“U zdravom tijelu - zdrav duh!” - kako biti, postati ili ostati fit; mjesto za pitanja i razmišljanja o zdravlju, njezi i raznoraznim sportskim aktivnostima.
Odgovori

Re: Žderonje ponovo žderu

18 ožu 2013, 12:50

Petak tako i tako, subota k-a-t-a-s-t-r-o-f-a, nedelja ok.

Znači, u subotu sam ždrala u pravom i svakom smislu te reči. Unela sam u sebe nebrojeno kalorija, natrpavala se i slatkim i slanim bukvalno bez prestanka. Ono je bilo strašno. I uopšte nemam pojma koji mi je klinac bio, nisam bila ni nervozna ni u pms-u ni ništa, jedino me pred kraj dana počela boleti glava :dunno

A što me znaju uhvatiti živci kad se u mislima vratim unazad pa vidim da se nisam makla od početka zime...Mm me bodri, kao ''Pa nisi se ni ugojila'' mada on tvrdi da jesam smršala ali to vidi samo on, niko drugi, na garderobi se ne vidi, vaga ne mrda, mislim vidi on klinac moj :roll I sve kao dajem sebi neke rokove, kategorički rešavam situaciju, radikalno menjam m.o. - do tad ću ovo, sada ću ono - i ništa :roll

To što sam sama i psihički down ništa ne poboljšava...Sinoć pričam sa mm-om kako se barem one cure sa fitnesa druže, pa subotom idu u teretanu, nedeljom pešače van grada.. ja bih išla ali sa kim...nemam skim ni bajs voziti, ne mogu se vrteti po gradu o 5000 stanovnika kao luda Nasta a van grada me je strah samu...A glupo mi je prišljamčivati se nekome sa kojim sam jedva na pozdravu i ponekoj opasci za vreme treninga :roll

Odoh na posao...tamo barem neću jesti :roll

18 ožu 2013, 12:55

Ajme She, nasmiješ me ko nitko. :lol

18 ožu 2013, 17:04

she,ti kao da opisujes mene :ajme
jos sam isla u slasticarnu i kupila veliku kutiju raznih kolaca i sve pojela za dva dana :plavusa Nisam nervozna,nisam u pms-u :zub

prasica

18 ožu 2013, 17:36

:hug she ..
ja bi ti rado radila drustvo u voznji bajka,setnjom i sl...no pretpostavljam da smo posteno udaljene...

mene muci drugi problem,drzim se strogo djete...bjezim kada netko jede...o vikendu da ne pricam svi se goste a ja sipak...i onda stanem na vagu i imam kilu vise... :gaah

luda sam...dodem da stjeram djetu u pm i navalim po mesetini i svim slasticama... :-(

19 ožu 2013, 06:44

Ja jucer zaspala s malim tak da nisam ni mogla doci u iskusenje :)

I sad se probudila i uopce nisam gladna.
Jucer za dorucak zitarice i jogurt, narancu oko 10
Gablec malo mesa i salate.
Popodne doma jos malo mesa i salate i to je to.
E da i par kockica tamne cokolade.

Apetit mi je ovih dana totalno mali tak da je lako ovako.
Bilo bi divno kad bi potrajalo :zivili

19 ožu 2013, 16:23

Ja sam jucer pekla palacinke,koliko sam ih pojela ni broja nema.
Bit ce bolje,jednog dana! Nadam se bar nekad gubitku apetita ili nekog stomacnog virusa koji ce da me sravni sa zemljom :lol

19 ožu 2013, 17:04

Danas je subota u blažem obliku...unosim samo suve kalorije, nisam pretrprana pa je to kao lakša varijanta :lol

joj, ubiću se :roll

19 ožu 2013, 21:49

:lol curke jel se koja od vas drzi uopce kakve djete?...ili samo pokusavate manje jesti...

ja danas imam mljecni dan,pa papam sir i pijem mlijeko...

