem sa razdvajanjem namirnica i izbacivanjem svih usputnih zalogaja između obroka. Uz to, dako se natjeram da se popnem na sobno biciklo par puta nedjeljno. Ovako se više ne može. :sumo
pulse
atletičarka

PostPostao/la sj » 08 stu 2010, 09:48

a što je najgore prvo dijete sam išla roditi sa manjom kilažom nego ju sad imam.

ja oboje djece išla rodit s manje kila :oops: Nisu vjerovali da sam u terminu. T je imao zastoj u rastu, ja jednostavno nisam mogla jest...
Da, danas je ponedjeljak. Moram se zbrojit. Puno stvari ne mogu promjenit u životu, ali mogu sebe. Mogu manje jest, više se kretat. Moram s nečim započet.
sj
Parkovi i nasadi

PrethodnaSljedeća

Natrag na Fit i zdrava

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.