“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Re: kako zdravo smršaviti i riješiti se trudničkog trbuha

19 ožu 2012, 12:26

Bravo!...ali,vjezbe koje si odradila nisu potrosile puno kalorija, jer si radila male misicne grupe... Da si istu kolicinu vremena posvetila radu na velikim misicnim grupama( noge, leda, prsa) potrosila bi puno vise kalorija a time i rastopila vise masnoca...
Zato ti preporucujem da vjezbas cucanj, iskorak, upor/dasku i na kraju svega 2 min trbusnjaka ;)

19 ožu 2012, 13:19

Uzela sam ruke jer jos uvijek imam upalu nogu od zadnji put.Proslu sri sam imal vremena pa sam momacki odradila noge.Ravni i kosi benc,Ledja potisak sa sipkom,ispred i iza glave..Ove minute danasnje radim på aplikaciji s iphona..
Teska sam za taj iskorak,cucnjeve..zigne me koljeno,pa se bojim..Radim neke zamjenske varijante ni blizu tako dobre al ajd sad..

19 ožu 2012, 19:50

to je onda ok, pusti neka ti se noge odmore...

28 svi 2012, 13:02

Evo mene i ovdje.. :) Ima li di u blizini Kastela, a jos bolje bi bilo u Kastelima fitnes grupa.. Ono da mogu lipo doc i u grupi vjezbat i skidat kile.. :)

23 kol 2014, 20:36

http://www.zdravakrava.hr/clanak/3234/c ... per-tijelo

29 lis 2015, 17:45

X
Zadnja izmjena: TanjaMT; 29 lis 2015, 18:17; ukupno mijenjano 1 put/a.
Razlog: reklama
Odgovori