20 ožu 2013, 09:01

Ja sam dobro, hlače spadaju, tako da ne smin puno smršavit, jer ću morat uložit financijska sredstva u obnovu garderobe. :lol

20 ožu 2013, 14:16

I pored sveg ždranja ja kilu lakša :hahaha Očekujem dalji pad jer sam u pms-u ;)

Nemojte me ubiti, molim vas :hahaha

20 ožu 2013, 15:36

bubsek, ja sam na south beachu.

she, garant je bilo radno :mrgreen . Preznojavanje, ovo, ono...

20 ožu 2013, 15:45

nemam sta pametno izvijestiti.
stalno sam gladna.
raspored obroka mi je koma, dok sve oko djece pozavrsavam doruckujem kasno, i onda ih razvozim po aktivnostima, natankam se kafama, i uvecer nadoknađujem k'o luda.
imam neutazivu zelju za cokoladama, pojedem milku od 100 g i k'o da nisam nista slatko pojela.
jeste da sam bila i u pms-u, u nekakvoj sam minus fazi koja dugo traje (ovaj minus se odnosi na sve samo ne na vagu).
nemam nikakvu inspiraciju niti motivaciju da se uhvatim u kostac sa kilogramima.
uglavnom :ajme :gaah :gaah

20 ožu 2013, 15:48

Kaya, obavezno :hahaha

20 ožu 2013, 15:56

Motivacija je stigla danas, proliće. :D

20 ožu 2013, 18:13

a je, što jest jest,
možda mi proljece donese kakav klik.

problem je i sto volim komp i kavice s drugaricama,
morat cu definitivno odlijepit' dupe od stolice. :oops:

20 ožu 2013, 19:17

draga olja uopce me necudi sto nemas motivacije..dovoljno mi je vidjeti tvoje zvijezdice u potpisu!Najstarije bebce ti je 5 god!
Neznam kako se organiziras i imas li svoje slob vrijeme?Ja sam bila totalno sama( i MM) u toj prici i svanulo mi je kad je najmladja nap godinu i posla u vrtic!Sve do tada je bila borba za opstanak,daj cokolade da mi "digne" jer od 100 noci 99 nisam spavala nikako.
E prica je druga kad se to sve poslozi,djeca u vrtic,mama naspavana i ima svoje slobodno vrijeme!Svim silama sam se obrusila na rekonstrukciju tjelesne mase!
I ide to..!Nekad posrnem,padnem,procitam vas,prizovem se pameti pa nastavim.Nije lako,djecica su mala,cesto bolesna,svaka prehlada znaci odstupanje od treninga(i posla,i zdrave hrane-nazalost).Al svaki pad je i moj novi uspon!Ma mi mozemo sve sto hocemo,samo kad se istinski naljutimo! ;)

20 ožu 2013, 20:57

Kakvo proljece,imam osjecaj da je Jesen nastala,vrijeme uzas,glava mi tone :coffy Dva dana jedem kao luda,dva dana se umirim i ide to tako u krug :witch

21 ožu 2013, 10:54

mirbi je napisao/la:Motivacija je stigla danas, proliće. :D

:nesvist
Kiša k'o iz kabla, pojačala grijanje u uredu, prvi dan proljeća...
Mirbi, ovaj tjedan sam pičila brzim korakom više od jednog sata i to čak tri dana uzastopce (u neadekvatnoj obući) po gradu...i često mislila na tebe :kima

Samo što sam jabuku sinoć pojela, umjesto večernjeg hvatanja za slatko i brlje kad se sve smiri i osjetim manju nadutost jutros (moja velika boljka)...i odmah mi nekako lakše/bolje se osjećam.

22 ožu 2013, 16:58

Drago mi je što si mislila na mene, al me brine što :kima . Mada, tko zna, možda mi džemper ispleteš. :lol

Ja sam jutros dala krv, kontam, odma par deka manje. :lol

22 ožu 2013, 18:36

mi opet imali kolace i torte u firmi,ovaj put nisam odoljela :ajme :gaah :ne :bonk
jutros je stigla vjestica,mozda zbog toga :plavusa

22 ožu 2013, 21:39

bubica11 je napisao/la:mi opet imali kolace i torte u firmi,ovaj put nisam odoljela :ajme :gaah :ne :bonk
jutros je stigla vjestica,mozda zbog toga :plavusa

i meni danas stigla vjestica...
uzela jedno pet zalogaja cipsa...(uhhhh...mogla bi cijelu vrecku)

23 ožu 2013, 13:34

Znači 'ufazile' smo se sa vešticama - moja stigla jutros :hahaha

Žderanje pod kontrolom. Barem će danas tako ostati pošto je subota dan za nakuvavanje za sledeću sedmicu, eno sam se umirisala od uprženog luka i sosa za punjene paprike :lol

23 ožu 2013, 17:32

Ja sam jutros odma ujutro pravila kolac,ostalo je dosta slaga,ja sam to sve fino polizala,jos izvadila kekse pa umakala,oo hebem ti apetit :spota
Da mi je se samo jedan dan probuditi bez apetita :gaah

24 ožu 2013, 23:52

Tjednima pazim sto jedem i danas na jednom rodjendanu pojedem malo vise i kaj mi nije iskocila trbusina ko da sam pojela prase...bemti godine :gaah

24 ožu 2013, 23:53

E da, i ja trebam dobiti, ez vi spik cini mi se :lol

24 ožu 2013, 23:54

još da ne kačiš okolo slike svojih zgodnih nogu, pa bih ti i povjerovala :belji
niš ti više ne vjerujem :basnecu

25 ožu 2013, 00:00

Olja :lol
Ooo vjeruj mi da sam u jednom trenutku bila sva okruglasta.
Ovo je slikano negdje pocetkom 9. prosle godine kad sam vec malo izgubila visak.

K'osto sam pisala, sad sam se prilicno disciplinirala i dosta sam zadovoljna trbuhom na kojem se najvise bilo natalozilo...sam hocu rec da se vidi cim malo vise pojedem, bas iskoci, sto mi se nikad nije dogadjalo dok sam bila mladjahna.
Eto :basnecu :)

25 ožu 2013, 10:18

Ja sam zapela. Ne zbog hrane, zadnjih dana sam jela baš fine papice, povrće iz moga vrta na sto načina, nego zbog kretanja. Vrime je ružno. Uglavnom, ako i jest sunce, puše jako i orkansko jugo, tako da šetnje otpadaju. Od toga dobijem samo glavobolju.

Nadam se da će ovo vrime konačno prestati i početi proliće... :ajme

25 ožu 2013, 13:55

Glo's hvala ti na bodrenju! :hug
opisala si do u detalje moju nezavidnu situejšn.
nemam bas slobodno vrijeme, osim kad ih odvedem na njihove aktivnosti pa onda imam nekih sat, dva, tu bih (vremenski) mogla nesto ubaciti ali ne mogu yse uskladiti sa terminima,
onda mi preostaje setnja, sto je totalno super i cesto to radim, doduse ne bas besciljno vec vise obavljam ono jos nesto ali jos cesce se nađem s frendicom na kavi, jer mi i to fakat treba, pa onda rekreativna setnja pada u drugi plan.
do mene je rekla bih, ali trenutno nemam snage za red i disciplinu,
onda, i nespavanje i bolesti su tu, kad krene s jednim djetetom, obavezno ulazimo u cijeli krug bolestina,
i tu se opet nemam snage boriti protiv sopstvenog apetita :roll
ma koma, nadam se istinski da cu cim nađem to redovno (ili bar priblizno) svoje vrijeme, opet uci u semu sa nekakvom rekreacijom, jer fakat se ne osjecam udobno sa ovim viskom, ne samo sto sam pozeljela obuci nesto sto mi dobro stoji vec mi i kicma signalizira da sam pretjerala i sa kilogramima i sa nacinom zivota,
a to mi je daleko alarmantnije i prioritetniji razlog zasto moram nesto mijenjati od ovog prvog. :/

25 ožu 2013, 13:59

napisah to sve sa pitom u ruci. :ajme
Odgovori